- 24 Ekim 2012
- 3.216
- 2.202
- Konu Sahibi Inquisitive
- #13.901
Kizlad esim dun ateşlendi. Test yaptirdi covid pozitif cikmis. Vebeklere gecer diye cok korkuyorum. Acaba esimi evden göndersem mi? Tek bakabilir miyim bilmiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su an için izindeyim. O yuxden birlikte bakacağız. Ama sonrasinda evden çalışmaya başlayacağım.Birlikte mi bakacaksiniz, tek bakacaksa yemek yapmasi zor gibi. Ikizlere bakmak bambaska tecrube bence. Tek basina bakacaksa ikizlere bakani secerdim, benim fikrim bu
Canım gönder...zorlanırsın ama bakarsın...ben de bakamam diyordum ama bakılabiliyor...evle hiç ilgilenmezsin. Çok geçmiş olsun .Kizlad esim dun ateşlendi. Test yaptirdi covid pozitif cikmis. Vebeklere gecer diye cok korkuyorum. Acaba esimi evden göndersem mi? Tek bakabilir miyim bilmiyorum.
Dediği gibiyse iyi,ara bakalım referansları.O zaman 2. Aday daha mantikli. Tum cocuklaea yenidogandan 3 yasina kadar bakmis. Hatta pandemi suresinde bile kadini evden alıp bakim yapan aile her gun kendi evine getiriyormuş. Bazi gunler ise cocugu aileye bırakıyormuş. Hala aileyle görüşüyorlar. Cocuk simdi kreşe baslamis. Bir aileden haber bekliyormuş. Olmazsa arayacağım sizi dedi. Bu hafta ben ondan haber bekleyeyim. Olmadi 2. Adaya döneyim.
Canim valla esim covid olmus kalakaldım tek başıma. Cocuklarin da atak haftası. Hic biri gelip de bakmaz. Kazakistanli biri vardi. Onu aradım haftalik anlaştım. Yarin gelecek. Istersen yatili kal diycem. Cok çaresiz bir durumda kaldım bir anda.Dediği gibiyse iyi,ara bakalım referansları.
Sanirim reflu ile gaz sancisi birimince oluyor o. Benim bebeklerden biri de oyle. Bir de kesik kesik ağlıyor.Benim tam tersi kuzum aglayani biri gelse bile almak istemiyor. O kadar huysuz bir çocuk ki kimsede durmuyor. Sürekli ağlıyor. Kaç kere doktora götürdüm. Artık kabullendim. Umarım biraz azalır bu ağlamalar ben delirmeden.
Gerçekten sanki benim bebeleri anlatıyorsun. Sakin olan çocuğum az ağlıyor ama ağlayınca öyle çığlık atiyor ki kulaklarım acıyor. Diğeri yarim saat ağlasa rahatsız etmiyor ama o 1 dk ağlasa yetiyor çığlığıSanirim reflu ile gaz sancisi birimince oluyor o. Benim bebeklerden biri de oyle. Bir de kesik kesik ağlıyor.
Diger bebek acıkınca agliyor ama çığlık atar gibi agliyor. Saatini 1 dk geciktirwmiyorum.
Bugun ikisi yine ayni anda basladi. Biri ağlayınca digeri de agliyor bazen. Iste o an kabus gibi geciyor zaman. Cunku ikisini aynı anda susturmak gerekiyor. Biri odada ağlasın digerini baska odaya götürüp orda susturayim diyorum icim el vermiyor. Bugun birine beyaz gürültü dinlettim odada biraktim ben otekini aldim. Burda tercih yaparken beyaz gürültüyü surekli ağlayana veriyorum. Cunku az aglayan zaten yatistirilmasi kolay bir bebek. Onu yatistirip hemen diger odaya geçip surekli aglayam bebekle ilgileniyorum. Valla kafayi yememe az kaldı.
Yarin da bakici baslayacak. Oyle acele bir karar verdim ki. Umarim pişman olmam.
