2022 ikiz annesi olacaklar

Kızına da sana da geçmiş olsun, tez zamanda iyileşin 🙏🏻 Kendini daha iyi hissettiğinde biraz detay isteyelim ☺️ İki oto koltuğuyla mı seyahat ettiniz? Pusette olmaz diye tahmin ediyorum. Biz şu ana kadar hep çok kısa mesafe gittiğimiz için puset iş görüyordu. Artık sığmıyorlar diye iki tane oto koltuğu aldık. Uni Baby oto koltuğu yapmış, hoşumuza gitti baya. Ama iki oto koltuğunu arkaya takınca arka koltukta bana yer kalmadı 🤷🏻‍♀️ Kendi başlarına durabilecek kadar büyük de değiller, yanlarında durup emzik filan vermem gerekiyor. Şu an araya zar zor sığıyorum, oturuyorum diyemem ama 😂 Aracı büyütmek gerekecek sanırım, bizim aklımıza başka çözüm gelmedi. Siz nasıl yaptınız?
benim arkada bir de 4 yas oglan var suanda maalesef güvenli olmasa da oglani oto koltuguna bebegin birini pusete birini de kucaga aliyorum arka koltukta. oglumun oto koltugu maxi cosi tobifix isofixli. ilk is onu değiştiricem isofixli olursa 3 koltuk asla sigmaz arkaya. kemerli olursa itis kakis belki. sizin icin de oyle bence kemerli olursa azcik kaydırabilirsiniz yanlara dogru isofixli olduğunda bir gram oynamiyor

Günaydın kızlar nasılsınız? Bu aralar ben aşırı zorlanmaya başladım. Galiba psikolojik olarak çok iyi değilim. Annelik ne büyük vicdan azabiymis meğersem. Yaptığın, yapamadığın herşey insanin içine oturuyor.
Bebeklerimden biri çok huysuz sürekli ağlıyor kucakta olmak istiyor. Gelip görenler sürekli diğer bebeğe yazık diyip duruyor. Aslında onunla da çok ilgileniyorum ama tabi diğeri daha fazla kucağımda oluyor. Böyle dedikleri zaman çok üzülüyorum. Diğerine haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Ama elimden bisey de gelmiyor. Kendimi artık çok yorgun hissediyorum.

Birincisi yapma dediğim şeyleri yapmaya çalışıyordu. Ama her fırsatta. Artık yorulmuştum onu takip etmekten. Mesela bebekleri havaya atıyordu, telefon göstermeye kalkıyordu falan. Bir de çok izin istiyordu. Dun de havuza gideceğim gelemeyeceğim dedi 0 abartiyla 😅 malesef insanlar yardıma muhtac olduğunu anlayınca bunu suistimal ediyor. Tek bakmak bence aşırı zor bence. Buarada nasıl oldu nötropeni? Bir gelişme var mı
daha iyisini bulursun insallah bu tür seyleri tecrübe ettikce mulakat yaparken daha dikkatli oluyorsun haliyle. ama mulakatta da yalan söyleyen aksatmam size uyarim vs diyip ilk firsatta yapanlar olacaktır şans biraz

bakici dunyasina hos heldiniz :KK43: daha önce cok bakici görüşmem oldu. evimde 4 farkli bakici calisti. kreşin de zorluklari var ama bin kat daha iyi 3 yaşı iple çekiyorum. hatta muhtemelen 2 yasta bir aksilik olmazsa krese başlatırim ben oglumda dayanamayıp 2de vermistim. kendim de calistigim icin tabii
Hala sinirlerim bozuk,nasıl öyle saygısızlaşabildi anlayabilmiş değilim..gerçekten sen iyi davrandığın zaman tepeme çıkma durumu var. Dünden beri kendime gelemedim,ilk bakıcı maceram başlamadan sinir bozucu bi şekilde bitti. Evet ben de kreşte çok daha rahat edeceğimizi düşünüyorum...o vakte kadar sağ salim atlatırız inşallah süreci hepimiz

