Bunu burada benden çok yaşayan yoktur sanırım. Her gün mutlaka en az bir kere yemiyorlar diye ağlıyorum. Gece en az bir beslenme sonrası sinirden uyku tutmuyor. Ve bu yaklaşık 3 aydır böyle. 3 aydır her günün 24 saati aynı şeyi yaşıyorum. Her öğün bir savaş gibi. Kendi hallerine bırakayım diyorum, öyle duruyorlar, ne mama istemek ne bir şey. 2 saatte bir vereyim diyorum son bir haftadır onda bile ağlamalar krizler. Gece kendileri asla mama istemedikleri için bazen 2 saatte bir uyanamıyorum. Bir saat fazla uyudum diye yaşadığım vicdan azabını anlatamam.
Bir tanesi 30 cc içip ağlamaya başlıyor. Biberonu ağzından çıkarınca susuyor. Bir tanesi iyiydi, o da diğerine benzedi. Bugün artık bir beslenme sonrası dayanamadım doktoru aradım, cuma gideceğiz. Bu kadar ağlamaya direnmeye bir yerlerinde bir sorun var diye diye kendimi yedim bitirdim. Sanmıyorum bir çözüm olacağını, artık zerre umudum kalmadı bunun bir çözümü olduğuna dair. Üzgünüm, sana çözüm öneremedim, ben de ne yapacağımı şaşırmış, tükenmiş haldeyim…