2022 ikiz annesi olacaklar

Çok teşekkürler soyledikleriniz benim icin cok kiymetli, umarım gucluyumdur. Bazen yaşadıklarım rüya gibi geliyor, gerçeklik algını yitiriyorum.
Bakiyorum kuzum şimdi teşekkürler

Çok teşekkürler soyledikleriniz benim icin cok kiymetli, umarım gucluyumdur. Bazen yaşadıklarım rüya gibi geliyor, gerçeklik algını yitiriyorum.

Bakiyorum kuzum şimdi teşekkürler
Titresimli ana kucagi da işe yariyor. Kriz gelmeden once hissedip koyarsan kurtarirsin, ama kriz basladiginda fayda etmiyor

Harika Haftalar uygulamasını indirdim, beklenen doğum tarihini girmemiz isteniyor. İkizlerde tek gebelik gibi bir tarih olmuyor ama tek gebelik gibi mi düşüneceğiz? Siz haftaları nasıl takip ediyorsunuz?

Harika Haftalar uygulamasını indirdim, beklenen doğum tarihini girmemiz isteniyor. İkizlerde tek gebelik gibi bir tarih olmuyor ama tek gebelik gibi mi düşüneceğiz? Siz haftaları nasıl takip ediyorsunuz?
Kitapta düzeltilmiş tarihe göre gelişim takip edileceği yazıyor. Yani 40 hafta dolsaydı doğacakları tarihe göre bakıyoruz

K Kapikulpu siz bebelac thickener kullanıyordunuz değil mi? Anne sütü ile mi yoksa mamayla mı kullanıyorsunuz? Bizim bebeklerden biri zaman zaman feci kusuyor, doktor kullanabiliriz dedi ama emin olamadım.

Merhaba arkadaşlar çift yumurta ikizlerine hamileyim ama adet tarihimi bilmediğim için sürekli kontrol için doktora gidiyorum ne yazık ki hep aynı konuşmalar yapıyorlar Doktorlar 8 ayın bitmesini hesaplarken yeni 8 ayına gireceğim doktorların demesine göre çocuklarım kilo alımından dolayı mı bu sorunu yaşıyorum bilgi verseniz daha rahat olcam inşaAllah

Merhaba arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum. 21+2 günlük gebeyim ama bebek hareketlerini henüz hissedemiyorum. Yada oluyor ben anlamıyorum. Siz ne zaman hissettiniz yada nasıl hissettiniz . Muayene gittim bir sorun yok dedi doktorum

İlk oğlum kolikti ve 3 ay boyunca maalesef çektik. Çok deneyimli bir doktora gidiyorduk bana dediği damlalar sadece anne babaları psikolojik olarak rahatlatır yoksa bebeğe bir faydası olmaz. Bu bir süreç ve 3 ayı böyle geçireceksin ve bir anda bıçak gibi kesilcek demişti. Dediğiniz gibi akşam 6-7 gibi başlayı gece yarısına kadar çığlık çığlığa. Gerçi gündüz de ağlıyordu çok ama gece atak gibi oluyordu. Doktorun dediği gibi de oldu 2,5 ay civarı rahatlamaya başladım ve bir anda kesildi

Merhaba sevgili ikiz anneleri? Uzun zamandır giremiyordum yoğunluktan nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir
Biz 2 aylık olduk. Kızım 5 kilo oğlum da 4900 civarı oldu. Emzirme+ Sağılmış anne sütü ve günde 2 kez mama şeklinde beslenmeye devam ediyoruz. Oğlum ger gün 3 kez kaka yaparken kızım son 3 haftadır kakasını yapmamaya başladı. Gazını çıkarırken bile ağlıyor, sancılnıyor Hangi doktora danıştıysam hepsi 5 güne kadar normal diyor. Ama evladım gözümün önünde kaka yapamadığı için ağlayıp kıvranıyor uyuyamıyor. Zeytinyağı+su gliserin kansuk fitil, lavman hepsini denedik. Fitil ve lavman ile müdahale ederken çok üzülüyorum içim paramparça oluyor Doktor da zaten böyle alıştırma kendi yapsın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Benzer durum yaşayan var mı acaba? Varsa nasıl bir çözüm buldu?

İlk gebelikte biraz daha geç hissediliyor canım endişelenme normal benim de öyle olmuştu

Canm kaç cc çıkıyor sütün bende emzirdikten sonra sagim mi yapsam acaba Bi dönem yapıyorum Dr etsin saçma dedi sana Dr mu dedi sag diye

Inşallah kesilir bizimkide. Daha dün 2 aylık olduk evet damlalar asla ise yaramıyor. Ve gündüzleri de hep mikirdiyorlar, hep huzursuzlar

Canm kaç cc çıkıyor sütün bende emzirdikten sonra sagim mi yapsam acaba Bi dönem yapıyorum Dr etsin saçma dedi sana Dr mu dedi sag diye
Canım evet bana doktor değil de emzirme danışmanı tavsiye etmişti. Emzirdikten 30 dk-1 saat sonra sağıyorum ben her seferinde çok farklı çıkıyor iyi emmedilerse 320 cc bile çıkıyor ama genelde 180-120 cc civarı. Bide ben aynı anda ikisini emziremiyorum fakat birine meme birine biberon verebiliyorum o yüzden de iyi oluyor tavsiye ederim

Doğum yapmış arkadaşlar ya da 35. Haftasında olanlar siz de kaburga ağrısı yaşadınız mı?
Evde rahatlatacak herhangi bir şey var mı acaba?
Kaç gündür hastanelik oluyorum, dün gece deliriyorum zannettim öyle bir ağrı nefes aldırmıyor yatırmıyor konuşturmuyor.
Doktorum normal dayanacaksın diyor ama dayanamıyorum. Doğuma 1 hafta var ve ben hapşırmaktan bile korkuyorum şu an öyle bir batma ve tek taraflı.

Ay canım çok teşekkür ederim ya daha detaylı yazar mısın yaptıklarını senden öğrenmem gerekenler var gibi Ben de deneyeyim Çünkü aslında sütüm var gibi ama bitiremiyorlar mı anlayamıyorum denemek istiyorum mama da çok yiyorlar Biraz azaltmayı denemek istiyorum ama ağlıyorlar nasıl yapabilirim Sen bana detaylı Uygun olduğunda yazar mısın Neler yapıyorsun gün içinde gece nasıl besliyorsun ilk nasıl yapmaya başladın mamayi azaltmayi denedm aç kalınca uyumadilar aslında bende emdikten sonra saginca seninkine yakın cikabiliyordu

Canım sesli yazdırdığım için yanlış olmuş Doktor sağ mı Emsin demişti Ben sormuştum Peki sen mamayı kaç CC veriyorsun ve hangi mamayı kullanıyorsun

Canım bende daha erken başlamıştı Yani evet çok yapacak bir şey yok Sadece ben Bacaklarımın arasına Yastık alıp uzanıyordum Allah yardımcın olsun zor süreçler ama geçecek sonu çok güzel olacak merak etme her şeyi unutacaksın sonra da onların beslenmesi gazı uykusu Bunlar olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…