Merhaba arkadaşlar bende durum güncellemesi yapayım bebeklerim banyo sonrası derin uykudayken
Kronolojik olarak tam 3 aylık olduk düzeltilmiş 1 ay 5 günlüğüz. Kızım tam bir ay kuvezde kaldı 2.670 gram olunca taburcu ettiler. Oğlumda hatırlayanlar vardır mutlaka ciddi sağlık problemi oldu. Doğduktan 5 gün sonra enfeksiyon kaptı akabinde bağırsak delinmesi oldu. 15 gunlukken ameliyat oldu bagirsagi dışarıya aldılar. Yaklaşık bir ay o şekilde takip ettiler. Patoloji sonucuna göre teşhisi Nek diye bir bağırsak hastalığıydi. Bir ayın sonunda tekrar bagirsagi içeriye aldılar. Çok şükür iyileşmeye tedaviye cevap vermeye başlamıştı. 53.gun 2.440 gram olarak taburcu olduk. Çok şükür şu an durumu çok iyi. Bu sürede çok sıkıntılar yaşadık burdan anlatmakla bitirmek mümkün değil özetle hergun kötü haber gelecek diye bekledik doktorlar çok umutlu değillerdi.Net bisey soyleyemiyorlardi beklemekten başka çare yok diyip durdular. Oğlum iyileşince doktorları açıkçası bu sonucu beklemediklerini yetişkin bir insanın bile bu ameliyatları kaldıramayacağından bahsettiler. Taburcu olduğu gün kefeni yırttı bile dediler. Ama hayatı boyunca hep bir riskle yaşayacak doktoru belki 3 gün belki 3 ay belki 30 sene sonra bile tekrarlayabilir,belki de hiç bir zaman tekrarlamaz diyor. Allah'a şükürler olsun şu an çok iyi durumu kızıma göre biraz küçük duruyor oda bu ameliyatlara rağmen çok iyi. Kızım 5.400,oğlum 4 kilo. İnşallah bir daha uğramaz bu hastalık bir daha. Kızım tam bir kolik oldu oğlum çok sakin. Oğlum benden başka kimsede durmuyor tam bir ana kuzusu
Buraya çok girip yazmasamda takip etmeye çalışıyorum. Hepinizin dediği gibi ikiz annesi olmak gerçekten çok zor. Tek bakanları gerçekten tebrik ederim ayakta alkışlıyorum
saygıyla eğiliyorum önlerinde
Benim yanımda annem var yardımcı oluyor eşim akşamları destek oluyor iki gün öncesine kadar yeğenim vardı yanımda o gitti onun gidişinde bile çok zorlandik. Buna rağmen bile bende zaman zaman kafayı yiyorum ağlama krizine giriyorum. Allah yardımcımız olsun gerçekten zor işmiş anne olmak ama bir o kadarda müthiş bir duygu tek bir gülümsemeleri herseyi unutturuyor insana. Rabbım hepimizin yavrularını korusun saglik sıhhat versin inşallah