2022 ikiz annesi olacaklar

Ah canm anneler hepimizin ayri ayrı ama çoğumuzun ortak düşüncesi yetememe ve çaresizlik hissi ins gececek bugünler ama tadını çıkaralım vallahi çok çabuk büyüyorlar

Birde menenjit aşıları bexsero ve Nimenrix i aynı anda yaptirdinizmi çok mu ağır gelir zaten ağır aşilar sanırım

Kızlar maalesef ben ve bebeklerim pozitifiz. Kuzularımın ateşi hep yüksekti 39 dan aşağı düşüremedik evde günlerdir hastaneye gidip durduk kaç kez serum takıldı kuzularıma. Çok üzülüyorum. Kendim ayakta duracak hâlde değilim ama onlar için kalkmaya çalışıyorum. Keşke gitmeseymişim aile ziyaretine keşke. Daha minicikler. Oğlumun yüksek ateşe bağlı ciddi çarpıntısı vardı hâlâ da tam geçmiş değil. Bebekleri çıkarmayın evden kimse görmesin dokunmasın ne gelirse aileden geliyor gerçekten faydaları yok ama zararları çok benimkilerin. Zehir ettiler herşeyi. Kuzularım iyi olsun yeter ki daha göstermem aileden kimseye

Birde menenjit aşıları bexsero ve Nimenrix i aynı anda yaptirdinizmi çok mu ağır gelir zaten ağır aşilar sanırım
Ben ayni anda yaptirdim, ayin 20sinde de 2.dozu olacaklar birlikte, 3. Dozlar ayri zamanda yapilacak. Ekstra bir zorlanma hissetmedim hatta cok yuksek ates de olmadi, sadece 37.4-37.8 arasinda biraz takiliyor. Soyarak hallettik, biri bir kez ates dusurucu aldi o kadar

Kızlar maalesef ben ve bebeklerim pozitifiz. Kuzularımın ateşi hep yüksekti 39 dan aşağı düşüremedik evde günlerdir hastaneye gidip durduk kaç kez serum takıldı kuzularıma. Çok üzülüyorum. Kendim ayakta duracak hâlde değilim ama onlar için kalkmaya çalışıyorum. Keşke gitmeseymişim aile ziyaretine keşke. Daha minicikler. Oğlumun yüksek ateşe bağlı ciddi çarpıntısı vardı hâlâ da tam geçmiş değil. Bebekleri çıkarmayın evden kimse görmesin dokunmasın ne gelirse aileden geliyor gerçekten faydaları yok ama zararları çok benimkilerin. Zehir ettiler herşeyi. Kuzularım iyi olsun yeter ki daha göstermem aileden kimseye
Allah tez zamanda sifa versin...
En korktugum sey, her gece dua ediyorum evlatlarimizdan uzak olsun bu illet diye.. gebeyken asi olmadim bagisiklik sistemi baskilayicilar ile anlamli gelmedi, simdi de bebeklerim asisiz, onlara bir sey olursa ben yasayamam modunda olmayi reddediyorum..
italyada ilk olum oldugu gun Vatikanda Çinden gelen bir ekipleydim, zirvede biraktim diyelim 🙈
2 yildir esimle ayri odada yasiyoruz, ortak alanda maskeliydik, eve kimseyi almadik, annemi 4 gun karantina ile eve aldik, 1,5 yil hicbir yere gitmedim, kimseyi gormedim. Ama sonunda bakici gelecek, kizim okula gidecek ben ise donecegim... Korkuyorum; hastalanmaya degil bulastirmaya

Canım çok geçmiş olsun,zoru atlatmışsınız bundan sonrası daha kolay olacak inşallah. Olacağı varmış olmuş,önüne geçilemiyor malesef..ben de olmadım olmadım, hamileliğimin son dönemlerinde ağır bir covid geçirmiştim. Kendimi ben de çok suçlamıştım,ama gerek yok inan olacağın önüne geçemiyorsun. Okulda onca öğrenciden kapmadım, İzne ayrıldıktan sonra bi arkadaşımdan kapmıştım.
Tez zamanda şifa diliyorum hepinize