Beklediğimiz haber geldi Gözün aydın canımKizlar herkese selam, çok şükür eşimin sonucları iyi cıktı. Kanser belirgin şekilde gerilemiş. Hastalık kemoterapiye cevap veriyor dua eden herkesten allah razi olsun
Ahhh nasıl sevindim anlatamam...çok çok geçmiş olsun..tamamen yok olsun gitsin inşallahKizlar herkese selam, çok şükür eşimin sonucları iyi cıktı. Kanser belirgin şekilde gerilemiş. Hastalık kemoterapiye cevap veriyor dua eden herkesten allah razi olsun
Oyyy ne guzel bi haber verdin yaa o kadar cok sevindim ki anlatamamrabbim cocuklarimizi anasiz babasiz birakmasin , guzel bi ömürleri olsun hepsininKizlar herkese selam, çok şükür eşimin sonucları iyi cıktı. Kanser belirgin şekilde gerilemiş. Hastalık kemoterapiye cevap veriyor dua eden herkesten allah razi olsun
Ok şükür gözün aydın olsun canım eşinle çocuklarınla birlikte hayırlı güzel sağlıklı ömrünüz olsun inşKizlar herkese selam, çok şükür eşimin sonucları iyi cıktı. Kanser belirgin şekilde gerilemiş. Hastalık kemoterapiye cevap veriyor dua eden herkesten allah razi olsun
canim benim şurdan bekledigim tek haber buydu Rabbim tamamen yok oldugu günü göstersin cooook sevindimKizlar herkese selam, çok şükür eşimin sonucları iyi cıktı. Kanser belirgin şekilde gerilemiş. Hastalık kemoterapiye cevap veriyor dua eden herkesten allah razi olsun
Gelmiş geçmiş olsun, gözünüz aydın Sizin doğuma babanızla gitmenizden çok etkilenmiştim, aynı sabah eşiniz tedaviye giderken. Çok şükür tüm bu zor zamanlar geride kalmış olduKizlar herkese selam, çok şükür eşimin sonucları iyi cıktı. Kanser belirgin şekilde gerilemiş. Hastalık kemoterapiye cevap veriyor dua eden herkesten allah razi olsun
Canım nasıl sevindim anlatamam çok şükür gözünüz aydın inşallah tamamen geçtiği günlerin haberini de verirsin. Evlatlarınızın tüm güzel günlerini birlikte görürsünüz inşallahKizlar herkese selam, çok şükür eşimin sonucları iyi cıktı. Kanser belirgin şekilde gerilemiş. Hastalık kemoterapiye cevap veriyor dua eden herkesten allah razi olsun
Beklediğimiz haber geldi Gözün aydın canım
Ahhh nasıl sevindim anlatamam...çok çok geçmiş olsun..tamamen yok olsun gitsin inşallah
Oyyy ne guzel bi haber verdin yaa o kadar cok sevindim ki anlatamamrabbim cocuklarimizi anasiz babasiz birakmasin , guzel bi ömürleri olsun hepsinin
Ok şükür gözün aydın olsun canım eşinle çocuklarınla birlikte hayırlı güzel sağlıklı ömrünüz olsun inş
canim benim şurdan bekledigim tek haber buydu Rabbim tamamen yok oldugu günü göstersin cooook sevindim
Gelmiş geçmiş olsun, gözünüz aydın Sizin doğuma babanızla gitmenizden çok etkilenmiştim, aynı sabah eşiniz tedaviye giderken. Çok şükür tüm bu zor zamanlar geride kalmış oldu
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, ağlattiniz beni inşallah allah hiç birinizi sağlık ile sınamasınCanım nasıl sevindim anlatamam çok şükür gözünüz aydın inşallah tamamen geçtiği günlerin haberini de verirsin. Evlatlarınızın tüm güzel günlerini birlikte görürsünüz inşallah
Ayyyy canimmm cok cok sevindim. Insallah tamamen atlatir ve bu gunler geride kalir.Kizlar herkese selam, çok şükür eşimin sonucları iyi cıktı. Kanser belirgin şekilde gerilemiş. Hastalık kemoterapiye cevap veriyor dua eden herkesten allah razi olsun
Bildiğim kadarıyla burada yok. geçmiş olsun inşallah düzelir.16 haftalık hamileyim doktorum bugün bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi. Çoğu zamanla kayboluyormuş ama yine de çok strese girdim. Başına böyle bişey gelen var mı?