Bu hafta doktor randevumuz vardi, son muayene durumlarimiz soyle; 4. Ay asilari yapildi bu kez hic ates olmadi. Bebeklerin biri 5450gr, digeri 6150 gr. Boylar 60 ve 61cm olmus.
Demirimiz 1.5 ay once 6.5 degerine kadar dusmustu, pediatrik hematologa yonlendirmislerdi, demir destegi artirilmisti vb. Sukur tahliller temiz, demir 12.8 oldu, dozu azalttik. Fermix 6damla. D vitaminleri yukselmis, PRD600 vitamini kestik. Su an demir haric ek hicbirsey almiyorlar.
3-6 ay giysilere gectik genis kalip degilse oluyor. Kuculenleri dolapta satiyorum, cok hosuma gitti.. Biri 3 digeri 2 numara bez kullaniyor. Biri kolay uyuyor biri uyumuyor kucak istiyor. Biri gulec oburu asik surat. Biri sarisin kahve gozlu oburu kumral yesil gozlu (bana benzediyse-simdilik).. Birbirleriyle iletisim henuz yok nasil ikiz bunlar anlamadim. Oyunlarini oynayacaklari gunleri beklemece
Mamayi gunde 1e dustuk. Bu dozdan memnunum, aksam uyku ogunu gibi oluyor.
4 ay gecti hala tık yok, menapoza mi girdim diyecegim artik
11 kilo verdikten sonra zayiflamam durdu, ama istahimin masallahi var, biraz daha zayiflamam lazim gebe diyetisyenimde emziren anne diyetine baslamak var planda. Kursuye cikmak, dqers anlatmak her gun sahneye cikmak gibi yuzlerce goz seni izliyor. Biraz toparlanmak zamani geldi herhalde
Bir bakici adayimiz var, baska aday olmadigi icin cok kriter yok
saat 9-17 haftada 3 gun gelecek gunluk yevmiye istedi yol parasi dahil gunluk 375TL. Sigortayi kismi zamanli yapacagim daha once sigortasi olmadigi icin devlet tesvigi ile maliyeti toplam 350lirayi gecmeyecek, hic olmazsa basim agrimaz diye dusunuyorum, bu konu konusulacak ayrica. Annem gidene kadar evi cekip cevirmemize yardim edecek, bebeklere alistiracagiz. Sonra haftada 2 gun tek 1 gun benimle bakacak. Bayram sonrasi basliyor... Bakalim nasip