2022 ikiz annesi olacaklar

Aramızda 50 gün var nerdeyse seninkiler zamanına gelince öyle olurlar inşallah en çok istediğim şey birbirleri ile güzel anlaşmaları inşallah öyle olurlar kardeş kavgasına şahit olmayalım

Yaa kıyamam valla sevinmek de yasak oldu napıcaz şaşırdık inşallah düzelir yine uykuları canım
Aramızda 50 gün var nerdeyse seninkiler zamanına gelince öyle olurlar inşallah en çok istediğim şey birbirleri ile güzel anlaşmaları inşallah öyle olurlar kardeş kavgasına şahit olmayalım
Benimkiler 2 ay erken doğdu bir de kuzum daha yeni düzeltilmiş 3 aylık oldular. Amiiiin çok iyi anlaşsınlar birbirlerini bizden çok sevsinler ben razıyım

Merhaba kızlar
Benim bebisler günde 2 kez fln emiyorlardi zorla
Sütüm hiç bir şekilde çoğalmadi denemedigim bişey kalmadı hamileligimdede goguslerim hiç buyumemisti

Şimdi memeyi verdigim an aç bile olsalar istemiyorlar katila katila agliyo ikiside onlarla birlikte bende ağlıyorum mememi Sıkıyorum 2_3 deliginden süt cikiyor sadece az olduğu anlamına mı? geliyor goguslerim dogduklarindan hiç dolgunlasmadi bu gidisle az olan sütümde gidecek çok üzülüyorum sagdim 20cc bile olmadi

Benimde oyleydi artmadi azaldi malesef bizim nasibimiz bukadarmis dedik yapacak bisey yok. Biberondan aktigi gibi akmadikca bebekler istemiyo. Hatta ögüruyolar cok uzuluyorum

Benimde oyleydi artmadi azaldi malesef bizim nasibimiz bukadarmis dedik yapacak bisey yok. Biberondan aktigi gibi akmadikca bebekler istemiyo. Hatta ögüruyolar cok uzuluyorum
O kadar üzülüyorum ki anlatamam günlerdir böyleler annem fln hem kendini hem bebekleri üzüyorsun yapma hiç emzirmesen 2 aya yakin emdiler dedi
ilk kızımı 19.aya kadar emzirdim
yemek yemedigi sadece emmek istediği için memeyi biraktirdim onda bile çok üzülmüştüm kizimda sütüm boldu 1saat emmesin sütlerim akardı bunlarda hiç olmadi

Uyuyabiliyor musunuz? O cok etkili oluyor, bir de sagarak olcmeyin bizim ilk emzirmemiz degil memeler terbiyeli, kizimda sutlerim hep akardi gogus pedi kullanirdim. Simdi 1. Haftadan sonra gerekmedi bile. Allahin izni ve ilac destegi ile bir bebek artik mama almiyor, bir bebek gunde 1-2 kez aliyor. Uzulmeyin, sut var, bir kere olduysa gene olur. Kesilen sute bile relaktasyon yapiliyor, biraz destek alsaniz eger mumkun olursa???

Malesef günlük 5 saat sadece uyuyabiliyorum oda gece 3 saat deliksiz degil akşam eşim gelince yatıyorum 2saatte öyle uyuyorum
Destek almam mümkün değil maddi açıdan mamaları aylik 4bintl tutuyor bezi diğer eksikleri hariç Anaokulunu giden bide kızım var
Emzirme için neler yapabilirim 2dk memede zor tutuyorum çok agliyorlar
Sizin adiniza çok sevindim ❤

Gögüslerin büyümemesi,dolgunlaşmaması süt olmadığı anlamına gelmiyor. Benim gögüslerim çok ufaktı hala çok ufak (biraz büyüyecekler hamilelikte ve sonrasında diye çok sevinmiştim hatta ) hiç akmadı süt kendiğinden,aldığım gögüs pedleri öylece duruyor hiç kullanılmadı. Beslenme saatlerinde biri meme biri mama yapıyorum hep,zorluyorum memedekini yarım saat bi şekilde. Dr kontrollerinde kilo alımları normal....yok gibi görünse de demekki sütüm var. Senin de öyle olabilir,yok diye düşünme. İnşallah memede dururlar biraz,durumlarsa çekerler. Çekerlerse de sütün artar inşallah.

Ikisini ayni anda emzirin varsin 5dk olsun, emmeyene mama yok
ilaclar vb; bol su icin, emzirirken su sesi dinleyebilirsiniz. gunde 3 kez 2ser tablet Solgar Brewers Yeast tablet, gunde 2 kez galactago/mamilac/bestlac gibi bir damla kullanin. Hakiki rezeneden cay demleyip icin.
Tutus; Memeyi basparmak ustte, 4 parmak altta olacak sekilde kavrayin, meme basi yukari baksin. Emzirirken bebegin once cenesi memeye dayansin sonra ucu agzina verin. Siz bebege egilmeyin, bebek size gelsin. Emmeyi reddederse meme agzinda iken sıkın sut agzina aksin. O emecek sut gelecek. Emzirme sutyeni ile emzirirseniz bebek memeyi daha rahat bosaltir.
Bir de ah uyuyabilseniz 1 kerecik ilave 1 saat hic olmazsa...

Merhaba hangi ilaci kullandınız?

Ben de bebekleri emzirmek istiyorum ama sutum gelmiyor. Ilk zamanlar 20 30 cc geliyordu. Simdi 5cc bile gelmiyor. Emziremiyorum bebekleri. Ebe 3 saatte bir sag diyor ama benim bırakın sagacak zamani tuvalete gitmeye bile vaktim olmuyor. Napacagimi şaşırmış durumdayım.
Eger bir ilac ise yarayacaksa kullanmak isterim.

Senin yazdıklarından inanilmaz faydalandım. O yuzden önerin oldukca isime yarayacaktır. İnanıyorum.

Yukarıdaki yazıda yazmışsın canim simdi gordum. Siparis gectim. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

Kızlar benim kızıma 3. Evre rop tanısı konuldu benzer durum yaşamış olanlar varmı aranızda

Kızlar merhaba. Oğlunu sünnet ettirenler klipsli mi yoksa dikişli mi yaptırdınız? Hangisi daha iyi? Acil cevap verirseniz sevinirim

canim ben kötü örneğim anlattigim durum ilk 20 gunde yasandi ve sadece 5-6 gun memeye geldiler. destek de aldim aslinda ama olmadi. içinin rahat etmesi icin sen de bir destek alsan ondan sonra olmuyorsa olmuyor dersin. instagramda emzirme danismani nihal var ücreti de cok degil

Yukarıdaki yazıda yazmışsın canim simdi gordum. Siparis gectim. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim
pinkbuyu Pembe Lotus Bunlara ilaveten dereotu ve malt içecekler de fayda sağlıyor gibi. Benim de dolup taşmıyor, bebeklerden birinin az içmesinden dolayı şu an için ikisine de yetiyor gibi. 3 sene önce ikizleri olan bir arkadaşım anlatmıştı, bebekleri 27haftalık dığmuş küvezde kalmışlar. Sonrasında hiç emmemişler. Madelanın hastane tipi pompası ile düzenli sağım yapmış. Derin dondurucu sütlerle dolmuş taşmış. Yani pompa ile düzenli sağım yapılınca da sütün geldiğini söylüyor.

Ben ne yaparsam yapayım biri emmiyor , emzirme danışmanlarıyla da görüştüm, eds yapmaya çalışıyorum ama yine de tatmin olmuyor, pes etmeme ramak kaldı, ağlamak üzereyim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…