- 18 Şubat 2008
- 2.855
- 4.761
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #13.061
Eeg zorunlu degil, ileri goruntuleme icin. Sorunsuz bebege cekmiyoruz mesela. Dedigim gibi, moro cok normal bir yenidogan refleksi, azalarak kaybolmali ve uyaran olmadan ortaya cikmamali. Bizim birinde o gun bir terslik vardi, tedbiren her tur tetkiki yapalim, icimiz rahat olsun istiyoruz.Bize şu ayda götürün diye bisey demedi yoğun bakımdaki hemsire sadece rop muayenesi için gününü belirtilmis kagitta
Kendi çocuk doktorumuzda acelesi yok gotururusunuz demişti salı günü tekrar görüşüp çocuk nörolojisine randevu alirim bezmialem vakif gruba hastanesine goturcem prof Doktorami götürdünüz yoksa uzman doktora mı?vakıf gruba yarı özel Yarina bile randevu var ücretli oldugu icin
Moro refleksi ikisindede var uzerlerini değiştirirken, gürültülü aniden gelen bi seste eller havada sonrada ağlıyorlar korkup
Hayirlisiyla bizde atlatırız eeg her gidenden istiyorlar mı? Acaba
Baska götüren yokmu gurupta kizlar
Darısı başımıza, biz kıralım inşallah. Ben buradan da takipteyim başımıza neler gelecek teeek tekkkk okuyorum. Hepinize kolaylıklar diliyorumCok yaklasanlar ver ama Rekorunu kiran cikmadi. Pek kalmadi doguracak, onlar yeni grup kurdular biz bizeyiz yani ❤
İkiz doğuracaklar yeni grup mu kurdu acaba keşke bizde katılsak..hep kaçırıyorumDarısı başımıza, biz kıralım inşallah. Ben buradan da takipteyim başımıza neler gelecek teeek tekkkk okuyorum. Hepinize kolaylıklar diliyorum
Az kalmış inşallah canmİnşaallah geliriz ya..33+0 dayız..inşaallah 36yı ğeçeriz
Allah yardımcın olsun canım. Benim oğlum pek sıkıntı çıkarmadı sünnet dolayı çok şükür. Sadece sünnet olurken ayaklarını tutuyorlar diye ağladı. Sonrasında şükür ağlamadı. Biz colpol verdik günde 2 kere belki ağrısına iyi gelir sizde de. Kızım hareketli maşallah ama oğlum sadece çabalıyor henüz başaramadı yakında başarır inşallah. Gelişimlerini izlemek keyifli değil mi?Yaa aynı şeyler bizdede oluyor. 4 ay 6 günlük olduk. Masallh erken dogmalarına göre benkilerle aynı ilerliyorlar seninkilerde 3 buçuk aylıkken kızım dondu daha durduramıyorum çok hareketlenmeye başladı sürünüyor bildiğinbnm kizimda kusuyor ama doktor normal dedi fışkırarak kusmadigi mudettedce. Dün ogluşumu sünnet yaptırdık çok şükür. Dünden beri kucağımdan başka yerde uyumuyo nasıl atlattın bu süreci besiksiz uyumayan çocuk beşiğe koyunca bağırarak ağlıyor kızım zaten çok mızmız zorlanmaya başladım bnde allah yardımcımız olsun.
Geçmiş olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünrabbim şifa ikisinede saglicakla çıksınlar kuvozden bende 35+1 doğum yaptım oglum 11 gün kaldı
Ben arada tek yıkıyorum canım filenin üzerine bırakıp önce vücudunu yıkıyorum. Daha sonra yüzüstü çevirip kafasını yıkıyorum. Yapabilirsin benceKızlar bebekleri tek banyo yaptıran var mı? Banyo için hep eşimi beklemek zorunda kalıyorum ama artık havalar çok sıcak. İşinden dolayı bazen gece geliyor yaptırmıyoruz o zaman. Tecrübesiz olduğum için tek başıma nasıl tutacam edecem korkuyorum. Küvet filesi kullanıyoruz ama yinede ters çevirmem gerektiğinde nasıl yapacağım. Kafalarını tam tutamıyorlar henüz. Bununla ilgili video falan var mı gerçekten çok ihtiyacım var
Ben götürdüm çocuk nörolojisine canım. Hem çocuk doktoru önermişti hem doğum yaptığım hastane. Bir sorun görmedi şükür.Bize şu ayda götürün diye bisey demedi yoğun bakımdaki hemsire sadece rop muayenesi için gününü belirtilmis kagitta
Kendi çocuk doktorumuzda acelesi yok gotururusunuz demişti salı günü tekrar görüşüp çocuk nörolojisine randevu alirim bezmialem vakif gruba hastanesine goturcem prof Doktorami götürdünüz yoksa uzman doktora mı?vakıf gruba yarı özel Yarina bile randevu var ücretli oldugu icin
Moro refleksi ikisindede var uzerlerini değiştirirken, gürültülü aniden gelen bi seste eller havada sonrada ağlıyorlar korkup
Hayirlisiyla bizde atlatırız eeg her gidenden istiyorlar mı? Acaba
Baska götüren yokmu gurupta kizlar
Bende 2 aylık iken yaptırdım çok şükür o kadar rahat geçti ki anlatamam kesinlikle küçükken yapılmalı sünnet çok korkuyordum oğlum zaten çok narin herşeye ağlıyor ama sünnette sağlam çıktı çok şükürÇiş lerini yaparken yanıyormuş o yüzden huysuz oluyorlar.Herkes küçükken yaptırın diyo bnde dönmeye başlamadan yaptırmak istedim.
Benimde inanılmaz dökülüyor canım. Çözüm bulamadım. En nefret ettiğim şey evde yerlerde hep saçım oluyor deli oluyorum. Kel kalmayız diye düşünüyorum yenileri çıkıyor sankiKızlar vitaminlerin etkisi gitti herhalde saçlarım acayip dökülüyor sizlerde de varmı nasıl çözüm buldunuz kel kalıcam diye korkuyorum
Çocuklarin da dökülüyor hadi onların biliyorum yenisi gelecek de benim zaten seyrek saçlarım en güzel dönem hamilelikti o açıdan hiç dokunmuyordu vitaminlerden birine devam ettim ama faydası olmadı bıraktım.Bende nefret ederim evde yerdeki saçlardan inşallah çabuk durur dökülmeBenimde inanılmaz dökülüyor canım. Çözüm bulamadım. En nefret ettiğim şey evde yerlerde hep saçım oluyor deli oluyorum. Kel kalmayız diye düşünüyorum yenileri çıkıyor sanki
Simdi forumu okudum da, nöroloji de rop muayenesi gibi rutin kontrollerde birisi mi? Bizd cocuk doktoru hic bahsetmedi. Eger yapilmasj gereken bir durum ise biz de götürelim.Ben götürdüm çocuk nörolojisine canım. Hem çocuk doktoru önermişti hem doğum yaptığım hastane. Bir sorun görmedi şükür.
Aşk olsun olmaz mıUykusuz her gecedans dans dans. Bu saatte benim gibi ayakta olan var mi?
Nasıl ya aramızda uyuyanlar mı var?Uykusuz her gecedans dans dans. Bu saatte benim gibi ayakta olan var mi?