- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #14.061
belirli bir suresi yok kuzum zorlama bebekleri ben sadece aglayana kadar tutuyorum sonra birakiyorum yani karin ustu egzersiz yapmadi diye ayaga kalkamayan bebek yok. hepsi zamani gelince her bebegin kendine ozel bir sekilde olacak ve ilerleyecek zatenCanim seninkiler kac aylik oldular? Benim basini kaldırmayan kızımı yuz ustu yere koyunca kıyameti koparıyor. Cocuk ağlamaktan katılmaya basliyor, fizyoterapist mi tutsam diyorum. Bu carsamba duzeltilmis 40 lari cikacak. Telefona kayıt etmişim. Sanirim su an 5 hafta 3 gunlukler. Göz teması olmayan kızım artik goz temasi kurmayi başardı. Umarim daha da ilerletir. Karin ustu egzersizleri gunde ne kadar yaptirmaliyiz?
ek gida duzeni kuramadim yoğurttan ote gidemedim vaktim kalmiyor hazirlamaya. buyuk cocugumun gece beni yaninda isteyeceği tuttu o uyusa uykumu alcam ama yok... gunduz bebekler uyuyunca ben de uyuyorum bu sekilde hicbir sey hazirlayamiyorum
Canm 3 saatte hayatta yemiyorlar anca 5 saatte kavga doğuşGece uykusunda mama için uyandırma canım artık. Uyusunlar bir noktadan sonra acıkıp uyanıyorlar. Gündüz yine 3 saatte bir ver ama gece onlar uyanıncaya kadar mama için sen uyandırma
Eğitici köpekçik de çok oyalıyor@Cerenace kiz bu masalci tirtil benimkileri bayagi oyaladi yabaska oyuncak tavsiyen var mi , gece yarisina gecerli indirim kuponum var insallah erken gorursun
Emziriyorsan goguslerini de düzenli olarak silmen gerekiyorKizlar bir sey sorcam. Kızımın dilinde pamukcuk var. Karbonatli suyla gunde en az 2 defa sargı beziyle siliyorum daha once oldugunda gecmisti simdi yine var ve geçmiyor, hatta sanirim dili de tasrih oldu, yemek yemekde zorlaniyor. Napacagimi bilemedim. Doktor da karbonatlı suyla sil diyor baska da bir sey demiyor, biliyorsunuz bu canlıda mantarı daha da yapılmasından korkuyorum.
Beatbo ile egitici kopekcik de aldim, gelsinler bakalim insallah bizimkilerde severEğitici köpekçik de çok oyalıyor
Benimkiler 4 aylıkken avmde incelemistim eğitici kopekcigiBeatbo ile egitici kopekcik de aldim, gelsinler bakalim insallah bizimkilerde sever
Bende sana yazacaktim canim, sizin hersey saatli mi. Uyku egitimi saatleri duzenliyor mu, mama saati uyanma saati oyun saati hep ayni miek gida duzeni kuramadim yoğurttan ote gidemedim vaktim kalmiyor hazirlamaya. buyuk cocugumun gece beni yaninda isteyeceği tuttu o uyusa uykumu alcam ama yok... gunduz bebekler uyuyunca ben de uyuyorum bu sekilde hicbir sey hazirlayamiyorum
Peki mama sandalyesi ne almistiniz memnunmusunuz, sizin deneyiminiz cok degerli , artilari eksileriyle nelere dikkat etmeliyim. Katlanmasi sart mi, hafif mi olmali, oturak kismi genis mi olmali mi vs vsBenimkiler 4 aylıkken avmde incelemistim eğitici kopekcigi
O gün ikisi de hipnotize olmuş gibi bakmislardı
Şu an 13 aylıklar hala favori oyuncakları eğitici kopekcik
Canim bize fayda etmedi o. Bir de onu yutunca midesi bulandi hep kustu.Canim bizde de oldu doktorumuz resimdeki ilacı vermişti ve geçti 2 günde
Cok haklisin canim. Biberon ve ezikler hic aklima gelmemişti. Onlari da karbonatli su da bekleyeyim ben.Emziriyorsan goguslerini de düzenli olarak silmen gerekiyor
Aynı şekilde biberon ve emzikleri de yıkadıktan sonra karbonatlı suda beklet
Göğüs ucunda veya emzikte de mantarın temizlenmiş olması lazım yoksa agizdaki geçse bile emdikçe tekrarlar
Kavanoz mama dene canm organik olanlardan hazır tarhana vs.ek gida duzeni kuramadim yoğurttan ote gidemedim vaktim kalmiyor hazirlamaya. buyuk cocugumun gece beni yaninda isteyeceği tuttu o uyusa uykumu alcam ama yok... gunduz bebekler uyuyunca ben de uyuyorum bu sekilde hicbir sey hazirlayamiyorum
Ben hic öyle yatak olabilen masa olabilen modellere bakmadım bilePeki mama sandalyesi ne almistiniz memnunmusunuz, sizin deneyiminiz cok degerli , artilari eksileriyle nelere dikkat etmeliyim. Katlanmasi sart mi, hafif mi olmali, oturak kismi genis mi olmali mi vs vs
yani evet benim gibi egitimin orta yerinde tasinmayip mahvetmezsen gayet saatli olur her sey. uyandiktan yarim saat sonra mama veriliyor gece verilecek mama da belli. oyun saati dediğiniz sey ne oluyo uyanik olduklari her an kucak ve oyun istiyolar zaten :)Bende sana yazacaktim canim, sizin hersey saatli mi. Uyku egitimi saatleri duzenliyor mu, mama saati uyanma saati oyun saati hep ayni mi
deneyecegim wasabi aldim zaten daha yikayamadim bile haftaya annem geliyor
Ben böyle bir tarif buldum, küçük kavanozlara koyup dolaba kaldırdım. Dün yapmıştık, bugün de yediler. Bir hafta durur diyor ama ben iki üç günlük yapıp bitiririm. Belki işini kolaylaştırır.