Kızlar biz dört aylık olduk ama tabi düzeltilmiş iki aylığız. Mama süresi biraz uzadı artık bizde. Yani artık mamayı üç saatte bir değil de 5-6 saatte bir veriyorum. İkisine aynı anda mama veriyorum iki elimle malum
Arada geçen zamanda emziriyorum emmek isterlerse. Mama olarak Bebelac devam ediyoruz seviyorlar ve fiyatıda uygun diğerlerine bakınca. Gazımız sanki eskisi kadar yok. Eskiden uyurken uyanıkken sürekli kıvranmalar gerinmeler oluyordu. Artık yok denecek kadar az çok şükür. Vitamin olarak Tetrazinc damla kullanmaya devam ediyorum. Uyku süremiz uzamaya başladı. 5-6 saat deliksiz uyudukları çok oluyor artık çok şükür. Gece bir defa Max iki defa uyanıyorlar. İki defa uyanan da hep oğlum oluyor
kızım maşallah çok uslu prensesim
ikisi de artık bilinçli olarak gülüyor ve konuşmaya çalışıyor. İkisi de benden gözünü ayırmıyor. Öyle ki uyku arasında arada gözlerini açıp baktıklarında beni görmek istiyorlar görürlerse tekrar uyumaya devam ediyorlar
göremezlerse ciyak ciyak başlıyorlar aglamaya
sıcağı hiç sevmiyorlar pencere açarak odayı serin tutuyorum rahat ediyorlar güzel uyuyorlar. Bez olarak sleepy bio natural kullandık 1 ve 2 numarayı. Artık 3 numaraya geçtik baby turco kullanmaya başladık çok memnun kaldım. Islak mendilde de sleepyden baby turcoya geçtim o da güzel hem de uygun fiyatlı. tavsiye ederim yani. Pişik sızma vs yaşamadık. Termos olarak pengueninkini kullanıyorum dışarı çıktığımızda. Evde homend çaycım var mama ayarı olduğu için o da pratik oluyor onu kullanıyorum. yazlık kıyafet alışverişine başlıyoruz artık ama çok pahalı gerçekten Allah yardımcımız olsun. 5 kilonun üzerindeyiz ama oğlum tosuncuk tam
mayalanmış hamur gibi yumuş yumuş kurban olduğum
kızım ise kibarcık daha sıkı maşallah
ikisinin de saçları dökülüyor bir yandan da yenileri çıkıyor. Ana kucağı kullanıyoruz bir aydır manuel sallanıyor ayağımla hallediyorum onuda rahat oluyor ama kesinlikle otomatik sallananlardan alın her işinizi yaparsınız evde. Bir haftadır tek bakıyorum ve iyi gidiyoruz çok şükür. Uzun oldu baya çok şükür varlıklarına
Allah'ım hepimizin evladını bize bağışlasın sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah