- 4 Ağustos 2015
- 438
- 578
- 34
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #12.881
Çok geçmiş olsun, hızlıca geçmesi dileğiyle. Nereden anlaşıldı idrar yolu enfeksiyonu olduğu (yani sizdeki belirtiler neydi)? Bizim en çok zorlandığımız nokta bu sıkıntısının nedenini anlamakKızlar bebeklerden birinde idrar yolu enfeksiyonu çıktıSiz ıslak mendil mi kullanıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz? Acaba bezden mi oldu diyorum, sleepy kullanıyorduk ama birkaç şikayet okudum şimdi acaba bezden mi oldu ıslak mendilden mi çok üzüldüm
Beklemediğim anda oldu bilmiyorum herşey çok iyi gidiyordu taki ciğer geliştirici vurulana kadar. İğne oldum hareketi zâten fark edilmiyordu sonra hastaneye gittim birinin kalbi atmıyor diğeri de kalp atışı yavaşlamış dediler apar topar hemen sezaryene alındımAaaa canım çok üzüldüm..Allah'ım alır versin tez zamanda birden nasıl oldu neden oldu şuan üzüntümden ne yazacağımı bilemiyorum çok az kalmıştı doğumuna
Ateşi çıktı 37,5 görünce daha önceden kanda enfeksiyon geçmişimiz olduğu için hiç beklemedik direkt doktora gittik. Calpolle ateşi düştü ama idrar tahlilinde üreme çıktı.Çok geçmiş olsun, hızlıca geçmesi dileğiyle. Nereden anlaşıldı idrar yolu enfeksiyonu olduğu (yani sizdeki belirtiler neydi)? Bizim en çok zorlandığımız nokta bu sıkıntısının nedenini anlamak
Alt temizliği için temizleme pamuğunu su ile ıslatıp kullanıyoruz. İkea’nın kilitli poşetlerine önceden pamukları ıslatıyorum, sonrasında ıslak mendil yerine onu kullanıyoruz. Ama her temizlikte muhakkak kurutma bezi kullanıyoruz. Annem penye kumaştan hazırladı popo bezleri. Islak bırakmayıp kuruluyoruz. (Islak mendille temizlemek durumunda kalsak da kurulama yapıyoruz).
Ayyy çok üzüldüm keşke vurmasaydı doktor fakat ondan mı tam xilinmez ki canım..Allah sabır versinBeklemediğim anda oldu bilmiyorum herşey çok iyi gidiyordu taki ciğer geliştirici vurulana kadar. İğne oldum hareketi zâten fark edilmiyordu sonra hastaneye gittim birinin kalbi atmıyor diğeri de kalp atışı yavaşlamış dediler apar topar hemen sezaryene alındım
Kendi fikrimce o iğneler zaten bebeği Şişiriyor birde bebekler 34 haftalıktı zaten yerleri dardı bebek kaldıramadı. Çünkü o iğneden sonra bende 3 gün rahatız oldum hayırlısı olsun ama benim yorumum iğneden olduğunu söylüyor allah kimseye göstermesin inşallah
Kusura bakma iki bebekle hep giremiyorum. Benimkiler yer yemez yapıyordu. Bazen daha emerken çok sulu.Genel olarak emziriyirum suda vermeye çalışıyorum. Gariplik yok öyle çok uykuluda değil herzamnki gibi geçen hafta grip olmuştu ondan beridir ishal günde 2 veya 3 defa yapiyor bnde hasta olduğu için ishal olmuştur diyordum grupta senin yazını görünce içime şüphe düştü son kakasi kivamliydi biraz belki düzelir düzelmezse goturcem bnde dr. Kızımda sıkıntı yok ama eğer bulaşıcı olsa 1 haftadır bulaşırdı heralde. Seninkiler kaç defa yapıyor günlük
700 gram almis 4700 suan normal diyor doktor. fiziksel hareketleri cok iyiymiş bir ay öndeymis. darlatmayin cocucu beslemek icin dediNasilYarDiyeyim nasıl geçti doktor kontrolü? Kilo almış mı minik?
