- 4 Ağustos 2015
- 438
- 578
- 34
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #14.401
Ben kabak tadi versin diye kabakla basladimC Cerenace nin beni korkutmasından sonra3 gün kuralı ile ek gıdaya başladık patates havuç tamam. Ama kızıma yedirmek işkence resmen ağzını sadece biberona açıyor ( sadece mama ile besleniyoruzda normalde) valla daha başında yıldım kızım yüzünden. Oğlum maşallah güzel açıyor ağzını ve yiyor istiyorda sürekli. Kızım hep böyle mi olacak C Cerenace iyi ki yazdın o gün onları bu arada
Normalde günün hangi saatinde vermek daha iyi. Bu arada ben pazartesi işe başlıyorum ama yarın gün gitmeyi düşünüyorum kalan yarım günüde evden çalışmayı planlıyorumBen kabak tadi versin diye kabakla basladim, biri yedi biri hic sevmedi. Belki havucu sever, minik çitir havuclar aldim. Nasip.... sonra patates , avokado yogurt, kayisi , taze fasulye, seftali , elma , armut . Boylece 30 gun oluyor, sonra tahillar eklenecek, koyu kivamli corbalar, sonra kiyma.
Yogurttan sonra karistirabilirim minik minik. Ozlemisim cok eglenceliymis. Her gece yogurt mayalamayi bile ozlemisim
Sevindim senin adına yalnız bakmak çok zor gerçekten.Işe başlama kısmı hiç birimizde oturmuyor sanırım yaBen de bize gelen temizlikci ablaya soyledim. Haftaici her gun geliyor. Camasir bulasik biberon temizliği evin gündelik isleri, bebeklerin kuvetlerinin hazırlanması, banyo sonradi banyonun toplanması vs onlari yapiyor böylece Ben de bebeklerle ilgileniyorum. Cok daha az yoruluyorum. Ise başlayınca nasil olacak hic bilmiyorum.
Ya korkutmak istemedim sadece ben bu kadar ciddi sonuçları olacağını kendi adına bilmediğim için uyarmak zorunda hissettim kuzum kendimi. Bu olayı hiç duymasam muhtemelen bende senin gibi tattirirdim.C Cerenace nin beni korkutmasından sonra3 gün kuralı ile ek gıdaya başladık patates havuç tamam. Ama kızıma yedirmek işkence resmen ağzını sadece biberona açıyor ( sadece mama ile besleniyoruzda normalde) valla daha başında yıldım kızım yüzünden. Oğlum maşallah güzel açıyor ağzını ve yiyor istiyorda sürekli. Kızım hep böyle mi olacak C Cerenace iyi ki yazdın o gün onları bu arada
Ben kabak ile başlayıp sonraki günler için sorun yasamamayim diye patates ile başlamıştım ama kabak daha güzel yedilerBen kabak tadi versin diye kabakla basladim, biri yedi biri hic sevmedi. Belki havucu sever, minik çitir havuclar aldim. Nasip.... sonra patates , avokado yogurt, kayisi , taze fasulye, seftali , elma , armut . Boylece 30 gun oluyor, sonra tahillar eklenecek, koyu kivamli corbalar, sonra kiyma.
Yogurttan sonra karistirabilirim minik minik. Ozlemisim cok eglenceliymis. Her gece yogurt mayalamayi bile ozlemisim
Mamadan 2 saat sonra veriyorum ben genelde öğleden sonra oluyorNormalde günün hangi saatinde vermek daha iyi. Bu arada ben pazartesi işe başlıyorum ama yarın gün gitmeyi düşünüyorum kalan yarım günüde evden çalışmayı planlıyorumbakalım idare bu duruma ne diyecek.
Normalde günün hangi saatinde vermek daha iyi. Bu arada ben pazartesi işe başlıyorum ama yarın gün gitmeyi düşünüyorum kalan yarım günüde evden çalışmayı planlıyorumbakalım idare bu duruma ne diyecek.
Bal kabagi daha cikmadi, ekimi bekleyinBen kabak ile başlayıp sonraki günler için sorun yasamamayim diye patates ile başlamıştım ama kabak daha güzel yedilertaze fasulyeden korkuyorum yiyebilirler mi acaba bal kabağı vereyim bir de kabak sevdiler nasılsa
Arkadaşım kullanmıştı. Çok sık vermiyoruz ama arada verince işe yarıyor demişti. Ben alacağım. Bizde henüz diş olayından ses yok.Kızlar bu tetagil acaba gerçekten işe yarıyor mu daha önce kullanan oldu mu? Zararı var mıdır? Acaba alınmalı mı?
