2022 ikiz annesi olacaklar

Canim enzim sonuclari bugun cikmis. Hastaneye gittik cok sukur bebekler hasta degilmis. Hormonlar da normale donmus. Allahim cok mutluyum gercekten.
Inan sutumun kesilmesine bile üzülmüyorum. Bebekler saglikli ya ben daha ne isterim ki.

Canim senin yaşadığın sureci biz de yasamis olduk. Bugun sonuclar enzimler ve diğer tahliller cikmis. Allaha binlerce şükür ki bir sorun gozukmedi. Premature bebeklerde bu sekilde yanlis sonuclar cikabiliyormus.
Ama gercekten tahliller çıkana kadar öldük öldük dirildik. Gunlerdir ağlamaktan helak oldum. Bebeklere bakamaz oldum. Bakip bakip çocuklara ağlıyordum. Dualarım kabul oldu cok sukur.

Teşekkürler cevabınız için, sipariş verdim kaşık biberon için. Deneyeceğim inşallah

Gözün aydın canım. Üzülecek ağlayacak hiçbir şey yok, bak sağlıkla doğmuş bebişlerin. Çoğumuz geçiyoruz bu süreçlerden, bizim kızlar da benzer kiloda doğdu. Şimdi ağlama zamanı değil, bol bol süt sağma, bebişleri besleme zamanı. Onların sana ihtiyacı var, gözyaşlarına değil bol bol sütüne ihtiyaçları var. İkisi birden ağlıyor diye telaşlamadan son günlerin tadını çıkar

Aglama arkadasim, bizler de gectik o yollardan. 32 haftaliktilar dogduklarinda. Aglayan annenin sutu d stresli olur, bir sure unut, karnindalar varsay,sanki haftada 2 kez kontrole gittigini dusun. Sen simdi iyi bir ciftli pompa ile sagima basla onlarin ilaci sende...
Sonra da bir iki takim premature zibin al pembis pembis, cikista giyecek yavrularin :)) Dualarim seninle...
Ogullarimin halini gorsen eser yok masallah yogun bakim hallerinden, cabuk buyuyorlar

Allah analı babalı büyütsün,geçmiş olsun güzel anne. Çok uzun süre yoğun bakımda kaldı bebeklerim,hiç geçmeyecek gibi gelmişti çok yıpratmıştım kendimi...ama inan geçiyor,eve gelecekler ve sen bu süreçleri çok az hatırlayacaksın...orda çok çok iyi bakıyorlar merak etme,emin ellerdeler...ele avuca geldiklerinde sağlıkla kucağına alacaksın. Bu süreçte sen de iyileşeceksin güzel anne

Canim enzim sonuclari bugun cikmis. Hastaneye gittik cok sukur bebekler hasta degilmis. Hormonlar da normale donmus. Allahim cok mutluyum gercekten.
Inan sutumun kesilmesine bile üzülmüyorum. Bebekler saglikli ya ben daha ne isterim ki.
Ahhh çok sevindim canım benim,çok şükür ne süreçlerden geçtik pinkbuyu sağlıkla büyütelim artık bebeklerimizi inşallah...

Kızlar bebekleri tek banyo yaptıran var mı? Banyo için hep eşimi beklemek zorunda kalıyorum ama artık havalar çok sıcak. İşinden dolayı bazen gece geliyor yaptırmıyoruz o zaman. Tecrübesiz olduğum için tek başıma nasıl tutacam edecem korkuyorum. Küvet filesi kullanıyoruz ama yinede ters çevirmem gerektiğinde nasıl yapacağım. Kafalarını tam tutamıyorlar henüz. Bununla ilgili video falan var mı gerçekten çok ihtiyacım var

Geçmiş olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün rabbim şifa ikisinede saglicakla çıksınlar kuvozden bende 35+1 doğum yaptım oglum 11 gün kaldı

Canım arada tek yıkıyorum gerçi kizimdan tecrubeliyim mesela kafalarına tek avucumun iciyle şu koyuyorum benim korkum burnuna su kaçması onuda öyle kafalarına su koyarak buldum bişey olmuyor korkma tek yikayabilirsin

çok yorulursun ama üstesinden gelirsin
Bende gece uykusu iyi olsun diye akşam esimle yikiyoruz sularını hazırlıyor eşim sırtlarına sularını o döküyor toplama iside onda oluyor

Canım ben de süreci merak ediyorum. Nasıl ilerliyor biraz bilgi verir misin. Benim bebeklerim de 2 kere mama alıyorlar tamamen bırakmak istemiyorum inşallah.

