2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar aranızda bebeklerinizde beslenme reddi yaşayan var mı ? Kızımın bir tanesi neredeyse bir ay olacak mamayı zorla yediriyoruz. Sadece açlığını bastıracak kadar 80-90 cc içip bırakıyor. Haliyle kilo alımıda sınırda. Biberon, mama, yeme pozisyonu değiştirmediğimiz birşey kalmadı. Ne yapacağımı şaşırdım

Aynen canım Benimde dediğin gibi taht gibi oluyor Ben de memeliçe diyorum kendime denemek istiyorum ama açımi kalirlar acaba diyorum erkende doğdular ya gelişimleri etkilenmesin diyorum sütünün ne kadar olduğunu biliyor musun

Canım bebeklerin kaç aylık senin? 80-90 cc kaç saatte bir? Yani bizimkilerin içtiği miktarı düşününce 80-90 cc çok iyi geldi bana. Ben iki saatte bir 50 cc’yi zorla içiyorum, gerçekten zar zor içiyorlar. 3 saatte bire çıkarsa 80 cc en fazla. Doktor kilo alımlarına iyi dedi bilmiyorum biz sürekli daha büyük sıkıntılarla uğraştığımız için kilolarını düşünmeye fırsatım olmadı

Canım benim bebeklerim 3,5 aylık oldular. Bir tanesi 120 cc içiyor. Gerçi ona 150 de versen içer o iştahlı bir bebek maşallah. Diğeride 120 içiyordu sonra birden ne olduysa düştü. Geçen haftalarda daha fenaydı. 40-50 cc içiyordu. Doktorumuz kontrolde kilo alımı en alt sınırda demişti. Gerçi o zamandan sonra 90 cc ye çıktı ama daha fazla içerken düşmesi beni tedirgin ediyor. Bu arada 3 saatte bir içiyorlar. Bu arada sıkıntılarınız be bilmiyorum ama Allah şifa versin inşallah

Allah razı olsun canım benim. Bizimkiler düzeltilmiş 2 aylık oldular. Belki geçici bir durumdur sizinki. Doktor bir şey önermedi mi? Mama değiştirmek vb. gibi.

Allah razı olsun canım benim. Bizimkiler düzeltilmiş 2 aylık oldular. Belki geçici bir durumdur sizinki. Doktor bir şey önermedi mi? Mama değiştirmek vb. gibi.
Benimkilerde aslında düzeltilmiş iki aylıklar doktor mamadan sıkılmış olabilir bir mamayı değiştir dene dedi ama bir değişiklik olmadı. Az az sık sık besle dedi ama üç saat dolup iyice acıkmadan asla yemiyor. Birkaç yerde ve kitapta okudum. 3. Ay atak haftasıymış bası bebeklerde beslenme reddi görülebiliyormuş ve 4. Aydan sonra düzeliyormuş ama kilo kaybedecek diye korkuyorum bebeklerimiz sanırım ay olarak aynılar kaç kilo sizinkiler ? Bu arada ciddi bir sorunları yok değil mi ?

İnşallah canım söylediklerini deniyim kuzum nasıl kıvranıyor görsen

Kaç saatte bir veriyorsun canım. Belki midesi o kadar alıyordur. Emziriyormusun. Benim bebeklerde genelde max 90-100 içiyorlar ama bir iki saat önce ve sonra emziyorum aynı zamanda. Mamanın daha fazlasını içmiyorlar asla. Hatta bazen 60 içiyorlar.

Günaydın kızlar benim bebeler 4 buçuk aylık oldular. Düzeltilmiş 2 ay 3 günlükler. Uyku eğitimine ne zaman başlayacağız düzeltilmiş yaşa göre mi? Ayrıca nasıl yapacağız iki bebe zor olacak sanki ama bunu yapmak zorundayız değilse hayat zor olacak bize. Analık iznim bitti rapor aldım. O da bitecek illa. Sanırım ücretsiz izin alacağım bu kadar küçük ve ikiz bebekleri bakıcıya nasıl güveneceğim bazen ikisi birden ağlayınca ben bile tahammül edemiyorken bakıcı kim bilir ne yapar Allah korusun. Ülke ekonomisi maşallah ücretsiz izin almamıza uygun değil mübarek ek iş yaptıracalar nerdeyse. Nasıl yapacağım bilmiyorum sürekli birşeyler düşünmekten dert etmekten uçuklarım çıkıp duruyor.