Allah tez zamanda sifa versin...
En korktugum sey, her gece dua ediyorum evlatlarimizdan uzak olsun bu illet diye.. gebeyken asi olmadim bagisiklik sistemi baskilayicilar ile anlamli gelmedi, simdi de bebeklerim asisiz, onlara bir sey olursa ben yasayamam modunda olmayi reddediyorum..
italyada ilk olum oldugu gun Vatikanda Çinden gelen bir ekipleydim, zirvede biraktim diyelim 🙈
2 yildir esimle ayri odada yasiyoruz, ortak alanda maskeliydik, eve kimseyi almadik, annemi 4 gun karantina ile eve aldik, 1,5 yil hicbir yere gitmedim, kimseyi gormedim. Ama sonunda bakici gelecek, kizim okula gidecek ben ise donecegim... Korkuyorum; hastalanmaya degil bulastirmaya
Amin teşekkür ederim. Hamileyken bende olmadım eşim istemedi. sonra emziriyorum diye istemedi. En son covid bitti sayılır dedi istemedi. Al işte şimdi onun yüzünden bende çocuklarda perişanız

Canım çok geçmiş olsun,zoru atlatmışsınız bundan sonrası daha kolay olacak inşallah. Olacağı varmış olmuş,önüne geçilemiyor malesef..ben de olmadım olmadım, hamileliğimin son dönemlerinde ağır bir covid geçirmiştim. Kendimi ben de çok suçlamıştım,ama gerek yok inan olacağın önüne geçemiyorsun. Okulda onca öğrenciden kapmadım, İzne ayrıldıktan sonra bi arkadaşımdan kapmıştım.
Tez zamanda şifa diliyorum hepinize
Amin canım teşekkür inşallah 🤲 Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin benim kuzucuklarımada inşallah

Çok gecmis olsun canım,kendini hic suclama biz n95 maskeyle yasadik surekli markete gitmedik eve siparis geldi , kimseyi eve almadik ama bi sekilde geldi buldu. Olacagi var bazi seylerin onune gecilemiyor. Sen ve kuzular tez zamanda iyi olursunuz insallah🙏

Ben ayni anda yaptirdim, ayin 20sinde de 2.dozu olacaklar birlikte, 3. Dozlar ayri zamanda yapilacak. Ekstra bir zorlanma hissetmedim hatta cok yuksek ates de olmadi, sadece 37.4-37.8 arasinda biraz takiliyor. Soyarak hallettik, biri bir kez ates dusurucu aldi o kadar
Ohh Şifa olsun inşallah canmdarisi bizim basimiza

Bende uyku rutini olusturdunuz mu neler yapıyorsunuz merak ediyorum kacta gece uykusuna geçiyorlar ne kadar uyuyorlar
Benimkilerin uyku eğitimi var
İkiz bebekle rutini uzuuuuun uzun yapmak pek mümkün olmadığı için gir çık 2 dakikada hallediyorum ben o işi
Her seye iyi geceler deyip yatiriyorum
gece uykusuna 19.30 civari yatiriyorum 10 dqkika icinde uyuyorlar

Çok geçmiş olsun canm Rabbım sofa versin

Benimkilerin uyku eğitimi var
İkiz bebekle rutini uzuuuuun uzun yapmak pek mümkün olmadığı için gir çık 2 dakikada hallediyorum ben o işi
Her seye iyi geceler deyip yatiriyorum
gece uykusuna 19.30 civari yatiriyorum 10 dqkika icinde uyuyorlar
Canm ya çok iyiymiş nasıl olfu peki uzun sürdü mu kimden aldın ne kadar ücreti biz 19.30giriyoruz odaya 9 u bukuyirdalmalari bazen daha gec uyuyyp uyaniyorlar sürekli oyuzden uzun sürüyor yoksa okuduklarima göre yapiyrm güne 7.5 8de uyandırıyorm gün içinde uyku suresini 2 saati geçirmiyorm

