-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #14.041
Hemen bakiyorum tsklerBi arkadaşım bebeğinin en sevdiği oyuncağın minik dansçı beatbo olduğunu söylemişti.Yorumlarına bak istersen.
Ay görmedim kuzu
Ne bakıcı ne ana ne bacı ne es yok kizlar bnde suan metal sağlığım nasıl bilmem ama bedensel olarak iyi değilim esim gireve gtti ailem saolsun sahip bile çıkmıyor belki üstlerine kalırım dye lanet olsun böyle aileye bakıcı bulamadım zaten güvenilir biri bulmak zor idare ediyorumİnşallah gönlüne göre biri çıkar. Ben 20 gün kadar önce anlaşmıştım biriyle. Bayramdan sonra başlayacaktı. Dün yeni taşındığı evin adresini msj attım, bana demesin mi ben memlekete geldim ne zaman döneceğim de belli değil diyebana önceden haber verme zahmetine girmiyor hiç,sonra biraz mesajlaştık ve sevimsiz saygısız yazışmaları oldu. Muhtemelen daha yüksek ücretli iş buldu ve bana haber vermeyi de gerekli görmedi...oysa ki ben ona söz verdim diye karşıma sonradan çıkan daha iyi fırsatı değerlendirmemiştim. Hayırlısı. Biriyle uğraşmaktansa tek bakmak her şekilde daha iyi..
K Kapikulpu sen nasılsın bu arada..sesin çıkmıyor ,merak ettim.
Canim ben de aklimi kaybetmek üzereyim. Cocuklara bakınca uzuluyorum artik. Cunku yetemiyorum, beceremiyorum, cok cok geri kaliyor cocuklarim. 2 aydir birinin dilinde pamukcuk var hala devam ediyor, yüzüstü yatınca kafasini kaldiramiyor duzeltilmis 7 haftalik oldular, ve hala karin ustu egzersiz yaptırmıyor esim. Diger bebek goz temasi kurmuyordu o o kadar çabayla az olsa da kurmaya başardı. Anne sutum zaten hic yok, sagip gelmesine çalışmaya da vaktim yok. Bir yardim edenim de yok ama aileler surekli akil veriyor. O kadar üzülüyorum ki, ozellikle kizlarima baktıkça kahroluyorum. Bunu haketmiyorlardi. İnsanların yanında annesi kayinvalidesi oluyor bir de bakici aliyorlar. Ben yapayalnızım. Bebeklerin eksikliklerini goruyorum ama bir sey yapamiyorum.Ne bakıcı ne ana ne bacı ne es yok kizlar bnde suan metal sağlığım nasıl bilmem ama bedensel olarak iyi değilim esim gireve gtti ailem saolsun sahip bile çıkmıyor belki üstlerine kalırım dye lanet olsun böyle aileye bakıcı bulamadım zaten güvenilir biri bulmak zor idare ediyorum
Butce varsa chicco polly 2, 24 saat uzerindeyiz ana kucAgi modunda su an.Ek gidaya baslamis - baslayacak yada tecrubeli arkadaslarim mama sandalyesi siparis vericem ne tavsiye edersiniz
Ben kiwi aldım hoşuma gitti ama daha kullanmadım tabiEk gidaya baslamis - baslayacak yada tecrubeli arkadaslarim mama sandalyesi siparis vericem ne tavsiye edersiniz
2 tane alinacagindan uygun olsun istiyorum, antilop guzel , benimde aklimdaButce varsa chicco polly 2, 24 saat uzerindeyiz ana kucAgi modunda su an.
