- 9 Haziran 2021
- 582
- 582
- 42
- Konu Sahibi Inquisitive
- #13.001
Selam kızlar cuma günü çocukları kontrole götürdüm kızım 900 Gr oğlum 950 Gr almış gayet iyi dedi doktor 5500 biri 5550 biri günde en az 6 kere 70 cc mama veriyorum geri kalan zamanlarda emzirme devam mamayı arttırmak gerekir mi diye sordum kilo alımları iyi arttırma dedi ayrıca arada sızıntı şeklinde kusmalari oluyor demekki yetiyor fazla bile geliyor o yüzden mama aynı cc devam bir kaç gündür gündüzleri mama vermemeye daha doğrusu saat aralığını açmaya çalışıyorum sürekli emziriyorum çok zor oluyor ağlıyorlar doymuyorlar ama mama da çok yesinler istemiyorum sanki çocuklara diyet yaptırıyormusum gibi geliyor çok üzülüyorum gaz damlasını yavaş yavaş keseceğiz rota virüs aşısını yaptık.bazen gece uykularında 3 saatten fazla uyuduklari oluyor uyandırıp uyandırmamakta arada kalıyorum doktora sordum 4.5 saatten fazla olmasın dedi. benden haberler böyle .Büyüyorlar sabahları gülücükler agu gugular başladı sabah 6 da uyanıyorlar çok erken uyumaniz lazım diyorum gözümün içine bakıp gülüyorlar gelde o gülücüklere karşı koy uyutmaya çalış