2022 ikiz annesi olacaklar

Tüketimleri hiçbir zaman çok yüksek olmadı zaten bizimkilerin. Ne kadar aç durduğunun bir önemi yok, 2 ölçek içer kafasını çevirir biri. Her mamada böyle yapıyor ama ek gıdada kaşığa saldırıyor. Doktor şaşırmıştı ilk gittiğimizde ne kadar yediklerini söyleyince, şimdi o da alıştı ☺️ Günlük 1-2 ölçek değiştiyse dönemsel bile olabilir. Bizim baya ciddi seviyede mama reddi.
bir tanesi 4 içerdi 2 iciyor bir bucuk aydir 3 ictigi zaman oh doydu diyorum. öbürü de yine 4-5 içerdi simdi 2-3. büyük cocugum da 8 aylikken mamayi tamamen birakti tarhana ile büyüdü çok zorlanmistim o dönem

Merhaba kızlar,
Eylül'de işe başlayacağım 4 gün yarım gün. Eve kamera xiaomi kamera mı koymalıyım yoksa kamera sistemi mi döşetmeliyim emin olamadım,tecrübeler anneler bu konuyla ilgili öneriniz var mı?

Büyüyünce daha zor diyen bir kesim var,aksini ikiz annesinden duymak beni mutlu etti 🙂 sağlıkla büyütün ikizlerinizi..biz de görelim o günleri inşallah.
Büyüyünce daha zor diyen bir kesim var,aksini ikiz annesinden duymak beni mutlu etti 🙂 sağlıkla büyütün ikizlerinizi..biz de görelim o günleri inşallah.
Amin🙏Teşekkür ederim sizde sağlıkla büyütün inş 😘🙏amin inş görürsünüz görür zaman çok cabuk geçiyor☺️

ben pek bilmiyorum 😐 bana da lazim sanirim
Biz kapı güvenliğinin montajını yapan kişiye sorduk,yıllardır tanırız kendisi kamera sistemi de döşüyor evlere..siz yabancı değilsiniz xiaomi kamera alın dedi hem daha ucuz hem daha fonksiyonel dedi :)) o bile böyle söyledi,bas konuş özelliği varmış kameranın ve de..biz şimdilik bi tane alıp deneyeceğiz..yorumlarımı yazarım

Merhaba kızlar,
Eylül'de işe başlayacağım 4 gün yarım gün. Eve kamera xiaomi kamera mı koymalıyım yoksa kamera sistemi mi döşetmeliyim emin olamadım,tecrübeler anneler bu konuyla ilgili öneriniz var mı?
Bizde xiaomi kamera var. Hem ses duyma hem konuşabilme özelliği var, gece görüş özelliği var bunlar artılar. Ama kamerayı yükseğe de koysanız alçağa da koysanız park yatağın içini göremiyorsunuz. Kamerayı tavana koymak lazım görmek için. Ben hep evde olduğum için bizim işimizi görüyor ama evden ayrılacak olsam yeterli gelmezdi bana sanırım.

Bal kabagi daha cikmadi, ekimi bekleyin :KK66:) . Ben saat 10:30-11:00 gibi hafifce emdikten sonra (ac ya da tam tok degilken) deniyorum. Sonra emmeye devam
Meme reddi yasiyormusunuz. Kızım zorla emiyor çok az oda oğlum gündüz hiç emmiyor gece uykusunda emiyor sadece bir defa. Memelerim yumuşak hep sütüm cokmu azmi onuda bilmiyorum. Yasiyorsaniz nasıl üstesinden geliyorsunuz.

Bizde xiaomi kamera var. Hem ses duyma hem konuşabilme özelliği var, gece görüş özelliği var bunlar artılar. Ama kamerayı yükseğe de koysanız alçağa da koysanız park yatağın içini göremiyorsunuz. Kamerayı tavana koymak lazım görmek için. Ben hep evde olduğum için bizim işimizi görüyor ama evden ayrılacak olsam yeterli gelmezdi bana sanırım.
Anladım teşekkür ederim. Park yatağın içini görmek önemli bir ayrıntı tabiki. Düşüneceğim

