- 26 Mayıs 2011
- 626
- 1.560
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #1.301
Masallah çok iyi.benimde karından ölçtü43 mm çıktı en son ama vajinal bakmadi üstten ölçüm bu
Gittim canım çok şükür bir sıkıntı yok ama kızlar pek nazlı çıktı yüzlerini göstermedilerDetaylıya gittin mi canım
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canımGittim canım çok şükür bir sıkıntı yok ama kızlar pek nazlı çıktı yüzlerini göstermediler
Ben 2 doktora gidiyorum aynen gerek yok dediler ama tabi daha snra bağırsak parlaklığı falan görülmez insallahdetaylıda bir sorun görmedi ense kalınlığı burun kemiği herşey normal dedi. Bana da gerek yok deseydi keşke doktor bana bıraktı karar vermek zor geliyor tüp bebek doktoruma da devam ediyorum aynı zamanda ona da danıştıktan sonra daha net bir karar verebilirim. Allah'ım güzel şeyler yaşatsın hepimize. Size doktorunuz gerek yok dediyse hiç takılmayın bence.
Butun organlara tek tek bakılıyordu detaylıdaGittim canım çok şükür bir sıkıntı yok ama kızlar pek nazlı çıktı yüzlerini göstermediler
inşallahhhhhBen 2 doktora gidiyorum aynen gerek yok dediler ama tabi daha snra bağırsak parlaklığı falan görülmez insallah
Benm alttan üstten kurcalaya kurcalaya baktı yaaMasallah çok iyi.benimde karından ölçtü
Merhaba canım gözün aydın çok sevindim hem sonuçların temiz çıkmasına hem de bir kız bir erkek oluşuna allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahmerhaba hanımlar nasılsınız umarım herkes iyidirbügün cok şükür panaroma test sonuçlarım geldi allahıma cok sükür temiz çıktı ve teyzeleri benimde bir kızımla oğlum olacakmış inş onunda haberini aldım çoook mutlu oldum inş allahım kucagımıda almamı nasip eder hayırlısı ve sag saglım bir şekilde
Zaten tüp bebekte benim kurcalanmadik yerim kalmadıBenm alttan üstten kurcalaya kurcalaya baktı yaa
Maşallah canım gözün aydın hem kız hem erkek çok güzelmerhaba hanımlar nasılsınız umarım herkes iyidirbügün cok şükür panaroma test sonuçlarım geldi allahıma cok sükür temiz çıktı ve teyzeleri benimde bir kızımla oğlum olacakmış inş onunda haberini aldım çoook mutlu oldum inş allahım kucagımıda almamı nasip eder hayırlısı ve sag saglım bir şekilde
Iyiyim canım bir süredir giremedim buraya 18. Haftadayız bir sorun yok iyiyiz çok şükür:) senin nasıl gidiyor nasılsın bebekler nasıl
18. Haftadayım perinatolog 12. Haftada tüm ilaçları kes ihtiyacın yok dese de kendi doktorum tedbirli gidelim dedi hala kullanıyorum proluton u kendim istedim progestan dan iyidir en azından hafta bir. Oksapar da devam ediyorum hiçbir ihtiyaç yokken kanama açılma pıhtılaşma vs.Arkadaşlar proluton yada progestan iğneyi kaçıncı haftada kestiniz?
Aslinda en iyisi bende devam oksapar ve progestan fitil progestan iğneyi biraktirdilar.bu gittiğimde sorayım zararı olmazsa devam etmek istiyorum.0 risk ve önlem her zaman iyidir.18. Haftadayım perinatolog 12. Haftada tüm ilaçları kes ihtiyacın yok dese de kendi doktorum tedbirli gidelim dedi hala kullanıyorum proluton u kendim istedim progestan dan iyidir en azından hafta bir. Oksapar da devam ediyorum hiçbir ihtiyaç yokken kanama açılma pıhtılaşma vs.doktor 0 risk gidelim dedi
Size onerildimi serklaj kaçıncı haftada kaç çıktı ?Bu serklaj konusu resmen takım tutar gibi her doktor un farklı fikri var. Çok zor karar vermek
Bence fark yok da benm doktor benm yüzümden garanti olsun diye yapmıştır adam bana dayanamıyor surekli isterseniz beni degistirin diyorZaten tüp bebekte benim kurcalanmadik yerim kalmadıalıştık bana alttan bakmadı bı sorayım alttan bakmakla üstten bakmak cokmu fark ettiriyor
Merhaba canım çok sevindimmerhaba hanımlar nasılsınız umarım herkes iyidirbügün cok şükür panaroma test sonuçlarım geldi allahıma cok sükür temiz çıktı ve teyzeleri benimde bir kızımla oğlum olacakmış inş onunda haberini aldım çoook mutlu oldum inş allahım kucagımıda almamı nasip eder hayırlısı ve sag saglım bir şekilde
Evet kuzum farkettim ondan sorayım dedim nasılsın diye oğluşlarınla iyi olmanıza çok sevindimIyiyim canım bir süredir giremedim buraya 18. Haftadayız bir sorun yok iyiyiz çok şükür:) senin nasıl gidiyor nasılsın bebekler nasıl
Hâlâ kullanıyorum doktor devam et ikizlerde beslenme için kan önemli falan dedi :) valla ne derse onu yapıyorum. Ben de ilk doz biontech oldum geçen hafta. Iyiyiz çok şükür ya zor zamanları atlattik sanırımMerhaba canım çok sevindimhayırlı olsun bebişlerin sağlıkla doğsun inşallah
Evet kuzum farkettim ondan sorayım dedim nasılsın diye oğluşlarınla iyi olmanıza çok sevindimkan sulandırıcıları kullanıyor musun hala bir ara çok sıkıntın olmuştu bırakacaktın geçti onlar dimi? Ben de iyiyim çok şükür 2 ekimde randevum onu bekliyorum. İlk doz biontech i oldum 2 hafta önce. Şimdi de evden çalışıyorum öyle yani zaman geçiyor yavaş da olsa