Günaydın kızlar nasılsınız? Bu aralar ben aşırı zorlanmaya başladım. Galiba psikolojik olarak çok iyi değilim. Annelik ne büyük vicdan azabiymis meğersem. Yaptığın, yapamadığın herşey insanin içine oturuyor.
Bebeklerimden biri çok huysuz sürekli ağlıyor kucakta olmak istiyor. Gelip görenler sürekli diğer bebeğe yazık diyip duruyor. Aslında onunla da çok ilgileniyorum ama tabi diğeri daha fazla kucağımda oluyor. Böyle dedikleri zaman çok üzülüyorum. Diğerine haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Ama elimden bisey de gelmiyor. Kendimi artık çok yorgun hissediyorum.
Günaydın Cerenace
Benzer durumu 1 hafta öncesine kadar ben de yaşadım..oğlumun sıkıntısı oluyordu hep özellikle kaka yaparken öncesinde ve sonrasında ve genel olarak gazlıydı hep kucağımdaydı,kızımı kucağıma almaya fırsat bile kalmıyordu..yapacak bişey yok. Bunu dert etmememiz gerekiyor,hangisi sıkıntılıysa o kucakta...o sıkıntılarda hep geçiyor . Kucak sırası da hep değişiyor :)
Yorgunum ben de çok ,dışarı çıkmak istiyorum hava alsam iyi olacak diyorum ama 2 bebekle olmuyor işte. İkiz arabası alsam bile o merdivenlerden indirmem mümkün değil. Oysa ki çok isterdim .
Yorgunluklarımız da geçecek...

Birincisi yapma dediğim şeyleri yapmaya çalışıyordu. Ama her fırsatta. Artık yorulmuştum onu takip etmekten. Mesela bebekleri havaya atıyordu, telefon göstermeye kalkıyordu falan. Bir de çok izin istiyordu. Dun de havuza gideceğim gelemeyeceğim dedi 0 abartiyla 😅 malesef insanlar yardıma muhtac olduğunu anlayınca bunu suistimal ediyor. Tek bakmak bence aşırı zor bence. Buarada nasıl oldu nötropeni? Bir gelişme var mı
Saçma sapan insan çok, kafana göre birini bulmak çok zor. Kızlar büyüdükçe tek bakmak biraz kolaylaştı gibi geliyor bana, kendime nazar değdirmiyim 🧿😁 Aslında tekim dememem lazım, eşimle bakıyoruz. Sabah işe gitmeden kızlara bakıyor birkaç saat, ben uyuyorum. Gündüzleri de 3-4 uyku yaptırıyorum kızlara, o uykularda ben de uyuyorum.

Nötropeni konusunda pek bir gelişme yok. Bir ay önce sınır değere yükselmişti, bu ay yine düştü. Nötropeninin dereceleri oluyormuş, bizimki orta seviye. Çok şükür sürekli düşüş olmadığı ve yaymada kötü hücre görmediği için doktor endişe etmeyin diyor. Bayramdan sonra genetik tarama testi yaptıracağız özel bir laboratuvarda. Bazen sebepsiz olabiliyormuş. Yaşında kendiliğinden düzeldi diyen var, inşallah öyle olur bizim de 🤲🏻

Yok diğer bebeğe yazık mazık diyen kimseyi dinleme. Sen onların annesisin, ikisinin de ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorsun, ihtiyaçlar değiştikçe ona göre davranmak gerekiyor 🤷🏻‍♀️ Büyüdükçe kolaylaşacak, ikisi de ne kadar sevildiğini anlayacak. İki kardeşte bile insanlar yok sen şu çocuğuna düşkünsün bilmem ne diyebiliyor, millet üstüne vazife olmayan konulara yorum yapmaya pek meraklı.

Senin eşinin tedavisi nasıl gidiyor? İnşallah iyileşsin, o da bebek maratonuna katılsın ☺️

benim arkada bir de 4 yas oglan var suanda maalesef güvenli olmasa da oglani oto koltuguna bebegin birini pusete birini de kucaga aliyorum arka koltukta. oglumun oto koltugu maxi cosi tobifix isofixli. ilk is onu değiştiricem isofixli olursa 3 koltuk asla sigmaz arkaya. kemerli olursa itis kakis belki. sizin icin de oyle bence kemerli olursa azcik kaydırabilirsiniz yanlara dogru isofixli olduğunda bir gram oynamiyor
Aynen öyle, ikisi de isofixli olunca gram oynamıyor. Bakalım nasıl çözeceğiz 🤷🏻‍♀️