Verdiğimiz vereceğimiz her besini 3 gün kuralına göremi yapacağız. Çoook uzun zaman alacak gibi 😂 ayrıca bebişlere emeklemeye başlayan oturmaya başlayan var mı. Bizimkiler henüz ikisinide yapamıyor. Ama elleri sürekli ağızlarında ağızlarından seller akıyor adeta 😂 diş kaşıyıcı ile kendileri beceremiyor elleri daha kolay geliyor. Biz bazen kaşıyıcı ile yardım ediyoruz çok hoşlarına gidiyor. Baya kaşınıyor demekki huysuzlandılar iyice çünkü
Biz variz🙋‍♀️ 4 gün sonra 7 aylık olacağız kızım 6 aylıkken emekledi desteksiz oturdu 6 buçuk aylıkken bulduğu heryerden tutup ayağa kalkmaya başladı çok yaramaz cimcimem zaptedemiyorum.
Oğlum testeksiz oturamiyor daha yeni yeni emekleme pozisyonunu alıyor ama gidecegi yeri kolundan destek alarak sürünerek gidiyor. 😊

Kizlar, bir sey sorcam. Cocuk doktorumuz 6. Ayda bera testi onermisti. Istanbulda bu testi yapan hastaneler neler? Bir de nasil randevu alacağız? Doktorumuz aylar öncesinden randevu alın yoksa sira gelmez dedi. Kulak burun boğazdan mi randevu almak gerekiyor? Bir de aylar öncesinde mhrs den kayıt açılmıyor, siz nasıl hallettiniz?

Kizlar bebegim 9 hafta 1 gunluk oldu( duzeltilmis). Fakat donmuyor. Uğraşıyorum da tummy time yaptirmak bile işkence haline donuyor. Karnının üstüne yatırdığım an aglama krizine giriyor. Bu defa yine sırt üstü yatiriyorum. Sinir bozucu bir hal almaya başladı. Boyle giderse gelisim de göstermeyecek. Karin üstüne yatırmak için emzirme yastigi kullaniyorum duz zeminde zaten 1 dk durmuyor.

Bu aylarca karin ustu egzersizi ne kadar sure yapilmali?
Donmeye ne zaman başlaması gerekiyor?

Merhaba kızlar,
Kamera sistemi daha mantikli lakin kablolamasi vb izdirap. Mobil kamera koyarsam mukakkak cesitli yerlere de kamera gibi gorunmeyen gizli kameralar koyardim ben

Kizlar, bir sey sorcam. Cocuk doktorumuz 6. Ayda bera testi onermisti. Istanbulda bu testi yapan hastaneler neler? Bir de nasil randevu alacağız? Doktorumuz aylar öncesinden randevu alın yoksa sira gelmez dedi. Kulak burun boğazdan mi randevu almak gerekiyor? Bir de aylar öncesinde mhrs den kayıt açılmıyor, siz nasıl hallettiniz?
O is sikinti hakikaten, bi sorayim fakultedeki doktor hocalara bu hafta. bizim de eylulde bera testimiz var ogrenirsem yazarim

Günaydınlar 🤗 3 konu hakkında görüşlerinizi almak istiyorum;

1- Ek gıdaya başlamadan önce doktorumuz Hipp Organik Tahıl Bazlı Ek Gıda (Pirinçli)’yi tavsiye etti. Anne sütü ile hazırlayıp çay kaşığı ile bebeklere vermeyi. Bu şekilde yavaş yavaş çay kaşığa alışmalarını sağlarız dedi. Bu ürünü kullanan deneyen var mı acaba?

2- Kızlar 4.5 aylıklar (düzeltilmiş 3ay 3haftalıklar). Doktora yavaş yavaş uyku eğitimine başlayabilir miyiz dediğimde gece beslenmesi yapıyorsunuz uyku eğitimi olmaz dedi. Gece beslenmesinden kastı kızlar gece uyanmadan biz biberonla vrya memeyle süt veriyoruz. Beslenme konusunda çok geç kaldığımız noktalar oldu, uyku eğitiminde benzer hataları yapmak istemiyorum. Sizce de gece uykuda beslenme yaptığımız süre boyunca uyku eğitimi veremez miyiz?

3- Benim saçlarım öyle böyle değil çok kötü dökülüyor. Çok uzundu duş almak işkenceydi. Kestirdim ama dökülme devam ediyor. Önerebileceğiniz vitmanin var mı? Ben Ostella dışında bir vitamin takviyesi almıyorum acaba saç dışında da almam gereken vitaminler var mı?

Destekleriniz için şimdiden teşekkürler 🙏🏻🤗

Kizlar bebegim 9 hafta 1 gunluk oldu( duzeltilmis). Fakat donmuyor. Uğraşıyorum da tummy time yaptirmak bile işkence haline donuyor. Karnının üstüne yatırdığım an aglama krizine giriyor. Bu defa yine sırt üstü yatiriyorum. Sinir bozucu bir hal almaya başladı. Boyle giderse gelisim de göstermeyecek. Karin üstüne yatırmak için emzirme yastigi kullaniyorum duz zeminde zaten 1 dk durmuyor.

