2022 ikiz annesi olacaklar

Eeg zorunlu degil, ileri goruntuleme icin. Sorunsuz bebege cekmiyoruz mesela. Dedigim gibi, moro cok normal bir yenidogan refleksi, azalarak kaybolmali ve uyaran olmadan ortaya cikmamali. Bizim birinde o gun bir terslik vardi, tedbiren her tur tetkiki yapalim, icimiz rahat olsun istiyoruz.
Herkes medical Gebze Tülün hanima yonlendirdi. Ona gidiyoruz. Periyodik muayeneler prematurelerde elzem, yapilmasi neonatalaji dernegince tavsiye ediliyor.

Allah yardımcın olsun canım. Benim oğlum pek sıkıntı çıkarmadı sünnet dolayı çok şükür. Sadece sünnet olurken ayaklarını tutuyorlar diye ağladı. Sonrasında şükür ağlamadı. Biz colpol verdik günde 2 kere belki ağrısına iyi gelir sizde de. Kızım hareketli maşallah ama oğlum sadece çabalıyor henüz başaramadı yakında başarır inşallah. Gelişimlerini izlemek keyifli değil mi?

Ben arada tek yıkıyorum canım filenin üzerine bırakıp önce vücudunu yıkıyorum. Daha sonra yüzüstü çevirip kafasını yıkıyorum. Yapabilirsin bence

Ben götürdüm çocuk nörolojisine canım. Hem çocuk doktoru önermişti hem doğum yaptığım hastane. Bir sorun görmedi şükür.

Çiş lerini yaparken yanıyormuş o yüzden huysuz oluyorlar.Herkes küçükken yaptırın diyo bnde dönmeye başlamadan yaptırmak istedim.
Bende 2 aylık iken yaptırdım çok şükür o kadar rahat geçti ki anlatamam kesinlikle küçükken yapılmalı sünnet çok korkuyordum oğlum zaten çok narin herşeye ağlıyor ama sünnette sağlam çıktı çok şükür

Kızlar vitaminlerin etkisi gitti herhalde saçlarım acayip dökülüyor sizlerde de varmı nasıl çözüm buldunuz kel kalıcam diye korkuyorum
Benimde inanılmaz dökülüyor canım. Çözüm bulamadım. En nefret ettiğim şey evde yerlerde hep saçım oluyor deli oluyorum. Kel kalmayız diye düşünüyorum yenileri çıkıyor sanki

Benimde inanılmaz dökülüyor canım. Çözüm bulamadım. En nefret ettiğim şey evde yerlerde hep saçım oluyor deli oluyorum. Kel kalmayız diye düşünüyorum yenileri çıkıyor sanki
Çocuklarin da dökülüyor hadi onların biliyorum yenisi gelecek de benim zaten seyrek saçlarım en güzel dönem hamilelikti o açıdan hiç dokunmuyordu vitaminlerden birine devam ettim ama faydası olmadı bıraktım.Bende nefret ederim evde yerdeki saçlardan inşallah çabuk durur dökülme

Ben götürdüm çocuk nörolojisine canım. Hem çocuk doktoru önermişti hem doğum yaptığım hastane. Bir sorun görmedi şükür.
Simdi forumu okudum da, nöroloji de rop muayenesi gibi rutin kontrollerde birisi mi? Bizd cocuk doktoru hic bahsetmedi. Eger yapilmasj gereken bir durum ise biz de götürelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…