Canm ya çok iyiymiş nasıl olfu peki uzun sürdü mu kimden aldın ne kadar ücreti biz 19.30giriyoruz odaya 9 u bukuyirdalmalari bazen daha gec uyuyyp uyaniyorlar sürekli oyuzden uzun sürüyor yoksa okuduklarima göre yapiyrm güne 7.5 8de uyandırıyorm gün içinde uyku suresini 2 saati geçirmiyorm
2 saat seninkilerin ayına göre çok az ama benimkiler 1 yaşında gündüz 3 saate yakın uyutuyorum
En erken düzeltilmiş 4 aylik olmaları gerekiyor başlamak için
Gunde 3 uyku yapıyorlar o dönemde yaklaşık 3 buçuk - 3 saat 45 dk arasi gündüz toplam uyku süresi
Ben eğitime çok geç başladım canım taşınma durumu vardi onu netleştirelim evi taşıyana kadar bekledim bebeler 7,5-8 aylik olmuşlardı
2 uyku döneminde başlamıştım gece uykuları bir hafta içinde duzene oturdu çok çabuk alıştılar
Gündüz uykularını duzene girmesi 2-3 hafta sürdü
Çiçek ailemden akademi eğitimi almıştım bütün seçenekleri ihtimalleri tek tek sayıyorlar sen uygun olanı yapabileceğini düşündüğünü seçip uyguluyorsun
Bi arkadaşa daha burda tavsiye ettim birebir danışmanlık almis başka birinden hiç memnun değildi

2 saat seninkilerin ayına göre çok az ama benimkiler 1 yaşında gündüz 3 saate yakın uyutuyorum
En erken düzeltilmiş 4 aylik olmaları gerekiyor başlamak için
Gunde 3 uyku yapıyorlar o dönemde yaklaşık 3 buçuk - 3 saat 45 dk arasi gündüz toplam uyku süresi
Ben eğitime çok geç başladım canım taşınma durumu vardi onu netleştirelim evi taşıyana kadar bekledim bebeler 7,5-8 aylik olmuşlardı
2 uyku döneminde başlamıştım gece uykuları bir hafta içinde duzene oturdu çok çabuk alıştılar
Gündüz uykularını duzene girmesi 2-3 hafta sürdü
Çiçek ailemden akademi eğitimi almıştım bütün seçenekleri ihtimalleri tek tek sayıyorlar sen uygun olanı yapabileceğini düşündüğünü seçip uyguluyorsun
Bi arkadaşa daha burda tavsiye ettim birebir danışmanlık almis başka birinden hiç memnun değildi
Çok tskederm bende bi bakayım evet 4.5 aylıkken diyorlar oda duzeltilmis yaşına göre şuanda duzeltilmis 2ayliklar bende okuduklarım dan gündüz 2 saat diye ogrenmistim uyanik kalma süreleri de 1.52saat maksimum

Çok tskederm bende bi bakayım evet 4.5 aylıkken diyorlar oda duzeltilmis yaşına göre şuanda duzeltilmis 2ayliklar bende okuduklarım dan gündüz 2 saat diye ogrenmistim uyanik kalma süreleri de 1.52saat maksimum
Çiçek ailemin fiyatı da uygundu piyasaya göre
İletişim kısmından danışmanlara durumla ilgili öğrenmek istediklerini mail atabilirsin
0-4 ay için de eğitim programları var onların ona da bakabilirsin

