2022 ikiz annesi olacaklar

Valla doktor bebişler iyi, kilo almışlar benim için kritik süreci geçtik diyince ben gaza gelip evde günlük işleri ve sonrasında da ütü yaptım belki ondan ağrıyordur ama bu iğnenin de fayda mı zarar mı verdiği belli olmadığı için kafam takıldı.

Bebek hareketlerinde de akşama kadar oynamadılar desem yeri, zaten doktorda azalma olur ama durmazlar dedi.
Bende de şu anlık bariz bi şekilde azalma var anca sevdikleri bi şeyi yiyince tepki alıyorum.

Ahh canm cok tsk ederm ne guzel detayli bilgi vermişsin valla ders niteliğinde benim acimdan tekrar tekrar okudum böyle önde giden arkadaşlarin yorumlari cok kiymetli insana fikir ve moral.oluyor masallah sana ne guzel olmus darisi basimiza. Ins peki ayni anda uyanip agliyorlar mi nasil idare edoyorsun yada ettin. Ben ikisine yetemedigimi düşünüyorum birini besleyp ilgilenecekken sadece karin doyurup alt değiştirme degil insan konuşmak masaj yapmak beraber zaman geçirmek istiyr ama diğeri uyaninca yarida kaliyr birak zaman geçirmeyi memeden bile cekmek zorunda kaliyrsin bu beni üzüyor beceremediği dusunuyrm annem ablam henuz kucukler zamanla olacak.bekleyecekler ikisi ile de ilgileneceksin merak etme diyorlaf ama sanki hep boyle olacak gibi hissediyrm ama senin yazdıkların iyi geldi tsk ederim canm rabbim sagluk versin ins kuzularimiza birde son sorum biz aptamil kullaniyrz pdf bulamadm 1 numaraya geçtik siz mamayi aptamil iyo gelmedi diyemi değiştirdinz dr mu dedi ve nezaman gecis yapriniz ?

pankekk İyi gelmesine sevindim canım ikisi aynı anda uyanıyor tabiki. Birini beslerken diğerini ana kucağında sallıyorum bir yandan da konuşuyorum onunla diğeri beslenene kadar. Ama ben ikisini aynı anda beslemeyi tercih ediyorum benim için daha kolay oluyor. İlgiye gelince ikisiyle de aynı anda konuşuyorum güldürmeye konuşturmaya çalışıyorum. Zeka kartlarını birlikte gösteriyorum mesela. Piyanolu oyun halısı aldık ikisinede aynı anda yatırıyorum ona ikiside hırsla tekmeleyip çıkan sesleri dinliyor yukarıda olan oyuncaklara bakıyor ya da birbirlerine bakıyor. İkisinede sırayla el burun yanak vs dokunarak bu senin elin burnun falan diye gülerek anlatıyorum sırayla hoşlarına gidiyor. Gözyaşı kanalımız tıkalı diye masaj yapıyorum mesela sesli sayıyorum sırayla yaparken onuda oyun zannediyorlar hoşlarına gidiyor. Sıfır ciddiyet yani herşeyi oyun gibi yapıyoruz ikisiyle de ilgilenebilmiş oluyoruz. Zaten çabuk yoruluyorlar sonra tekrar yine uyumak istiyorlar. Aynı anda sallıyorum ana kucağında uyutuyorum daha sonra yataklarına alıyorum. Döngü bu şekilde devam ediyor. Zaten o kadar masumlar ki örneğin ben kızıma dönük bir şekilde onunla konuşurken bile oğlum sanki kendisiyle konuşuyormuşum gülüyor herşeyi aynı anda yapıyorum yani kısaca daha kolay oluyor. Bir tek alt değiştirme sırayla tabi Aptamil kullanmıyorduk daha önce bir kez denedik geçen sanki çok verimli içmediler tekrar Bebelac kullanmaya devam ediyoruz

Fayda görüldüğü için yapıyorlar tabi de işte böyle olunca da düşündürüyor benim baya moralim bozuk kontrole giderim bugün
Büyük ihtimal yorulduğun için ağrın olmuştur canım. Dinlen bolca.
Bende de öyle canım çok çok nadir hareket hissediyorum ve çok yavaşlar.