daha iyisini bulursun insallah bu tür seyleri tecrübe ettikce mulakat yaparken daha dikkatli oluyorsun haliyle. ama mulakatta da yalan söyleyen aksatmam size uyarim vs diyip ilk firsatta yapanlar olacaktır şans biraz
Gerçekten o kadar saçma bir hal aldı ki şu bakıcı olayı istenilen paralar beni şoka sokuyor. Ben yıllardır öğretmenlik yapıyorum o kadar kazanmıyorum. Bazen gercekten neden yillarca okuyup cabaladik diyorum kendime.
Günaydın Cerenace
Benzer durumu 1 hafta öncesine kadar ben de yaşadım..oğlumun sıkıntısı oluyordu hep özellikle kaka yaparken öncesinde ve sonrasında ve genel olarak gazlıydı hep kucağımdaydı,kızımı kucağıma almaya fırsat bile kalmıyordu..yapacak bişey yok. Bunu dert etmememiz gerekiyor,hangisi sıkıntılıysa o kucakta...o sıkıntılarda hep geçiyor . Kucak sırası da hep değişiyor :)
Yorgunum ben de çok ,dışarı çıkmak istiyorum hava alsam iyi olacak diyorum ama 2 bebekle olmuyor işte. İkiz arabası alsam bile o merdivenlerden indirmem mümkün değil. Oysa ki çok isterdim .
Yorgunluklarımız da geçecek...
Benim bir tanesi dogdugundan beri oyle gercekten beni asiri yordu. 12-13 saat araliksiz kucagimda kaldığı oluyor. 10 tane doktora götürdüm. Kolik bebek, huysuz bebek başka bisey yok.
Ben çıkarıyorum dışarı ama huysuz olan sürekli dışarıda da ağlıyor. Kucağıma alıyorum diğeri bebek arabasında bu kucağımda dolaşıyorum.
Ben bebek arabasını arabanın bagajında bırakıyorum indir çıkar çok zor olur diye öyle bisey yapsan sende
Saçma sapan insan çok, kafana göre birini bulmak çok zor. Kızlar büyüdükçe tek bakmak biraz kolaylaştı gibi geliyor bana, kendime nazar değdirmiyim 🧿😁 Aslında tekim dememem lazım, eşimle bakıyoruz. Sabah işe gitmeden kızlara bakıyor birkaç saat, ben uyuyorum. Gündüzleri de 3-4 uyku yaptırıyorum kızlara, o uykularda ben de uyuyorum.

Nötropeni konusunda pek bir gelişme yok. Bir ay önce sınır değere yükselmişti, bu ay yine düştü. Nötropeninin dereceleri oluyormuş, bizimki orta seviye. Çok şükür sürekli düşüş olmadığı ve yaymada kötü hücre görmediği için doktor endişe etmeyin diyor. Bayramdan sonra genetik tarama testi yaptıracağız özel bir laboratuvarda. Bazen sebepsiz olabiliyormuş. Yaşında kendiliğinden düzeldi diyen var, inşallah öyle olur bizim de 🤲🏻

Yok diğer bebeğe yazık mazık diyen kimseyi dinleme. Sen onların annesisin, ikisinin de ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorsun, ihtiyaçlar değiştikçe ona göre davranmak gerekiyor 🤷🏻‍♀️ Büyüdükçe kolaylaşacak, ikisi de ne kadar sevildiğini anlayacak. İki kardeşte bile insanlar yok sen şu çocuğuna düşkünsün bilmem ne diyebiliyor, millet üstüne vazife olmayan konulara yorum yapmaya pek meraklı.

Senin eşinin tedavisi nasıl gidiyor? İnşallah iyileşsin, o da bebek maratonuna katılsın ☺️
Benimkiler o kadar gündüz uykusu yapmıyorlar yapsa bile yarim saat sürüyor onda da anca eşime yemek yap ortalığı topla oluyor.
Evet insanlar her konuda yorum yapıyor ve gerçekten çok acımasızca oluyor. Diğer bebek uyuyunca diğeri durduğu halde sırf ilgilenmek için kucağıma alıp saatlerce gezdiriyorum. Resmen 0 uyku ile yaşıyorum. Bir iki saat uyuyorum geceleri anca.
0 yaş kreşler var acaba versem mi diyorum bu seferde vicdanım el vermiyor.
Eşime pet taraması yapıldı, pazartesi sonucları belli olacak kemoterapi ise yarıyor mu diye bakıldı. Inşallah yarıyorsa 5 kür daha alıp koruma tedavisine alınacak. Ama eğer yaramıyorsa malesef ilik nakli için hastaneye yatacak. Kalbim ağzımda sonuçları bekliyorum günlerdir.
Bu kadar kötü hissetmemin bir sebebi de bu durum muhtemelen.

