2022 ikiz annesi olacaklar

Canim seninkiler kac aylik oldular? Benim basini kaldırmayan kızımı yuz ustu yere koyunca kıyameti koparıyor. Cocuk ağlamaktan katılmaya basliyor, fizyoterapist mi tutsam diyorum. Bu carsamba duzeltilmis 40 lari cikacak. Telefona kayıt etmişim. Sanirim su an 5 hafta 3 gunlukler. Göz teması olmayan kızım artik goz temasi kurmayi başardı. Umarim daha da ilerletir. Karin ustu egzersizleri gunde ne kadar yaptirmaliyiz?
belirli bir suresi yok kuzum zorlama bebekleri ben sadece aglayana kadar tutuyorum sonra birakiyorum yani karin ustu egzersiz yapmadi diye ayaga kalkamayan bebek yok. hepsi zamani gelince her bebegin kendine ozel bir sekilde olacak ve ilerleyecek zaten

ek gida duzeni kuramadim yoğurttan ote gidemedim vaktim kalmiyor hazirlamaya. buyuk cocugumun gece beni yaninda isteyeceği tuttu o uyusa uykumu alcam ama yok... gunduz bebekler uyuyunca ben de uyuyorum bu sekilde hicbir sey hazirlayamiyorum

ek gida duzeni kuramadim yoğurttan ote gidemedim vaktim kalmiyor hazirlamaya. buyuk cocugumun gece beni yaninda isteyeceği tuttu o uyusa uykumu alcam ama yok... gunduz bebekler uyuyunca ben de uyuyorum bu sekilde hicbir sey hazirlayamiyorum

Ben böyle bir tarif buldum, küçük kavanozlara koyup dolaba kaldırdım. Dün yapmıştık, bugün de yediler. Bir hafta durur diyor ama ben iki üç günlük yapıp bitiririm. Belki işini kolaylaştırır.

Kizlar bir sey sorcam. Kızımın dilinde pamukcuk var. Karbonatli suyla gunde en az 2 defa sargı beziyle siliyorum daha once oldugunda gecmisti simdi yine var ve geçmiyor, hatta sanirim dili de tasrih oldu, yemek yemekde zorlaniyor. Napacagimi bilemedim. Doktor da karbonatlı suyla sil diyor baska da bir sey demiyor, biliyorsunuz bu canlıda mantarı daha da yapılmasından korkuyorum.
Emziriyorsan goguslerini de düzenli olarak silmen gerekiyor
Aynı şekilde biberon ve emzikleri de yıkadıktan sonra karbonatlı suda beklet
Göğüs ucunda veya emzikte de mantarın temizlenmiş olması lazım yoksa agizdaki geçse bile emdikçe tekrarlar

Bende sana yazacaktim canim, sizin hersey saatli mi. Uyku egitimi saatleri duzenliyor mu, mama saati uyanma saati oyun saati hep ayni mi

Benimkiler 4 aylıkken avmde incelemistim eğitici kopekcigi
O gün ikisi de hipnotize olmuş gibi bakmislardı
Şu an 13 aylıklar hala favori oyuncakları eğitici kopekcik
Peki mama sandalyesi ne almistiniz memnunmusunuz, sizin deneyiminiz cok degerli , artilari eksileriyle nelere dikkat etmeliyim. Katlanmasi sart mi, hafif mi olmali, oturak kismi genis mi olmali mi vs vs

Emziriyorsan goguslerini de düzenli olarak silmen gerekiyor
Aynı şekilde biberon ve emzikleri de yıkadıktan sonra karbonatlı suda beklet
Göğüs ucunda veya emzikte de mantarın temizlenmiş olması lazım yoksa agizdaki geçse bile emdikçe tekrarlar
Cok haklisin canim. Biberon ve ezikler hic aklima gelmemişti. Onlari da karbonatli su da bekleyeyim ben.

Peki mama sandalyesi ne almistiniz memnunmusunuz, sizin deneyiminiz cok degerli , artilari eksileriyle nelere dikkat etmeliyim. Katlanmasi sart mi, hafif mi olmali, oturak kismi genis mi olmali mi vs vs
Ben hic öyle yatak olabilen masa olabilen modellere bakmadım bile
Ek gıdaya başlarken de şimdi de yemek ve oyunu birbirinden ayrı tutmaktı hedefim, öyle de yapıyorum
Bebeklere mama sandalyesi oyun için değil, yemek oyun değildir mesajı vermeye çalışıyorum
Çok şükür şimdiye kadar bu konuda hiç sorun yaşamadım oyun ve yemek saatlerini birbirinden ayırt edip mama sandalyesine oturdukları zaman maksimum 15 dakika içinde yemeklerini bitiriyorlar
O yüzden en sade olanını almıştım ikea model
Dikkat ettiğim tek şey emniyet kemeri ve ayak desteğinin olmasıydı

Bende sana yazacaktim canim, sizin hersey saatli mi. Uyku egitimi saatleri duzenliyor mu, mama saati uyanma saati oyun saati hep ayni mi
yani evet benim gibi egitimin orta yerinde tasinmayip mahvetmezsen gayet saatli olur her sey. uyandiktan yarim saat sonra mama veriliyor gece verilecek mama da belli. oyun saati dediğiniz sey ne oluyo uyanik olduklari her an kucak ve oyun istiyolar zaten :)

Ben böyle bir tarif buldum, küçük kavanozlara koyup dolaba kaldırdım. Dün yapmıştık, bugün de yediler. Bir hafta durur diyor ama ben iki üç günlük yapıp bitiririm. Belki işini kolaylaştırır.

deneyecegim wasabi aldim zaten daha yikayamadim bile haftaya annem geliyor
buyuk cocugum da krese basladi YaRabbiiii şükürrrr.
bebekleriniz gece kaka yapiyor mu saat sabahin 5ine kurulu şişko olan kaka yapıyor

egitimin süresi doldu genel olarak başarılı oldum ama beyaz gürültüyü ve karanlığı evde oglum aşırı gürültü yaptığı icin kesemedim. bebeklerin biri de sabah 5te duzenli olarak kaka yapip komple ayildigi icin gec kalkıyoruz gün düzenli ilerlemiyor. bunlar olmasaydi dört dörtlük diyecektim. ama eskiye göre cok guzel tabii. düzenli giden gunde 4 saate yakin uyuyorlar gece de 10 saate yakin 2 defa besliyorum sadece

bebeginde tortikolis olan kimdi? bir türlu doktor bulamıyorum ortopedi kafaya bakmıyormus cocuk doktorlari anlamiyor beyin sinir cerrahide de hepsi anlamiyormus kime gidecegim. cranial tedavi merkezi diye bir yerle iletişime gectim onlar yönlendiriyor beni.
kizimin kafasi iyice yamuldu hatta bana vucudu da ona göre pozisyon alıyor gibi geldi duruş bozukluğu var. ben skolyozlu oldugum icin iyice şüpheye düştüm. kask bile gerekiyorsa taktiracagim
işin kötüsü tombik olan çoktan yuvarlanmaya gecti kafasi yusyuvarlak sirtustu hic yatmiyor zaten. zayif ola kizim motor gelisimi de geride hep sirtustu yatıyor dönmüyor pek. düz kafa yastığı kullaniyorum ama onu sürekli kaydiracak kadar hareket de ediyor oyle ortada asılı kaldik

X