2022 ikiz annesi olacaklar

Ben 2 doktora gidiyorum aynen gerek yok dediler ama tabi daha snra bağırsak parlaklığı falan görülmez insallah

merhaba hanımlar nasılsınız umarım herkes iyidir bügün cok şükür panaroma test sonuçlarım geldi allahıma cok sükür temiz çıktı ve teyzeleri benimde bir kızımla oğlum olacakmış inş onunda haberini aldım çoook mutlu oldum inş allahım kucagımıda almamı nasip eder hayırlısı ve sag saglım bir şekilde

Merhaba canım gözün aydın çok sevindim hem sonuçların temiz çıkmasına hem de bir kız bir erkek oluşuna allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Maşallah canım gözün aydın hem kız hem erkek çok güzel rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Arkadaşlar proluton yada progestan iğneyi kaçıncı haftada kestiniz?
18. Haftadayım perinatolog 12. Haftada tüm ilaçları kes ihtiyacın yok dese de kendi doktorum tedbirli gidelim dedi hala kullanıyorum proluton u kendim istedim progestan dan iyidir en azından hafta bir. Oksapar da devam ediyorum hiçbir ihtiyaç yokken kanama açılma pıhtılaşma vs.doktor 0 risk gidelim dedi

Aslinda en iyisi bende devam oksapar ve progestan fitil progestan iğneyi biraktirdilar.bu gittiğimde sorayım zararı olmazsa devam etmek istiyorum.0 risk ve önlem her zaman iyidir.

Merhaba canım çok sevindim hayırlı olsun bebişlerin sağlıkla doğsun inşallah
Iyiyim canım bir süredir giremedim buraya 18. Haftadayız bir sorun yok iyiyiz çok şükür:) senin nasıl gidiyor nasılsın bebekler nasıl
Evet kuzum farkettim ondan sorayım dedim nasılsın diye oğluşlarınla iyi olmanıza çok sevindim kan sulandırıcıları kullanıyor musun hala bir ara çok sıkıntın olmuştu bırakacaktın geçti onlar dimi? Ben de iyiyim çok şükür 2 ekimde randevum onu bekliyorum. İlk doz biontech i oldum 2 hafta önce. Şimdi de evden çalışıyorum öyle yani zaman geçiyor yavaş da olsa

Hâlâ kullanıyorum doktor devam et ikizlerde beslenme için kan önemli falan dedi :) valla ne derse onu yapıyorum. Ben de ilk doz biontech oldum geçen hafta. Iyiyiz çok şükür ya zor zamanları atlattik sanırım senin kaç haftalık oldu ? Bir de cinsiyetler neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…