Butce ayirmayacaksan ikea antilop+ayak destegi
Tmm buna da bakayimBen kiwi aldım hoşuma gitti ama daha kullanmadım tabi
Canm ser minderi koy üstüne bak nasıl fark edecekler c şeklinde yastık var ben ondan aldım o başını kaldırma konusunda belki yanlış ama kukuli açtım telefondan o yastığa elleriyle dayadım başlarını kaldırmayı başardım şükür inan bende senden farklı değilim yere minder açıp üstüne koyuyorum ellerine de cingirak veriyorum napsyim yanlarında duruyorum mama reddi meme zaten reddi uyku reddi herseyi Red ediyor bnmkiler resmen beni protesto ediyorlar nerdeyse her hafta dr a gidiyoruz ayda 1 enfeksiyon oluyoruz nasıl başarıyorsak yani bilmiyorum sadece uyurken o da belki yiyorlar mesela 9 da yediler bak suan saat 1 uyandım vermek için kendiler zaten uyanmıyor acikmiyorlar zorla ben veriyorum suan gene yemediler yattılar az bise şu içtiler o kadar 5 de tekrar deniycem napayim erken geçecez ek gidayaCanim ben de aklimi kaybetmek üzereyim. Cocuklara bakınca uzuluyorum artik. Cunku yetemiyorum, beceremiyorum, cok cok geri kaliyor cocuklarim. 2 aydir birinin dilinde pamukcuk var hala devam ediyor, yüzüstü yatınca kafasini kaldiramiyor duzeltilmis 7 haftalik oldular, ve hala karin ustu egzersiz yaptırmıyor esim. Diger bebek goz temasi kurmuyordu o o kadar çabayla az olsa da kurmaya başardı. Anne sutum zaten hic yok, sagip gelmesine çalışmaya da vaktim yok. Bir yardim edenim de yok ama aileler surekli akil veriyor. O kadar üzülüyorum ki, ozellikle kizlarima baktıkça kahroluyorum. Bunu haketmiyorlardi. İnsanların yanında annesi kayinvalidesi oluyor bir de bakici aliyorlar. Ben yapayalnızım. Bebeklerin eksikliklerini goruyorum ama bir sey yapamiyorum.
Canim seninkiler kac aylik oldular? Benim basini kaldırmayan kızımı yuz ustu yere koyunca kıyameti koparıyor. Cocuk ağlamaktan katılmaya basliyor, fizyoterapist mi tutsam diyorum. Bu carsamba duzeltilmis 40 lari cikacak. Telefona kayıt etmişim. Sanirim su an 5 hafta 3 gunlukler. Göz teması olmayan kızım artik goz temasi kurmayi başardı. Umarim daha da ilerletir. Karin ustu egzersizleri gunde ne kadar yaptirmaliyiz?Canm ser minderi koy üstüne bak nasıl fark edecekler c şeklinde yastık var ben ondan aldım o başını kaldırma konusunda belki yanlış ama kukuli açtım telefondan o yastığa elleriyle dayadım başlarını kaldırmayı başardım şükür inan bende senden farklı değilim yere minder açıp üstüne koyuyorum ellerine de cingirak veriyorum napsyim yanlarında duruyorum mama reddi meme zaten reddi uyku reddi herseyi Red ediyor bnmkiler resmen beni protesto ediyorlar nerdeyse her hafta dr a gidiyoruz ayda 1 enfeksiyon oluyoruz nasıl başarıyorsak yani bilmiyorum sadece uyurken o da belki yiyorlar mesela 9 da yediler bak suan saat 1 uyandım vermek için kendiler zaten uyanmıyor acikmiyorlar zorla ben veriyorum suan gene yemediler yattılar az bise şu içtiler o kadar 5 de tekrar deniycem napayim erken geçecez ek gidaya
Canim bizde de oldu doktorumuz resimdeki ilacı vermişti ve geçti 2 gündeKizlar bir sey sorcam. Kızımın dilinde pamukcuk var. Karbonatli suyla gunde en az 2 defa sargı beziyle siliyorum daha once oldugunda gecmisti simdi yine var ve geçmiyor, hatta sanirim dili de tasrih oldu, yemek yemekde zorlaniyor. Napacagimi bilemedim. Doktor da karbonatlı suyla sil diyor baska da bir sey demiyor, biliyorsunuz bu canlıda mantarı daha da yapılmasından korkuyorum.
