- 9 Haziran 2021
- 582
- 582
- 42
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #13.341
Aramızda 50 gün var nerdeyse seninkiler zamanına gelince öyle olurlar inşallah en çok istediğim şey birbirleri ile güzel anlaşmaları inşallah öyle olurlar kardeş kavgasına şahit olmayalımAy eveeet o da başka bir mutluluk kaynağı başkası kucağına alıyor mesela ama gözü hala bende kontrol ediyor annem burada mı diye görünce birden mutlu oluyor gülüyor seni koşulsuz seven bir tatlılık abidesi daha ne olsunyakında birbirlerine iyice alışırlar bak benim de aynen öyleydi başta ikisi de ağlıyordu bu ne alın bunu burdan gibi sonra yavaş yavaş geçti oğlum gülmeye başladı kızım pek oralı değildi bakıyordu sadece bu hafta ikisi de gülüyor sesler çıkarıyor alıştılar birbirlerine
Yaa kıyamam valla sevinmek de yasak oldu napıcaz şaşırdık inşallah düzelir yine uykuları canımAy Allah'ım hep aynı şeyler yalnız değilim çok şükürsabah uyanıyoruz annem geliyor daha o sormadan ben kaçta yattı kaçta kalktılar söylüyorum sus sus sordum mu diyo sen içinden bile geçirme diyo bana çocukları işyerine götürdüm çıkış işlemlerim için gittim hemde görsünler diye oğlum patronla resmen sohbet ederken ağu gugu sesleriyle kızım hiç uyanmadı gelen giden ay maşallah ne güzel uyuyor hiç sese aldırmıyor diyip durdular ne kadar maşallah deseler bile o günden beri gündüz çok zor uyuyor kızım
Benimkiler 2 ay erken doğdu bir de kuzum daha yeni düzeltilmiş 3 aylık oldular. Amiiiin çok iyi anlaşsınlar birbirlerini bizden çok sevsinler ben razıyımAramızda 50 gün var nerdeyse seninkiler zamanına gelince öyle olurlar inşallah en çok istediğim şey birbirleri ile güzel anlaşmaları inşallah öyle olurlar kardeş kavgasına şahit olmayalım
Benimde oyleydi artmadi azaldi malesefMerhaba kızlar
Benim bebisler günde 2 kez fln emiyorlardi zorla
Sütüm hiç bir şekilde çoğalmadi denemedigim bişey kalmadı hamileligimdede goguslerim hiç buyumemisti
Şimdi memeyi verdigim an aç bile olsalar istemiyorlar katila katila agliyo ikiside onlarla birlikte bende ağlıyorum mememi Sıkıyorum 2_3 deliginden süt cikiyor sadece az olduğu anlamına mı? geliyor goguslerim dogduklarindan hiç dolgunlasmadi bu gidisle az olan sütümde gidecek çok üzülüyorum sagdim 20cc bile olmadi
O kadar üzülüyorum ki anlatamam günlerdir böyleler annem fln hem kendini hem bebekleri üzüyorsun yapma hiç emzirmesen 2 aya yakin emdiler dediBenimde oyleydi artmadi azaldi malesefbizim nasibimiz bukadarmis dedik yapacak bisey yok. Biberondan aktigi gibi akmadikca bebekler istemiyo. Hatta ögüruyolar cok uzuluyorum
Uyuyabiliyor musunuz? O cok etkili oluyor, bir de sagarak olcmeyin bizim ilk emzirmemiz degil memeler terbiyeli, kizimda sutlerim hep akardi gogus pedi kullanirdim. Simdi 1. Haftadan sonra gerekmedi bile. Allahin izni ve ilac destegi ile bir bebek artik mama almiyor, bir bebek gunde 1-2 kez aliyor. Uzulmeyin, sut var, bir kere olduysa gene olur. Kesilen sute bile relaktasyon yapiliyor, biraz destek alsaniz eger mumkun olursa???O kadar üzülüyorum ki anlatamam günlerdir böyleler annem fln hem kendini hem bebekleri üzüyorsun yapma hiç emzirmesen 2 aya yakin emdiler dedi
ilk kızımı 19.aya kadar emzirdim
yemek yemedigi sadece emmek istediği için memeyi biraktirdim onda bile çok üzülmüştüm kizimda sütüm boldu 1saat emmesin sütlerim akardı bunlarda hiç olmadi
Malesef günlük 5 saat sadece uyuyabiliyorum oda gece 3 saat deliksiz degil akşam eşim gelince yatıyorum 2saatte öyle uyuyorumUyuyabiliyor musunuz? O cok etkili oluyor, bir de sagarak olcmeyin bizim ilk emzirmemiz degil memeler terbiyeli, kizimda sutlerim hep akardi gogus pedi kullanirdim. Simdi 1. Haftadan sonra gerekmedi bile. Allahin izni ve ilac destegi ile bir bebek artik mama almiyor, bir bebek gunde 1-2 kez aliyor. Uzulmeyin, sut var, bir kere olduysa gene olur. Kesilen sute bile relaktasyon yapiliyor, biraz destek alsaniz eger mumkun olursa???
Gögüslerin büyümemesi,dolgunlaşmaması süt olmadığı anlamına gelmiyor. Benim gögüslerim çok ufaktı hala çok ufak (biraz büyüyecekler hamilelikte ve sonrasında diye çok sevinmiştim hattaMerhaba kızlar
Benim bebisler günde 2 kez fln emiyorlardi zorla
Sütüm hiç bir şekilde çoğalmadi denemedigim bişey kalmadı hamileligimdede goguslerim hiç buyumemisti
Şimdi memeyi verdigim an aç bile olsalar istemiyorlar katila katila agliyo ikiside onlarla birlikte bende ağlıyorum mememi Sıkıyorum 2_3 deliginden süt cikiyor sadece az olduğu anlamına mı? geliyor goguslerim dogduklarindan hiç dolgunlasmadi bu gidisle az olan sütümde gidecek çok üzülüyorum sagdim 20cc bile olmadi
Ikisini ayni anda emzirin varsin 5dk olsun, emmeyene mama yokMalesef günlük 5 saat sadece uyuyabiliyorum oda gece 3 saat deliksiz degil akşam eşim gelince yatıyorum 2saatte öyle uyuyorum
Destek almam mümkün değil maddi açıdan mamaları aylik 4bintl tutuyor bezi diğer eksikleri hariç Anaokulunu giden bide kızım var
Emzirme için neler yapabilirim 2dk memede zor tutuyorum çok agliyorlar
Sizin adiniza çok sevindim ❤
Merhaba hangi ilaci kullandınız?Uyuyabiliyor musunuz? O cok etkili oluyor, bir de sagarak olcmeyin bizim ilk emzirmemiz degil memeler terbiyeli, kizimda sutlerim hep akardi gogus pedi kullanirdim. Simdi 1. Haftadan sonra gerekmedi bile. Allahin izni ve ilac destegi ile bir bebek artik mama almiyor, bir bebek gunde 1-2 kez aliyor. Uzulmeyin, sut var, bir kere olduysa gene olur. Kesilen sute bile relaktasyon yapiliyor, biraz destek alsaniz eger mumkun olursa???
Yukarıdaki yazıda yazmışsın canim simdi gordum. Siparis gectim. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederimMerhaba hangi ilaci kullandınız?
Ben de bebekleri emzirmek istiyorum ama sutum gelmiyor. Ilk zamanlar 20 30 cc geliyordu. Simdi 5cc bile gelmiyor. Emziremiyorum bebekleri. Ebe 3 saatte bir sag diyor ama benim bırakın sagacak zamani tuvalete gitmeye bile vaktim olmuyor. Napacagimi şaşırmış durumdayım.
Eger bir ilac ise yarayacaksa kullanmak isterim.
Senin yazdıklarından inanilmaz faydalandım. O yuzden önerin oldukca isime yarayacaktır. İnanıyorum.
Insallah isine yarar, emzirme danismani tavsiye etmisti. Ilk birkac gun yaramiyor derken 1.hafta sonunda ise yaradiYukarıdaki yazıda yazmışsın canim simdi gordum. Siparis gectim. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim
İnşallah canım inşallahYaa kıyamam valla sevinmek de yasak oldu napıcaz şaşırdık inşallah düzelir yine uykuları canım
Benimkiler 2 ay erken doğdu bir de kuzum daha yeni düzeltilmiş 3 aylık oldular. Amiiiin çok iyi anlaşsınlar birbirlerini bizden çok sevsinler ben razıyım
Bizimki dikişli idi eriyen dikişmiş eridi sonra. Bir sıkıntı yaşamadık.Kızlar merhaba. Oğlunu sünnet ettirenler klipsli mi yoksa dikişli mi yaptırdınız? Hangisi daha iyi? Acil cevap verirseniz sevinirim
canim ben kötü örneğim anlattigim durum ilk 20 gunde yasandi ve sadece 5-6 gun memeye geldiler. destek de aldim aslinda ama olmadi. içinin rahat etmesi icin sen de bir destek alsan ondan sonra olmuyorsa olmuyor dersin. instagramda emzirme danismani nihal var ücreti de cok degilMalesef günlük 5 saat sadece uyuyabiliyorum oda gece 3 saat deliksiz degil akşam eşim gelince yatıyorum 2saatte öyle uyuyorum
Destek almam mümkün değil maddi açıdan mamaları aylik 4bintl tutuyor bezi diğer eksikleri hariç Anaokulunu giden bide kızım var
Emzirme için neler yapabilirim 2dk memede zor tutuyorum çok agliyorlar
Sizin adiniza çok sevindim ❤
Yukarıdaki yazıda yazmışsın canim simdi gordum. Siparis gectim. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim
Bizimkide dikişli idi sünnetçi klipsli onermedi bizeKızlar merhaba. Oğlunu sünnet ettirenler klipsli mi yoksa dikişli mi yaptırdınız? Hangisi daha iyi? Acil cevap verirseniz sevinirim