İnşallah canım benim 🤲🏻
Kolik bebek olunca tek bebekte bile insan pert oluyor, ikiz kat kat daha zor, eşinin durumu da olunca stresli olman çok normal. Çok güzel baş ediyorsun ❤️
Pazartesi güzel haberler alırsınız inşallah, seninle birlikte heyecanla bekliyorum 🍀
Çok teşekkür ederim insallah guzel haberler verecegim 💜🤲🏻
İnşallah iyi olacak eşin. Allah şafi adıyla şifa versin inşallah. Bu da geçsin gitsin 🤲
Benim oğlanın ağlamaları mızmızlanması bıçak gibi kesildi..hatta inanamadım...senin de inşallah en yakın zamanda sağlıkla kesilir ,gülücük sesine döner. O gün de gelecek...
Bebek arabaları arabada,ayrı ayrı bizim. Hadi ikiz arabası aldım diyelim.arabaya koydum diyelim,arabaya kadar ikisini nasıl taşıycam 🥺🥺🥺🥺 nerden tutsam elimde kalıyor. Sen kanguruya koyuyordun galiba birini,ama benim bel sakat,kayma var..ikisini kaldırmam mümkün değil
Benimki de artık kesilse ne kadar guzel olur ya. Gecen hafta düzeliyor gibiydi dedim ki sanırım bitiyor katlanarwk geri dondu. 3.sicramada oldugumuz gorunuyor harika haftalara gore acaba ondan mi bilemiyorim ama cok yoruldum.
Evet ben ikisini kucağıma alıp da indirdiğinde oluyor. He sanki bi yerleri kırılmış gibi bağırıyorlar apartmana ayri rwzil oluyoruz o baska mesele.
Guzel dileklerin icinde tesekkur ederim insallah sizlere iyi haberler veririm 🤲🏻
Ayni seyleri yasiyoruz kuzum, az ilgilendigim bebekle digeri uyurken kucagima alip gezdiriyodum belim de korseyle, eşim dediki kendini hirpalamakla iyi anne olmuyorsun, sen dinlen mutlu ol ki cocuklara daha cok faydan olsun. Aglamayan cocugu kucagina niye aliyosun dedi. Enerjimizi idareli kullanmak zorundayiz , ustelik bizim cocuklar agir, hafif de degiller.
Eşinin sonuclari iyi gelsin diye hep dua ediyorum , cok yiprandin cok yoruldun guzel gunler yakin olsun insallah🙏
Aynı bende senin gibiyim hiç boş kalmıyorum. Gerci 3 gundur iyice costu telefonu bile alamiyorum elime. Neden duzelmiyor hic anlamiyorum cok uzuluyorum.
Duaların için allah razı olsun kuzum. Umarim allah yuzume bakar 🤲🏻🤦🏼‍♀️
Sanırım hepimizin hissettiği şey bu. Benim bir kızım çok gazlı ve sürekli ağlıyor diğeri büyük insan gibi yatıyor. Ağlayana her seferinde sanki anlayacakmış gibi annecim biraz müsade edersen kardeşini de alayım diyorum çaresizce. Rop muayenesine gittiğimizde aynı anda girdik, ben ve babası gazlı olan kızımın üzerini çıkarıyoruz oradakilerde diğerinin.
Aynen şöyle dediler, ‘bak x, kardeşin bütün ilgiyi topladı sen böyle sessiz kalırsan hep yorgun bir ilgiyle yaşayacaksın’ çöküp ağlayacaktım dışarıdan da öyle gözüküyor diye. Ne yapsam olmuyormuş hissi.
Sadece geçecek diyorum, yorgunluk anlamında bitiş noktasına vardığımda çocukları o an evde kim varsa ona bırakıp balkona çıkıp hüngür şakır ağlayıp tekrar yanları geçiyorum.
Hep birlikte söyleyelim geçecek, bu günleri gülerek hatırlayacağız yani inşallah 🤷🏻‍♀️🫠
Benim evimde kimsede yok. Çocuklar ağlıyor ben ağlıyorum o kadar saçma ki.
Bana da her gittiğim yerde bu çocuğa yazık annesini bilmeyecek falan diyorlar.
Çok üzülüyorum gerçekten.

Aynı durum bizde de var canım kızım çok nazlı sürekli ilgi istiyor almayınca ağlıyor uykusu olunca ağlıyor acıkınca ağlıyor oğlum maşallah daha uysal çok nadir ağlar aynı anda uyarırlar genelde kızım ortalığı yıktığı için ilk onu alıyorum hep oğlumun yanından geçip gidiyoruz diğer odaya öyle bakıyor bize inanılmaz kötü hissediyorum sanki ayrım yapıyor gibi çocuklar arasında tabiki öyle bişey yok ama hep kızım kucağımda oğlum yanımda oluyor.annem ya da başka biri gelince genelde kızımı veriyorum oğlum ile ilgileneyim diye.zaten herkes kızıma bayılıyor kendini sevdiriyor oğlum sessiz ağır abi☺️ bana bakışları öyle farklı ki kim alırsa alsın gözü hep bende oğlumun öyle yaptıkça daha kahroluyorum sanki kendini sevdirmeye çalışıyor gibi😔 inşallah güvenli bağlanma olayını zedelemeyiz yalnız değilsin yani kuzum inşallah geçecek bu günler bu düşünceler🙏🙏
Benim tam tersi kuzum aglayani biri gelse bile almak istemiyor. O kadar huysuz bir çocuk ki kimsede durmuyor. Sürekli ağlıyor. Kaç kere doktora götürdüm. Artık kabullendim. Umarım biraz azalır bu ağlamalar ben delirmeden.

X