Kızlar bir de siz yazlık kıyafet mi giydiriyorsunuz? Ben hâlâ uzun kollu ve çoraplı pantolonlar giydiriyorum. Tecrübeli anneler ne yapmalıyım sizce

3 saatte bir veriyorum. Emziriyorum ama sütüm çok az doyuracak kadar sırf iki damlada olsa anne sütü alsınlar diye emziriyorum. Benimki önceden daha fazla içerken birden böyle düşünce stres yaptım. Birde doktorumuz en alt sınırda kilo almış deyince iyice kafaya taktım. Oluruna bırakayım bakalım bu mesele hem bana hem bebeğe eziyet olmaya başladı 15 gün sonra kontrolümüz var orada belli olur .

Canım benimkilerde düzeltilmiş iki aylıklar bu aydan sonra en azından bir rutin oluşturmaya başlayayım diyorum. Birinde sıkıntı yaşamam ama bizim bir tanesi yarım kundak ve ayakta sallanarak uyuyor sallanma işini bıraktırmak istiyorum. Bakalım nasıl olacak başarılı olabilicek miyim hiçbir fikrim yok bu arada nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama ben istanbuldayım. Burası iki gündür çok sıcak yazlıklara geçtim ben evimde gün içinde 26 derecenin üzerine çıkıyor. Sadece Yatarken çok kalın olmamak şartıyla uzun şeyler giydiriyorum.

Merhabalar, tecrübeli annelere bir sorum olacak. Henüz 17.haftamdayım ve hemoroid çıktı bir kaç haftadır bu hafta doktoruma söyledim çok erken çıkmış son aylarda zaten damarların basıncıyla çoğul gebeliklerde mutlaka çıkıyor ama senin şimdiden çıkmış daha çok büyür dedi krem verdi ama acısını alır geçmeyecek hamilelik boyunca olacak dedi çok kafaya taktım bunu ne kadar büyür çok mu ağrı olur bilmiyorum. Sizlerin başına geldi mi başka bi çare bulabildiniz mi?

Kızlar bir de siz yazlık kıyafet mi giydiriyorsunuz? Ben hâlâ uzun kollu ve çoraplı pantolonlar giydiriyorum. Tecrübeli anneler ne yapmalıyım sizce
Sen kisa kollu giyiyorsan o da oyle olmali. Biz kolsuz ic zibin uzeri kisa kollu tshirt altta da patiksiz birseyler giydiriyoruz. Gece de aynen devam sadece ince muslinle ortuyorum. Sakaryadayim.
Bahceye de ayni kiyafetle cikiyoruz, esiyorsa bi muslin battaniye... Haftaya hava boyle giderse sort alti coraba geceriz.

2 gündür kısa kollu giydiriyorum canım gece uzun kollu giydiriyordum isilik olmuş oglum bu gece kısa kolluyla yatacak istanbuldayiz suan odanin sıcaklığı 29 derece gündüz 31 dereceydi balkona fln hiç cikarmadim henüz

Canım bu yazdıklarının aynısını bi arkadaşım yaşadı. Tahlil sonuçları geç açıklanıyor bildiğim kadarıyla 3-4 ayı bulmuştu onunda. Bu sürede sürekli ağladı falan. Ama sonra hiçbişey çıkmadı tahliller temiz geldi boşu boşuna 3 ay ağladı.
En ufak bi şüphede bile arıyorlar topuk kanında. Yani aslında sorun olduğu için değil en ufak bi şüphe duyduklarında olayı netleştirmek için. Eminim hiçbişey çıkmayacaktır gönlünü ferah tut.

Kızlar bebislerin tırnağını keserken ufak bi derisine girmiştim korktum daha dokumadim bu sefer yüzünü yirtti oglum trendyoldan bebekler için manikür seti aldım ay ay başlığı var torpunun kullandim yumusacik oldu tırnak uçları tavsiye ederim

Ins bizde fayda görürüz canm dr ile görüştükden sonra bizi de bilgilendirir canm bakalim ne diyecek
Canım cuma günü kontrole gittik yoğunluktan yazamadım gaz ilacını sordum eğer çok sıkıntı yoksa yavaş yavaş bırakabilirsin dedi elimdeki damla bitince almayacağım bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…