I Iily bu arada kızın konusunda çok sevindim ilerlememesine. Sen içini ferah tut ben inanıyorum ki düzelecek. 🙏🏻
İnşallah canım benim 🤲🏻
Kolik bebek olunca tek bebekte bile insan pert oluyor, ikiz kat kat daha zor, eşinin durumu da olunca stresli olman çok normal. Çok güzel baş ediyorsun ❤️
Pazartesi güzel haberler alırsınız inşallah, seninle birlikte heyecanla bekliyorum 🍀

Gerçekten o kadar saçma bir hal aldı ki şu bakıcı olayı istenilen paralar beni şoka sokuyor. Ben yıllardır öğretmenlik yapıyorum o kadar kazanmıyorum. Bazen gercekten neden yillarca okuyup cabaladik diyorum kendime.

Benim bir tanesi dogdugundan beri oyle gercekten beni asiri yordu. 12-13 saat araliksiz kucagimda kaldığı oluyor. 10 tane doktora götürdüm. Kolik bebek, huysuz bebek başka bisey yok.
Ben çıkarıyorum dışarı ama huysuz olan sürekli dışarıda da ağlıyor. Kucağıma alıyorum diğeri bebek arabasında bu kucağımda dolaşıyorum.
Ben bebek arabasını arabanın bagajında bırakıyorum indir çıkar çok zor olur diye öyle bisey yapsan sende

Benimkiler o kadar gündüz uykusu yapmıyorlar yapsa bile yarim saat sürüyor onda da anca eşime yemek yap ortalığı topla oluyor.
Evet insanlar her konuda yorum yapıyor ve gerçekten çok acımasızca oluyor. Diğer bebek uyuyunca diğeri durduğu halde sırf ilgilenmek için kucağıma alıp saatlerce gezdiriyorum. Resmen 0 uyku ile yaşıyorum. Bir iki saat uyuyorum geceleri anca.
Eşime pet taraması yapıldı, pazartesi sonucları belli olacak kemoterapi ise yarıyor mu diye bakıldı. Inşallah yarıyorsa 5 kür daha alıp koruma tedavisine alınacak. Ama eğer yaramıyorsa malesef ilik nakli için hastaneye yatacak. Kalbim ağzımda sonuçları bekliyorum günlerdir.
İnşallah iyi olacak eşin. Allah şafi adıyla şifa versin inşallah. Bu da geçsin gitsin 🤲
Benim oğlanın ağlamaları mızmızlanması bıçak gibi kesildi..hatta inanamadım...senin de inşallah en yakın zamanda sağlıkla kesilir ,gülücük sesine döner. O gün de gelecek...
Bebek arabaları arabada,ayrı ayrı bizim. Hadi ikiz arabası aldım diyelim.arabaya koydum diyelim,arabaya kadar ikisini nasıl taşıycam 🥺🥺🥺🥺 nerden tutsam elimde kalıyor. Sen kanguruya koyuyordun galiba birini,ama benim bel sakat,kayma var..ikisini kaldırmam mümkün değil

Rota ve menenjit ucretli bir de sonrasinda 11 yasinda Hpv tavsiye edilir. (kizima seneye yaptiracagim insallah).
Yillik grip asilari bir de eger yurtdisina sik cikiyorsaniz ve egzotik bolgelere gidiyorsaniz seyahatler icin sari humma ve tifo asilari ucretli
Kizlar su siralar bebekler arasında menenjit yayiliyormus. Menenjit aşısını yaptırdınız mi? 3 aylik itibarıyla yapilabiliyormus. Saglik ocaklarının kapsamında yok ozel asi olarak geçiyor. Rota virus asisi da ozel asi olarak geçiyor biz 2. Ayda rota virüsü yaptirdik.
Bildiğiniz baska ozel aşılar mevcut mu?