Hic bisey bmicin zaman belirleme bence bu yanlış bebekten bebeğe değişir benm de biri dediğin gbi karnının üstüne koyunca çıldırıyor öbürü oyle duruyor 5 aylıklar bnmkiler ama ben stresten egzama oldum heryerim çünkü ac yaşıyorlar yemiyorlar asla ek gıda istiyorlar dr dedi mamadan sıkılmış ee kasik mama aldim kendi mamasina karıştırıyorum şimdi onu da istemes oldu dün 9 da yedi hala daha bise yemedi napayim diyorum acıkınca yer heralde çünkü ısrar edince ağız burun kusuyor inan ki yoruldum asla yemiyorlarCanim seninkiler kac aylik oldular? Benim basini kaldırmayan kızımı yuz ustu yere koyunca kıyameti koparıyor. Cocuk ağlamaktan katılmaya basliyor, fizyoterapist mi tutsam diyorum. Bu carsamba duzeltilmis 40 lari cikacak. Telefona kayıt etmişim. Sanirim su an 5 hafta 3 gunlukler. Göz teması olmayan kızım artik goz temasi kurmayi başardı. Umarim daha da ilerletir. Karin ustu egzersizleri gunde ne kadar yaptirmaliyiz?
Mikostatin mi kullansan acaba canm doktoruna sorupKizlar bir sey sorcam. Kızımın dilinde pamukcuk var. Karbonatli suyla gunde en az 2 defa sargı beziyle siliyorum daha once oldugunda gecmisti simdi yine var ve geçmiyor, hatta sanirim dili de tasrih oldu, yemek yemekde zorlaniyor. Napacagimi bilemedim. Doktor da karbonatlı suyla sil diyor baska da bir sey demiyor, biliyorsunuz bu canlıda mantarı daha da yapılmasından korkuyorum.
Gece uykusunda mama için uyandırma canım artık. Uyusunlar bir noktadan sonra acıkıp uyanıyorlar. Gündüz yine 3 saatte bir ver ama gece onlar uyanıncaya kadar mama için sen uyandırmaCanm ser minderi koy üstüne bak nasıl fark edecekler c şeklinde yastık var ben ondan aldım o başını kaldırma konusunda belki yanlış ama kukuli açtım telefondan o yastığa elleriyle dayadım başlarını kaldırmayı başardım şükür inan bende senden farklı değilim yere minder açıp üstüne koyuyorum ellerine de cingirak veriyorum napsyim yanlarında duruyorum mama reddi meme zaten reddi uyku reddi herseyi Red ediyor bnmkiler resmen beni protesto ediyorlar nerdeyse her hafta dr a gidiyoruz ayda 1 enfeksiyon oluyoruz nasıl başarıyorsak yani bilmiyorum sadece uyurken o da belki yiyorlar mesela 9 da yediler bak suan saat 1 uyandım vermek için kendiler zaten uyanmıyor acikmiyorlar zorla ben veriyorum suan gene yemediler yattılar az bise şu içtiler o kadar 5 de tekrar deniycem napayim erken geçecez ek gidaya
benimkilerin ek gida ile düzenli su vermeyle gecti oncesinde de herhangi bir sorun cikarmadi pamukcugun var olmasiKizlar bir sey sorcam. Kızımın dilinde pamukcuk var. Karbonatli suyla gunde en az 2 defa sargı beziyle siliyorum daha once oldugunda gecmisti simdi yine var ve geçmiyor, hatta sanirim dili de tasrih oldu, yemek yemekde zorlaniyor. Napacagimi bilemedim. Doktor da karbonatlı suyla sil diyor baska da bir sey demiyor, biliyorsunuz bu canlıda mantarı daha da yapılmasından korkuyorum.