2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar size bisey soracağım. Benim oğlanlar dönmeye başladılar ve hayattaki tek amaçları birden bu oldu. Bıraktığım her saniye dönmek istiyorlar. Ne oyuncağa bakıyorlar ne başka bisher koyduğum an dönüp emeklemeye calisiyorlar yerlerde surunuyorlar sonra sinir olup agliyorlar. Düzeltiyorum saniyesinde yine agliyorlar. Aşırı fenalık geldi bana napabilirim bu normal mi?

Normal sanırım canım ya bizimkiler de aynı. Asla koyduğum şekilde durmuyorlar. Yemek yediler diye düz tutmaya çalışıyorum, onda bile fırt dönüveriyorlar, sonra kusuyorlar Daha sırt üstüne geri dönmeyi öğrenemedikleri için çok ağlıyor bizimkiler. Onu öğrenmek daha kolaymış aslında ama daha az temasla gerçekleştiği için hemen denemek istemiyorlarmış, fizyoterapist bir tanıdığım söylemişti. Yavaş yavaş sırt üstüne dönmeyi öğretmeye çalışsan? Ben biraz deniyorum ama ne zaman öğrenirler bilmiyorum

normal canim sabret gecicek alisacaklar

Benim oglumda 2 gündür dediginiz gibi önce yana dönüyor sonra yüzüstü kalakaliyor sonra ağlıyor ben düzeltiyorum yine yapıyor kızım sadece yana dönüyor

Bizde de tortokollisten suphe edilmisti, eger oyleyse fizik tedaviye yonlendirecem demisti. Iyi bi fizyoterapist bulabilirseniz bence onlarin işi

Emekleme mi dedin cok erken degil mi yaa , benim birinde donmeye tesebbhs bile yok. Tummy time da yatip kaliyo bisure sonra agliyo duz ceviriyorum

Oturtmaya basla bence, kucaginda destekli oturt, biz basladik

Bizim de daha küçük olan kızım sırt üstü dönüyor. Henüz yüz üstü dönemiyor ama yüz üstü bıraktığımda sırt üstü dönüyor. Tummy time’dan nefret ettiği için bunu hızlı öğrendi sanırım Sanırım bundan sonra yavaş yavaş yeni tehlikeler başlıyor.

Ay o kusma bizde de var yemek yiyip dönüyorlar sonra kusuyorlar ama durduramıyorum illa dönecekler şaka gibi. Bir kaç kere geri döndüler ama ayarlayamadık sert attılar kendilerini korktular sanırım çok komikler
normal canim sabret gecicek alisacaklar
Ah buna sevindim çünkü şu an bütün algıları dönmeye yöneldi, baska hic biseye bakmiyorlar
Emekleme mi dedin cok erken degil mi yaa , benim birinde donmeye tesebbhs bile yok. Tummy time da yatip kaliyo bisure sonra agliyo duz ceviriyorum
Benim biri 20 gundur donuyor diğeri hiç çabalamadan birden yeni döndü. Belli olmuyor yani. Ya emekleme değildir muhtemelen sürünme desem daha doğru kafasını ve ayaklarını sürüyerek gitmeye çalışıyor ama kollarını hiç kullanmiyor
Oturtmaya basla bence, kucaginda destekli oturt, biz basladik
2 ağustos da kontrolümüz var doktorumuz başlayabiliriz derse bende başlayacağım şimdi korkuyorum zarar veririm diye
Ahahaahah ay gerçekten zoru başarmış kolunu nasıl düzeltiyor kıyamam ben ona evet bundan sonra daha zor olacak sanırım özellikle emekleme donemi

Canim ben bir kac gundur gündüzleri surekli yuz ustu yatırmaya basladim inanilmaz fayda sağladı. Tortikollis icin de acibadem Alaşehir hastanesinde fizik tedavi doktoruna gitmistik bir takim egzersizler göstermişti onu duzenli yapinca gecti ama bebegim surekli kafasini geriye atiyor. Kazak bakici buyuk yastığın içine bir de ortasi delik yastik koyup yatırıyor boyle boyle düzelecek dedj bakalim. Cocuk ortopedisi icin de baktalimani hastanesinde dox. Dr. Evren akpinar varmis. Ondan randevu almaya calis, bana ortopedi doktoru onu onermisti. Ben de randevu talebi oluşturdum. Açıldığı an gidicem. Neden surekli kafasini geriye atiyor omurgasinda sorun mu var detayli muayene ettirmem.

Darısı başımıza
Valla bakici konusunda yabancı bakicilar sanirim daha ilgili oluyorlar. Aslinda aklimda turk bir bakici vardi hatta olmayinca arkadasima onermistim arkadaşımla konuşup sonra bana whatsuptan arkadasimi kotuledi. Inanilmaz cig bir karaktermis. Iyi ki olmamis dedim içimden.

benim önceki bakicim da yabanciydi Özbekti evet bildigim Türk bakicilardan daha iyi ve ilgiliydi

bu doktorlar istanbulda artık orada değilim. her doktor anlamiyor aman düzelir deyip geciyorlar ama bana egzersizi gösteren bile olmadı

Neler yaşamişsiniz... Allah mutluluğunuzu daim etsin

Cok gecmis olsun.Ateşleri cikinca insanin eli ayagi dolaniyo gercekten. 4.ay asilari ates yapti 38 i gorduk. Calpol verip eklem yerlerine soguk bez uyguladim 2 saate 37 ye dustu.
4.ay aşıları konusunda çok şanslıyım. Ateş yapmadi bizde ama rota aşıları inanılmaz huzursuzluk yapıyor, bir karın ağrısı giriyor,uyutmuyor çocuklarımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…