Canimm tşk ederim masallah sana valla sen yöntemini bulmuşsun süpersin tebrik ederim .
Gaz durumlari nasil? Ayni anda beslbesled

Canimm tşk ederim masallah sana valla sen yöntemini bulmuşsun süpersin tebrik ederim .
Gaz durumlari nasil? Ayni anda beslbesled
Gazımız eskisi kadar yok. Beslenme sonra gaz çıkarmayı unutmuyoruz. Eğer gazdan dolayı ağrıları olduğunu hissedersem bacaklarını karnına iterek ve daireler çizerek masaj yapıyorum rahatlatıyor

Gazımız eskisi kadar yok. Beslenme sonra gaz çıkarmayı unutmuyoruz. Eğer gazdan dolayı ağrıları olduğunu hissedersem bacaklarını karnına iterek ve daireler çizerek masaj yapıyorum rahatlatıyor
Gaz durumlari nasil? Ayni anda besleyince yine tek tek gaz çıkartıyorsun dimi yoksa artık gerek kalmadimi . Bendr acele etmiyeyeym demek ki zamanla ayni anda olacak

Benimde öyle ilk 3 gün hiç kıpırdamadı yer..şimdi kıpır kıpır yar canım..bana 28 de vuruldu..şimdi 31+4 ğünlüğüz .bende korka korka vurdurdum çünkü karnımda sertleşme çok fazlaydı bayramda illa vuralım bişey falan olur dedi

Kızlar size acil bir sorum olacak gaz damlası kullanıyor musunuz kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz Bir de doktor önerisiyle mi aldınız yoksa Tavsiye üzerine mi aldınız Memnun kaldınız mı

Kızlar size acil bir sorum olacak gaz damlası kullanıyor musunuz kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz Bir de doktor önerisiyle mi aldınız yoksa Tavsiye üzerine mi aldınız Memnun kaldınız mı
Doktor önerisiyle Sab Simplex aldım ama bir etki görmedim gibi. Rezene çayı önerdi bir de. Ben de sütü hazırlarken biberona demlediğim çaydan bir iki tatlı kaşığı koyuyorum ve 3 aylarının dolmasını bekliyorum açıkcası. O süreden sonra düzene giriyor diyorlardı.

Geçmiş olsun, hunide renk tercihi önemli ama unutma:) benimkiler de 34. Haftada doğdular düzeltilmiş 1.5 aylık oluyorlar sanırım. Şu an 3 ay oldu doğalı. Ama aynı durum. Keyifsizler hep.

Sabsimplex kullaniyorum 8damla×3 ( ben gunde 1 kez veriyorum, gaz olursa artiriyorum.) Gaz masaji da yapiyorum gunde 2 kez, Memnunuz cok cabuk sorunu cozuyor. Doktor yazmisti

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, hunide renk tercihi önemli ama unutma:) benimkiler de 34. Haftada doğdular düzeltilmiş 1.5 aylık oluyorlar sanırım. Şu an 3 ay oldu doğalı. Ama aynı durum. Keyifsizler hep.
Mor ustu beyaz puantiyeli hunili bir gece oldu. Yaptirmayanlar icin menenjit asisi igne yerinde sisme ve kizariklik yapabiliyot buz kompresi yaptik, cok yuksek olmayan ama inatci bir ates yapiyor. 18 saatte atlattik, tabi bugun de biraz huysuzuz saatlerimiz kaydi gene rutin calismasi gerekecek ❤ hasta olduguna yanmam huyu degistigine yanarim derler ya o hesap....

:) uyumlu. Bizim o aşılar 2 haftaya olucak. Hemen düzelir umarım ufaklıklar. Ama hala bir düzenleri yok zaten, bazen bütün gün beslenme harici uyuyorlar, bazen de bir bakıyorsun sadece mızmızlık ve memnuniyetsizlik

Kızlar ben de yine bir arkadaş tavsiyesiyle nurse Harrvey .gaz damlasını aldım Bakalım bu akşam kullanacağım sizin mesajları anca bakabildm

Kızlar ben de yine bir arkadaş tavsiyesiyle nurse Harrvey .gaz damlasını aldım Bakalım bu akşam kullanacağım sizin mesajları anca bakabildm
Ben sanırım geçen de yazmıştım, biz de nurse harveys damla kullanıyoruz. Doktora danıştım ben de, işe yarıyorsa aynen devam dedi Bizde işe yaradı gibi, yine biraz mızıldanıyorlar ama baya gaz çıkarıyorlar

Tsk ederm canm aslinda bizimkiler de çıkarıyor fakat çıkarmalarına ragmen bir kac gundur ozellikle oglum top gibi oluyr kivraniyr cok aglamiyr ama rahatsix oldugu belli uykuyada dalamayonca bende basliyaym dedm bakalim ins bizde fayda görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…