Aynı durum bizde de var canım kızım çok nazlı sürekli ilgi istiyor almayınca ağlıyor uykusu olunca ağlıyor acıkınca ağlıyor oğlum maşallah daha uysal çok nadir ağlar aynı anda uyarırlar genelde kızım ortalığı yıktığı için ilk onu alıyorum hep oğlumun yanından geçip gidiyoruz diğer odaya öyle bakıyor bize inanılmaz kötü hissediyorum sanki ayrım yapıyor gibi çocuklar arasında tabiki öyle bişey yok ama hep kızım kucağımda oğlum yanımda oluyor.annem ya da başka biri gelince genelde kızımı veriyorum oğlum ile ilgileneyim diye.zaten herkes kızıma bayılıyor kendini sevdiriyor oğlum sessiz ağır abi☺️ bana bakışları öyle farklı ki kim alırsa alsın gözü hep bende oğlumun öyle yaptıkça daha kahroluyorum sanki kendini sevdirmeye çalışıyor gibi😔 inşallah güvenli bağlanma olayını zedelemeyiz yalnız değilsin yani kuzum inşallah geçecek bu günler bu düşünceler🙏🙏

Ayni seyleri yasiyoruz kuzum, az ilgilendigim bebekle digeri uyurken kucagima alip gezdiriyodum belim de korseyle, eşim dediki kendini hirpalamakla iyi anne olmuyorsun, sen dinlen mutlu ol ki cocuklara daha cok faydan olsun. Aglamayan cocugu kucagina niye aliyosun dedi. Enerjimizi idareli kullanmak zorundayiz , ustelik bizim cocuklar agir, hafif de degiller.
Eşinin sonuclari iyi gelsin diye hep dua ediyorum , cok yiprandin cok yoruldun guzel gunler yakin olsun insallah🙏

Rota ve menenjit ucretli bir de sonrasinda 11 yasinda Hpv tavsiye edilir. (kizima seneye yaptiracagim insallah).
Yillik grip asilari bir de eger yurtdisina sik cikiyorsaniz ve egzotik bolgelere gidiyorsaniz seyahatler icin sari humma ve tifo asilari ucretli
Rota oldular 1 ay sonrasinda 2. Doz olunacak. Zaten ağız yoluyla olunuyor. Rotarix oldular. Menenjit icin ise 3. Ayda yqpiliyormus. Kontrole gittiğimizde doktorla konuşacağım. Yalniz menenjit icin sonrasinda baska menenjit mikropları icin de ayrı bir menenjit asisi daha olunması gerekiyormus. Cok ayrıntılı incelemedim. Doktora gittigimde öğrenince ayrica burada da yazarim.
Egzotik ülkelere de henuz gitme fırsatımız olmadı. Avrupa ülkeleri dışında bir ülkede bulunmadım maalesef. O yuzden su an icin o aşılara gerek olacagini sanmiyorum.

evet bence normal kizlarim erken goz temasi kurdu ama oglum duzeltilmis 40i ciktiktan sonra gozlerini açıp da bakti bize guzelce
Benim de kızlardan biri bizle cok erken göz teması kurdu. Hatta ben odaya girdigimde hemen donup bakip beni izliyor. Ozel bir caba icerisinde olmuyorum. Diger kızım ise keyfine göre bazen izliyor bazen etrafi izliyor ama etrafta daha ilgili sanki. Yani göz teması kurmak için bazen onu zorluyorum ve cok sikiliyor bu durumdan. Bugun kendi haline biraktim. Uzun uzun izlediğini gordum mesela. Ama digerine gore grlisimi sanki bilişsel gelisimi daha geriden geliyor fizyolojik gelisimi ise daha ileri. Simdiden donmeye calisiyor onu desteklemek için donme çalışmaları yapiyorum.

Göz temasını arttırmak için de donence arayisondaydim. Onla ilgili de çeşitli spekülasyonlar var. Otizmi arttırdığını dair ışıklı ve donen oyuncaklar ile uzun sure müdahale etmeyin diyorlar. Valla her makalede birbirinden farklı yazılar var benim de kafam çok karisti

Bu arada ozel hastanelere olan inancim artik sıfıra indi.
Daha once bahsetmiştim bir bebekte boyun egriligi var diye fizik tedavi uzmani bir profwsre götürmüştük. Bize hipettoni var bebekte demisti noroloji görsün demisti. Kalca ultrasnunu çektirin o bize serebral palsi konusunda bir fikir verecek demisti. Boyun egriligi icin de çeşitli egzersizler vermisti. 1 ay sonra da bakalim duzelme olmazsa burada her gun gelip ozel olarak fizik tedavi alin demisti.
Acikcasi kahrolmustum. O ozel hastanede noroloji doktoruna goturmedim ve kalca ultrasonunu orada cektirmedim. 2 ayri ortopedi doktoruna bir tane noroloji doktoruna gittik. 2 ayri boyun ultrasonu cektirdik. Sürpriz oldu bize. boyun egriligi yokmus. Cocuk mide ağrısından kafasini yukari kaldiriliyormus. Mamayi az ve sık vermeye başlayınca duzeldi. Noroloji doktoru da hipertonu falan değil bebek dedi. Yani bosu bosuna cocuga egzersiz yaptirmisiz. Tomografude de bir sey cikmadi.

