2022 ikiz annesi olacaklar

Canım yedikten sonra da 3 4 kere kusuyor. Cuma günü soracağım inşallah doktora
. Hipp combiotik kullanıyorum canım mamayı mama çok sevmiyor zaten. Dik tutmayı bende yapmaya çalışıyorum. Bakalım inşallah ciddi bişey çıkmaz inşallah.

Yaa aynı şeyler bizdede oluyor. 4 ay 6 günlük olduk. Masallh erken dogmalarına göre benkilerle aynı ilerliyorlar seninkilerde 3 buçuk aylıkken kızım dondu daha durduramıyorum çok hareketlenmeye başladı sürünüyor bildiğinbnm kizimda kusuyor ama doktor normal dedi fışkırarak kusmadigi mudettedce. Dün ogluşumu sünnet yaptırdık çok şükür. Dünden beri kucağımdan başka yerde uyumuyo nasıl atlattın bu süreci besiksiz uyumayan çocuk beşiğe koyunca bağırarak ağlıyor kızım zaten çok mızmız zorlanmaya başladım bnde allah yardımcımız olsun.

Aslinda hicbir seye ihtiyac yok, ben akan suyla yikiyorum, bir yandan kuveti suyla dolarken ilik suda tutuyorum. Sol dirsege kafasi gelecek seklde kolunuza yatirin koltuk altindan elinizle tutun kaymaz.
Sag elle hem ustu hem alti sabunlarsiniz, kolu biraz egerseniz kafanin arkasi da suya girer bi sampuan yapin. Akan suyan altinda akitiverin bitti..

Oy masallah pasalara Azmet5255 ve Mavikus_ bakalim biz ne zaman yaptiracagiz.. cok aciyor herhalde ki huysuzlar

Nöroloji muaynesine kacinci ayda gittiniz diye yazacaktim sizin yazinizi gördüm kaçıncı ayda gittiniz ne dedi dr moro refleksi olunca ne oluyor
Stres oldum iyice anneannenizede geçmiş olsun

Bugün mama yiyip kusuyorlar sindirilmis kusuyorlar sonra yine acıkıyorlar delircem kızkardeşimi çağırdım
Haftaya bugün 2.ay aşıları olacak sanki buyudukce dahada yoruluyor insan canları sagolsunlarda razıyım bütün huysuzluklarina

Teşekkür ederim ama her türlü çok zor geldi bana şimdilik. Bakalım alışmaya çalışacağım

Nöroloji muaynesine kacinci ayda gittiniz diye yazacaktim sizin yazinizi gördüm kaçıncı ayda gittiniz ne dedi dr moro refleksi olunca ne oluyor
Stres oldum iyice anneannenizede geçmiş olsun
Hastane verdigi cikis kagidinda 1 ay sonra demisti ama biz 2.ay gidebildik. Zaten sonra 1 yasa kadar 3 ay, 2 yasa kadar 6ay, sonra da ilkokula kadar yilda 1 gitmek gerekiyor.
Moro refleksi 4.ayda kaybolur normal bir yenidogan refleksi ama bir refleksin olmasi icin once uyaran gerekir, benimki muayene gunu hicbirsey olmadan abuk sabuk hareketler yapiyordu, boyun kaslari da yeterince guclu degildi, kafayi tam tutamiyordu. Zayif olan onde gidiyor, sisko olan geriden geliyor bizde. O gunden beri egzersizleri artirdik, daha guclu simdi.
Yarin uyurken EEG cektirecegiz tedbiren. Bence sıkinti cikmaz.

Atlattık valla çok şükür. Yoğun bakımdalarken sanki hiç günler geçmeyecek gibiydi ama hastaneden çıkalı 3 ay oluyor çok şükür. Anneannen için de geçmiş olsun. Valla bakıcı bende istiyordum ama tek bebek için bile bakıcı fiyatları yüksekmiş iki bebek için daha da yüksek olacak. Maaşı bakıcıya verip çocukları annesiz bırakmak istemiyorum. Biraz rapor falan idare edip sonra ücretsiz izin almam gerekecek. Erkenden de kreşe veririm gelişimleri açısından da iyi olur diye düşündüm bilmiyorum. Kafamda deli sorular

Bize şu ayda götürün diye bisey demedi yoğun bakımdaki hemsire sadece rop muayenesi için gününü belirtilmis kagitta
Kendi çocuk doktorumuzda acelesi yok gotururusunuz demişti salı günü tekrar görüşüp çocuk nörolojisine randevu alirim bezmialem vakif gruba hastanesine goturcem prof Doktorami götürdünüz yoksa uzman doktora mı?vakıf gruba yarı özel Yarina bile randevu var ücretli oldugu icin
Moro refleksi ikisindede var uzerlerini değiştirirken, gürültülü aniden gelen bi seste eller havada sonrada ağlıyorlar korkup
Hayirlisiyla bizde atlatırız eeg her gidenden istiyorlar mı? Acaba
Baska götüren yokmu gurupta kizlar

Gözün aydın canım Allah'ım bir daha yaşatmasın sağlıkla huzurla büyüt yavrularını
Canim enzim sonuclari bugun cikmis. Hastaneye gittik cok sukur bebekler hasta degilmis. Hormonlar da normale donmus. Allahim cok mutluyum gercekten.
Inan sutumun kesilmesine bile üzülmüyorum. Bebekler saglikli ya ben daha ne isterim ki.

Yalnız yıkıyor sayılmam ama canım iki gündür duş altında kucağımda tek yıkıyorum o kadar iyi geldi ki hem onlara hem bana anlatamam suyun altında resmen mayışıyorlar ben önce girip yıkanıyorum annem getiriyor ben birini yıkayıp ona veriyorum annem onu giydirirken ben diğerini yıkıyorum tek başına zor yapılır gibi aslında hemen üstüne bornoz takip bebekle beraber çıkabilsen duştan olabilir belki evi de ıslatmadan tabi

Canım uzmanlar sorun yok dediyse yoktur boşuna kendini yıpratma. Bugünler bir daha gelmeyecek İnan o kadar hızlı geçiyor ki bi bakmışsın emeklemiş yürümüş bir yaş olmuş..
Her anın tadını çıkar bebişlerinle.

Beni de en cok zorlayan sey hemoroid, dr önerisi ile hemetan pomad krem al mavi olanindan icine 2-3 aspirin kırip karistir göz karari, agriyan aciyan yerlerine sür. Cok rahatlatiyor

Yokmus canim cok sukur binlerce şükür olsun ki. Cok korktuk biz de.

Kizimi 6aylik krese vermistim, istanbulda o is nispeten kolaydi bulundugumyerde 0-2 yas yetkili kres yok. Yetkisi olmadi mi binbir sikinti. Bulacagiz bakalim birseyler

hematom başlatması nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…