2022 ikiz annesi olacaklar

C Cerenace nin beni korkutmasından sonra 3 gün kuralı ile ek gıdaya başladık patates havuç tamam. Ama kızıma yedirmek işkence resmen ağzını sadece biberona açıyor ( sadece mama ile besleniyoruzda normalde) valla daha başında yıldım kızım yüzünden. Oğlum maşallah güzel açıyor ağzını ve yiyor istiyorda sürekli. Kızım hep böyle mi olacak C Cerenace iyi ki yazdın o gün onları bu arada

Ben kabak tadi versin diye kabakla basladim , biri yedi biri hic sevmedi. Belki havucu sever, minik çitir havuclar aldim. Nasip.... sonra patates, avokado yogurt, kayisi, taze fasulye, seftali, elma, armut. Boylece 30 gun oluyor, sonra tahillar eklenecek, koyu kivamli corbalar, sonra kiyma.
Yogurttan sonra karistirabilirim minik minik. Ozlemisim cok eglenceliymis. Her gece yogurt mayalamayi bile ozlemisim

Normalde günün hangi saatinde vermek daha iyi. Bu arada ben pazartesi işe başlıyorum ama yarın gün gitmeyi düşünüyorum kalan yarım günüde evden çalışmayı planlıyorum bakalım idare bu duruma ne diyecek.

Sevindim senin adına yalnız bakmak çok zor gerçekten.Işe başlama kısmı hiç birimizde oturmuyor sanırım ya
Ya korkutmak istemedim sadece ben bu kadar ciddi sonuçları olacağını kendi adına bilmediğim için uyarmak zorunda hissettim kuzum kendimi. Bu olayı hiç duymasam muhtemelen bende senin gibi tattirirdim.

Ben kabak ile başlayıp sonraki günler için sorun yasamamayim diye patates ile başlamıştım ama kabak daha güzel yediler taze fasulyeden korkuyorum yiyebilirler mi acaba bal kabağı vereyim bir de kabak sevdiler nasılsa

Bal kabagi daha cikmadi, ekimi bekleyin ) . Ben saat 10:30-11:00 gibi hafifce emdikten sonra (ac ya da tam tok degilken) deniyorum. Sonra emmeye devam

uyandıktan yarim saat sonra veriyorum ben artik iki öğüne çıktım. yedikleri kadar verip yarim saat sonra da mama teklif ediyorum. kahvalti niyetine bulamac yaptım ne verecegimi de tam bilemiyorum bazi seyler yasak yumurtanın sarisi ile kendim yaptigim peyniri karistirdim azcik mama ile açtım cok az keçiboynuzu pekmezi koydum onu da tatmis oldular uc gundur veriyorum bisey olmadi. kayisi aşırı gaz yaptı bizimkilere bu arada diğer hicbir besinde tepki almadim

bir sonraki ogunlerini tam oturtamadim henüz sanirim corbaya gececegim. bebek irmigi tam bugday unu ile de biseyler yapabilirim bebe bisküvisi de yapmadım daha vaktim olmuyo ki. bakici bulmak üzereyim hissediyorum

Verdiğimiz vereceğimiz her besini 3 gün kuralına göremi yapacağız. Çoook uzun zaman alacak gibi ayrıca bebişlere emeklemeye başlayan oturmaya başlayan var mı. Bizimkiler henüz ikisinide yapamıyor. Ama elleri sürekli ağızlarında ağızlarından seller akıyor adeta diş kaşıyıcı ile kendileri beceremiyor elleri daha kolay geliyor. Biz bazen kaşıyıcı ile yardım ediyoruz çok hoşlarına gidiyor. Baya kaşınıyor demekki huysuzlandılar iyice çünkü

Kızlar bu tetagil acaba gerçekten işe yarıyor mu daha önce kullanan oldu mu? Zararı var mıdır? Acaba alınmalı mı?

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-20-10-34-44-317_trendyol.com.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar bu tetagil acaba gerçekten işe yarıyor mu daha önce kullanan oldu mu? Zararı var mıdır? Acaba alınmalı mı?
Arkadaşım kullanmıştı. Çok sık vermiyoruz ama arada verince işe yarıyor demişti. Ben alacağım. Bizde henüz diş olayından ses yok.

Bizimkiler sadece mama yediği için erken başladık ve ilk günlerden sonra hızlandık. İlk 2 hafta filan yavaş oluyor. 3 gün kabak, sonraki 3 gün patates, sonra havuç diye gittik. Sonra da denediklerinden karışım yapabilirsiniz dedi. Şu an iyice mamayı istemedikleri için doktor yasaklı ürünler dışında her şey serbest dedi yeter ki yesinler diye Tabii yine azar azar deneyerek

Yasaklı ürünler tam olarak neler liste falan var mı?

Yasaklı ürünler tam olarak neler liste falan var mı?
Patlıcan, tuz, şeker, bal bunlar kesinlikle yasak. Yumurtanın sadece sarısını kullanıyoruz. Çilek, kivi de alerjik reaksiyon oluşturabiliyor dedi, o yüzden onlar bizim için erken şu an. Domates de aynı şekilde alerji yapabiliyormuş ama pişmiş olunca aynı etki olmuyor dedi. O yüzden yemeklerinizde tuz ve diğer yasaklı gıdalara dikkat edip sofranızdan da tattırabilirsiniz. Severlerse ona göre ilerlersiniz dedi.

Bana hızlı geliyor tabii ama bizim kızlar mamadan cidden nefret ediyor. Kilo alımları da baya düşük. Baya da hareket ediyorlar. Hem yemeyip hem hareket edince doktor yemeye heves etsinler diye her yolu denetiyor.

mamayi istemediklerini nasil anladiniz tuketimleri mi düştü? benimkiler de eskiye göre 1-2 olcek az iciyorlar

benim bir tanesi kısa süreli oturabiliyor sonra öne yıkılıyor. o bebeğim ayni zamanda yuvarlanarak odayi turluyor. öbür kuşum çok isteksiz tam dönme yapmadi

Benim kemal efendi havucu da sevmedi 2 kasik tatti bitti, mustafa da 4-5 gundur cenesinde isilik vardi tedbiren bugunluk vermedim. Havuc da fos cikti

mamayi istemediklerini nasil anladiniz tuketimleri mi düştü? benimkiler de eskiye göre 1-2 olcek az iciyorlar
Tüketimleri hiçbir zaman çok yüksek olmadı zaten bizimkilerin. Ne kadar aç durduğunun bir önemi yok, 2 ölçek içer kafasını çevirir biri. Her mamada böyle yapıyor ama ek gıdada kaşığa saldırıyor. Doktor şaşırmıştı ilk gittiğimizde ne kadar yediklerini söyleyince, şimdi o da alıştı Günlük 1-2 ölçek değiştiyse dönemsel bile olabilir. Bizim baya ciddi seviyede mama reddi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…