Saçma sapan insan çok, kafana göre birini bulmak çok zor. Kızlar büyüdükçe tek bakmak biraz kolaylaştı gibi geliyor bana, kendime nazar değdirmiyim
Aslında tekim dememem lazım, eşimle bakıyoruz. Sabah işe gitmeden kızlara bakıyor birkaç saat, ben uyuyorum. Gündüzleri de 3-4 uyku yaptırıyorum kızlara, o uykularda ben de uyuyorum.
Nötropeni konusunda pek bir gelişme yok. Bir ay önce sınır değere yükselmişti, bu ay yine düştü. Nötropeninin dereceleri oluyormuş, bizimki orta seviye. Çok şükür sürekli düşüş olmadığı ve yaymada kötü hücre görmediği için doktor endişe etmeyin diyor. Bayramdan sonra genetik tarama testi yaptıracağız özel bir laboratuvarda. Bazen sebepsiz olabiliyormuş. Yaşında kendiliğinden düzeldi diyen var, inşallah öyle olur bizim de
Yok diğer bebeğe yazık mazık diyen kimseyi dinleme. Sen onların annesisin, ikisinin de ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorsun, ihtiyaçlar değiştikçe ona göre davranmak gerekiyor
Büyüdükçe kolaylaşacak, ikisi de ne kadar sevildiğini anlayacak. İki kardeşte bile insanlar yok sen şu çocuğuna düşkünsün bilmem ne diyebiliyor, millet üstüne vazife olmayan konulara yorum yapmaya pek meraklı.
Senin eşinin tedavisi nasıl gidiyor? İnşallah iyileşsin, o da bebek maratonuna katılsın