Bizimkiler sadece mama yediği için erken başladık ve ilk günlerden sonra hızlandık. İlk 2 hafta filan yavaş oluyor. 3 gün kabak, sonraki 3 gün patates, sonra havuç diye gittik. Sonra da denediklerinden karışım yapabilirsiniz dedi. Şu an iyice mamayı istemedikleri için doktor yasaklı ürünler dışında her şey serbest dedi yeter ki yesinler diyeVerdiğimiz vereceğimiz her besini 3 gün kuralına göremi yapacağız. Çoook uzun zaman alacak gibiayrıca bebişlere emeklemeye başlayan oturmaya başlayan var mı. Bizimkiler henüz ikisinide yapamıyor. Ama elleri sürekli ağızlarında ağızlarından seller akıyor adeta diş kaşıyıcı ile kendileri beceremiyor elleri daha kolay geliyor. Biz bazen kaşıyıcı ile yardım ediyoruz çok hoşlarına gidiyor. Baya kaşınıyor demekki huysuzlandılar iyice çünkü
Yasaklı ürünler tam olarak neler liste falan var mı?Bizimkiler sadece mama yediği için erken başladık ve ilk günlerden sonra hızlandık. İlk 2 hafta filan yavaş oluyor. 3 gün kabak, sonraki 3 gün patates, sonra havuç diye gittik. Sonra da denediklerinden karışım yapabilirsiniz dedi. Şu an iyice mamayı istemedikleri için doktor yasaklı ürünler dışında her şey serbest dedi yeter ki yesinler diyeTabii yine azar azar deneyerek
Patlıcan, tuz, şeker, bal bunlar kesinlikle yasak. Yumurtanın sadece sarısını kullanıyoruz. Çilek, kivi de alerjik reaksiyon oluşturabiliyor dedi, o yüzden onlar bizim için erken şu an. Domates de aynı şekilde alerji yapabiliyormuş ama pişmiş olunca aynı etki olmuyor dedi. O yüzden yemeklerinizde tuz ve diğer yasaklı gıdalara dikkat edip sofranızdan da tattırabilirsiniz. Severlerse ona göre ilerlersiniz dedi.Yasaklı ürünler tam olarak neler liste falan var mı?
Bende osanit var, sanci olduginda ise yarar. Nihayette tetagil de ayni seyin soyuKızlar bu tetagil acaba gerçekten işe yarıyor mu daha önce kullanan oldu mu? Zararı var mıdır? Acaba alınmalı mı?
mamayi istemediklerini nasil anladiniz tuketimleri mi düştü? benimkiler de eskiye göre 1-2 olcek az iciyorlarBizimkiler sadece mama yediği için erken başladık ve ilk günlerden sonra hızlandık. İlk 2 hafta filan yavaş oluyor. 3 gün kabak, sonraki 3 gün patates, sonra havuç diye gittik. Sonra da denediklerinden karışım yapabilirsiniz dedi. Şu an iyice mamayı istemedikleri için doktor yasaklı ürünler dışında her şey serbest dedi yeter ki yesinler diyeTabii yine azar azar deneyerek
benim bir tanesi kısa süreli oturabiliyor sonra öne yıkılıyor. o bebeğim ayni zamanda yuvarlanarak odayi turluyor. öbür kuşum çok isteksiz tam dönme yapmadiVerdiğimiz vereceğimiz her besini 3 gün kuralına göremi yapacağız. Çoook uzun zaman alacak gibiayrıca bebişlere emeklemeye başlayan oturmaya başlayan var mı. Bizimkiler henüz ikisinide yapamıyor. Ama elleri sürekli ağızlarında ağızlarından seller akıyor adeta diş kaşıyıcı ile kendileri beceremiyor elleri daha kolay geliyor. Biz bazen kaşıyıcı ile yardım ediyoruz çok hoşlarına gidiyor. Baya kaşınıyor demekki huysuzlandılar iyice çünkü
Tüketimleri hiçbir zaman çok yüksek olmadı zaten bizimkilerin. Ne kadar aç durduğunun bir önemi yok, 2 ölçek içer kafasını çevirir biri. Her mamada böyle yapıyor ama ek gıdada kaşığa saldırıyor. Doktor şaşırmıştı ilk gittiğimizde ne kadar yediklerini söyleyince, şimdi o da alıştımamayi istemediklerini nasil anladiniz tuketimleri mi düştü? benimkiler de eskiye göre 1-2 olcek az iciyorlar