Gecen gün bu hastaneden beni yine aradilar. Neymis gelecekmisiz doktor muayene edecekmiş tekrardan. Bu arada muayene ucreti 1000 tl. Dedim sorunumuz kalmadi. Istemedim. Yazik ama Yani bakiyorlar ikiz bebek, yas ileri, kesin tedaviyle olmus, yolunacak kaz gibi görüyorlar. Bir de üzerine stres yukluyorlar. Sinir olmamak elde değil gerçekten.

Benim de kızlardan biri bizle cok erken göz teması kurdu. Hatta ben odaya girdigimde hemen donup bakip beni izliyor. Ozel bir caba icerisinde olmuyorum. Diger kızım ise keyfine göre bazen izliyor bazen etrafi izliyor ama etrafta daha ilgili sanki. Yani göz teması kurmak için bazen onu zorluyorum ve cok sikiliyor bu durumdan. Bugun kendi haline biraktim. Uzun uzun izlediğini gordum mesela. Ama digerine gore grlisimi sanki bilişsel gelisimi daha geriden geliyor fizyolojik gelisimi ise daha ileri. Simdiden donmeye calisiyor onu desteklemek için donme çalışmaları yapiyorum.

Göz temasını arttırmak için de donence arayisondaydim. Onla ilgili de çeşitli spekülasyonlar var. Otizmi arttırdığını dair ışıklı ve donen oyuncaklar ile uzun sure müdahale etmeyin diyorlar. Valla her makalede birbirinden farklı yazılar var benim de kafam çok karisti
bizim de oyle canim goz temasini sık kuran surekli konussam diye agzimin icine bakan kizim motor gelisimi daha geri. öbürü masallah dönüyor oturuyor ama gozler fıldır fıldır. evet goz temasi var gülümseme var ama oyuncaklar ve minik yaramazliklar peşinde. iki tane olmasaydilar acaba öbürü normal degil mi diye dusunmeyecektin 🥰 buyuk cocugumda sesli donence kullandim bisey olmadi zaten izledigi süre 5 - 10 dkdir gunde. goz temasini arttirayim cok bakayim diye zorlama bence yani tek bebek olsaydi ugras yap derdim ama gercekten gerek yok zaten cok yoruluyorsundur o bebisinin de goz temasi artacak emin ol kendini bosuna yoruyorsun.

Kizlar bugun bebekleri ormana goturduk. Hem bize iyi gelir hem cocuklar bol oksijen alir diye dusunduk. Hic iyi bir fikir değilmiş. Ikisi birden aglqma krizine girdi. Ağaçlara bakip bakip agladilar. Sanirim korktular. Her sey cok ilgi çekici geldi onlara. Saatlerce agladilar. Bir çay içmeden evimize donduk. Eve döndüğümüzde bebeklerden biri odasina gelince kucağıma aldım. Odaya bakti inceledi sonra başını göğsüme koydu ve uyuyakaldı. Bu atraksiyonlu hayata ne gerek vardi gibi bir hava içerisindeydi sanki😂

Sanırım hepimizin hissettiği şey bu. Benim bir kızım çok gazlı ve sürekli ağlıyor diğeri büyük insan gibi yatıyor. Ağlayana her seferinde sanki anlayacakmış gibi annecim biraz müsade edersen kardeşini de alayım diyorum çaresizce. Rop muayenesine gittiğimizde aynı anda girdik, ben ve babası gazlı olan kızımın üzerini çıkarıyoruz oradakilerde diğerinin.
Aynen şöyle dediler, ‘bak x, kardeşin bütün ilgiyi topladı sen böyle sessiz kalırsan hep yorgun bir ilgiyle yaşayacaksın’ çöküp ağlayacaktım dışarıdan da öyle gözüküyor diye. Ne yapsam olmuyormuş hissi.
Sadece geçecek diyorum, yorgunluk anlamında bitiş noktasına vardığımda çocukları o an evde kim varsa ona bırakıp balkona çıkıp hüngür şakır ağlayıp tekrar yanları geçiyorum.
Hep birlikte söyleyelim geçecek, bu günleri gülerek hatırlayacağız yani inşallah 🤷🏻‍♀️🫠

X