Selam kızlar. Bebeklerim 3 gün sonra d4 ay olacaklar düzeltilmiş 70 gün falan. Bişey soracaktım sizlere kızım 3 haftada 300 gram almış çok az almış. Kilosu 5100 çok kusuyor fışkırır tarzada değil ama günde belki 20 kere kusuyor. Mamayı da çok içemiyor hala 60 içiyor maalesef. Kusması daha çok anne sütünden sonra yada mamadan sonra oluyor ama bazen 2 saat sonra bile kusuyor. Kusması süt kesiği gibi bazen normal süt gibi reflüden şüpheleniyorum. Cuma günü doktora götüreceğim inşallah benzer şeyler yaşayan var mı acaba. Neler yaptınız kusmayı azaltmak için. Oğlumda geçen hafta sünnet oldu şükür çok hissetmeden atlattık. İyileşti bile. Artık büyüdüklerinde hissettiriyorlar tepkileri daha farklı oluyor maşşalah. Kızım yüzüstü iken dönüyor artık. Oğlumda çabalıyor ama onun hareketleri daha az. Ama oğlumda daha çok ses çıkarmaya meyilli. Artık ikisine tek bakmak daha zorlaşıyor sanki. Birini kucağa alınca digeride istiyor. Rabbim yardımcımız olsun. Bizde durumlar böyle.

Son düzenleme:
Canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebeklerini Senin geçtiğin süreçten burada birçok anne geçti. Gönül ister tabiki doğum yapıp bebekleri kucaklayıp eve getirmek ama ikiz annelerinin kaderi bu diyelim. Ama şükredelim ki sağlıklılar ve emin ellerdeler. İnşallah en kısa sürede toparlanıp kucağına alacaksın yavrularını dualarım en kısa sürede yavrularının yanına gelmesi için seninle

Ohhh çok sevindim çok şükür gözününüz aydın olsun. Yaşadığınız son korku olsun sağlıcakla büyüsün miniklerin. Allah hiçbirimizi evladının sağlığı ile sınamasın

Ayyy canım şimdi yaptırdım ikisinide ama öldüm resmen. Zaten banyo yaptırmak zorken ben hem stresten hem de aşırı sıcaktan perişan haldeyim benim korkum kulağa su kaçırmak. Şimdi uyudu kuzucuklar şükür. Ya Bizim bebeler boyunlarını omza çekerek duruyorlar asla dokundurtmuyorlar hâliyle boyun hava almıyor hep kırmızı oluyor katlanan yerleri. Gün içerisinde siliyorum zorlasa olsa açtırarak havalandırmaya çalışıyorum ama kıpkırmızı yinede. Her bebekte mi böyle yoksa bebim bebelerde mi sadece bu

Canım benim bebeklerim birinci aylarından beri sürekli kusuyorlar doktorumuz hafif reflüleri var kilo alımını etkilemediği sürece müdahele etmeye gerek yok 6. Aylarına kadar düzelir demişti.bu aralar biraz daha azaldı ama süt kesiği gibi kusuyorsa o sindirilmiş süt problem yok. Ama beslenmeden hemen sonra kusuyorsa bir doktoruna danış istersen. Ben çok kustukları dönem yedirdikten sonra bir süre dik tutuyordum hemen yatırmıyordum faydası oluyor deneyebilirsin. Gazda kusma yapıyor ve mesela bizimkileri aptamil mamada çok kusturuyor mamadanda olabilir.

Valla tebrikler Azmet5255 Inquisitive canım maşallah 100 gün olmuş resmen sen doğum yapalı zaman ne çabuk geçiyor gerçekten sanki daha yeniydi
Dimi :)) sen de atlattin cok sukur he gun yeni bir numara cikyor ama idare etmeye gayret ediyoruz cok sukur.. pediarik noroloji kontrolleride birinin masallahi vardi, birinin durduk yere moro refleksi vardi (gerci bence artik yok ama...) 1 ay oldu uyku EEG cektirin diyeli, ancak yarin gidebiliyoruz, ikinci kontrolu de araya sıkistiririz artik
Bu arada anneannem dusmustu onu ayaga kaldirdik cok sukur, boyle boyle geciriyoruz gunleri.
Bi de bakici bulsam tam olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…