Maşallah Allah nazarlardan saklasın700 gram almis 4700 suan normal diyor doktor. fiziksel hareketleri cok iyiymiş bir ay öndeymis. darlatmayin cocucu beslemek icin dedi
Merhaba, ciğer geliştirici iğneden sonra belde anlık ağrınız oldu mu? Ben bugün vurdurdum bir kaç kez bıçak saplanır gibi oldu da. :/ internette de hiç böyle bir şey yazmıyor.Ayyy çok üzüldüm keşke vurmasaydı doktor fakat ondan mı tam xilinmez ki canım..Allah sabır versinbizde vurdurduk korktum şimdi
Korkma allah'a teslim et kendini senin haftan geride benim daha ilerisiydi hareketleri kendine geldiyse sorun yok zaten benim hareketleri o günden sonra net değildiAyyy çok üzüldüm keşke vurmasaydı doktor fakat ondan mı tam xilinmez ki canım..Allah sabır versinbizde vurdurduk korktum şimdi
Ciğer geliştiriciden kaç gün sonra doktora gittiniz peki, benimki 3 gün sonra çağırdı daKorkma allah'a teslim et kendini senin haftan geride benim daha ilerisiydi hareketleri kendine geldiyse sorun yok zaten benim hareketleri o günden sonra net değildi
Allah bütün hamilelerin korusun inşallah
Perşembe cuma ciğer geliştirici vuruldum pazartesi kontrole gittim ikisinin kalp atışları vardı cumartesi sessiz olunca gittim acile baktırdım üstteki bebegin kalp atışı durmuştu diğer bebeğin de kalp atışı yavaştıCiğer geliştiriciden kaç gün sonra doktora gittiniz peki, benimki 3 gün sonra çağırdı da
Allah korumuş gerçekten.Perşembe cuma ciğer geliştirici vuruldum pazartesi kontrole gittim ikisinin kalp atışları vardı cumartesi sessiz olunca gittim acile baktırdım üstteki bebegin kalp atışı durmuştu diğer bebeğin de kalp atışı yavaştı
Doktorum 1 saat daha geç gelseydin diğeri de giderdi allah korusun dedi
Önemli değil. Inşallah tez zmnda iyileşirler. Doktora götürdüm colpol verdi birde maflor damla verdi iyi gelir inş sana ilaç vermismiydiKusura bakma iki bebekle hep giremiyorum. Benimkiler yer yemez yapıyordu. Bazen daha emerken çok sulu.
Rica ederim, sağ salim kucağınıza alın inşallahAllah korumuş gerçekten.
Dışardan bakılınca çok kolay gözüken, nasıl da zor bi süreç geçiriyoruz.
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Bu ciğer geliştirici gerçekten bana da şüpheli geliyor.ben de salı günü oldum o günden beri bebeklerde hareket çok kısıtlı. Kıpır kıpırlardı şimdi çok nadir hareket ediyorlar. Doğum emaresi yokken keşke vurulmasaydım diye pişmanlık yaşıyorum. Bebekleri çok etkiliyor gibiPerşembe cuma ciğer geliştirici vuruldum pazartesi kontrole gittim ikisinin kalp atışları vardı cumartesi sessiz olunca gittim acile baktırdım üstteki bebegin kalp atışı durmuştu diğer bebeğin de kalp atışı yavaştı
Doktorum 1 saat daha geç gelseydin diğeri de giderdi allah korusun dedi
Ben bu sabah vuruldum, belime bıçak saplanır gibi ağrı giriyor sizde böyle bir şey oldu mu? yani herhangi bir yan etki.Bu ciğer geliştirici gerçekten bana da şüpheli geliyor.ben de salı günü oldum o günden beri bebeklerde hareket çok kısıtlı. Kıpır kıpırlardı şimdi çok nadir hareket ediyorlar. Doğum emaresi yokken keşke vurulmasaydım diye pişmanlık yaşıyorum. Bebekleri çok etkiliyor gibi
Ben ağrı ya da rahatsızlık yaşamadım. Acaba gün içinde fazla mı yordunuz kendinizi ondan da olabilir. Ben çok hareket edince belime inceden ağrı giriyor çünkü.Ben bu sabah vuruldum, belime bıçak saplanır gibi ağrı giriyor sizde böyle bir şey oldu mu? yani herhangi bir yan etki.İnternette bel ağrısına dair bir şey yazmıyor, ilk kez böyle bıçak saplanır gibi ağrı giriyor o da doğum sancısı gibi değil.