Bu aylarca karin ustu egzersizi ne kadar sure yapilmali?
Donmeye ne zaman başlaması gerekiyor?
donmemesi cok normal 6. aya kadar hatta daha fazla bile olabilir normal tummy timede bebek zorlaninca hemen birakilir

Buyudukce kolaylasiyor, daha zor diyenler sanirim yetiskin performansi bekliyor beklentisinin altinda kaliyor, cocuk tabiki zor ama buyumeleri isleri kolaylastiriyor emin olun gececek bu yasadiginiz aglama krizleri uyku problemleri sabir🤗

1- Ek gıdaya başlamadan önce doktorumuz Hipp Organik Tahıl Bazlı Ek Gıda (Pirinçli)’yi tavsiye etti. Anne sütü ile hazırlayıp çay kaşığı ile bebeklere vermeyi. Bu şekilde yavaş yavaş çay kaşığa alışmalarını sağlarız dedi. Bu ürünü kullanan deneyen var mı acaba?

2- Kızlar 4.5 aylıklar (düzeltilmiş 3ay 3haftalıklar). Doktora yavaş yavaş uyku eğitimine başlayabilir miyiz dediğimde gece beslenmesi yapıyorsunuz uyku eğitimi olmaz dedi. Gece beslenmesinden kastı kızlar gece uyanmadan biz biberonla vrya memeyle süt veriyoruz. Beslenme konusunda çok geç kaldığımız noktalar oldu, uyku eğitiminde benzer hataları yapmak istemiyorum. Sizce de gece uykuda beslenme yaptığımız süre boyunca uyku eğitimi veremez miyiz?

3- Benim saçlarım öyle böyle değil çok kötü dökülüyor. Çok uzundu duş almak işkenceydi. Kestirdim ama dökülme devam ediyor. Önerebileceğiniz vitmanin var mı? Ben Ostella dışında bir vitamin takviyesi almıyorum acaba saç dışında da almam gereken vitaminler var mı?

ben oyle kaşık mamalar ogluma kullandim kizlara henuz baslamadim ama siparis verdim yeni bazen kurtarici oluyor. ek gida hazirlamakta cok zorlanıyorum. henuz küçükler her seyi yiyemiyorlar. toz halinde geliyor suyla acinca pureden biraz daha sulu oluyor hem besleniyor bebek hem yutma sıkıntısı yok. arada verilebilir bence.
gece beslemesi varken verdim ben uyku egitimini hala daha gece 2 kez besliyorum. cocuk doktorlari uyku egitimi konusunu bence bilmiyorlar. istersen 3 kez de beslerim bebekleri 1 kez de. gece beslemesi bitsin diye beklersen 1 yaşı bulur. 1 yastan sonra acikcasi egitime falan gerek yok bence zsten gündüz bir kere uyuyorlar o da bir şekilde olur

Hipp’in tahıl bazılı ek gıdalarını biz kullanıyoruz. Yulaflısı ve pirinç unlusu var bizde. Biz 2 numara mamaya geçtik, onunla hazırlayıp muhallebi kıvamında yapıyorum. İçine meyve koyuyorum ben, şeftali muz kayısı koyup verdiğim oldu. Sade de verilebilir ama bizimkiler mamayı sevmediği için sade olunca mama kokusu oluyor yemiyorlar. Ara öğün niyetine verebilirsiniz dedi doktor da içine meyve koyuyorum dediğim için.

Bana uyku eğitimi için gece beslenmesinin bitmesini beklemek saçma geliyor. Bizim doktora ben uyku eğitiminden bahsettim hiç öyle bir şey demedi. Hatta mama reddi olduğu için rüya beslenmesi yapın diyor bize sürekli. Ben de başlayacağım uyku eğitimine. Gece beslenmesini kesmeyi düşünmüyorum, zaten uyanıkken zor yediriyorum.

donmemesi cok normal 6. aya kadar hatta daha fazla bile olabilir normal tummy timede bebek zorlaninca hemen birakilir
Uzman videolarını izledim en az 1 saat yaptirin deniliyor ben bugun hesapladım. Toplasam 15 dk yapmıştır. O da çığlık kıyamet kopuyor. Bu defa da sırt üstü yatiriyorum. Bakalim her gun sureyi bir tik arttirabilecek miyim.

X