2022 ikiz annesi olacaklar

Düzenimiz aynı gece 3 bazen 2 saatte uyaniyorlar ama sabah 6da kalkıyorlar ve aksama kadar asla uyumuyorlar perişan ediyorlar beni. Uyumayınca sürekli acıkıyorlar bi de

Ben dün akşam apar topar doğuma alındım doğum yaptım maalesef bir bebeğimin kalbi Durmuştu diğer oğlumu son anda kurtardılar hiç bir anne evlat acısı çekmesin inşallah
Canım ben yeni gördüm bildirim gelmemiş hiç çok üzüldüm allah sabır versin başka diyecek bir şey yok kelimeler yetersiz… Allah diğer bebişine sağlıklı mutlu uzun analı babalı ömürler versin

benim bebeler emmedi sütüm de hic artmadi ve vakit bulamadığım icin sagmadim 10 ccyi gecemedim. suan sadece mama iciyorlar

Kuzum naptınız

Canm senin bebeğin ishaldi diye hatırlıyorum dr ne dedi bnmkilerden biride ishal neden olabilir acaba
Canım ishal virüsü kapmış. Yeni doğanlarda sık oluyormuş. Ama içmesine çok dikkat et. Sıvı alımına. Benimkiler susuz kaldı serum almak zorunda kaldılar. Ve ishal bulaşıcı beraber yatırma, alt değiştirdiğin yerleri bile ayır. Eğer içmesi normalse, bebek normalde olduğu gibiyse sorun yok. Uykulu olursa ya da başka bir gariplik farkedersen doktora götür. İshalinin sıklığını da kontrol et.

Kizlar, bugun eğitim araştırmada yapılan tahlillerden bazıları cikmis. Bebekte total testesteron degeri yuksej cikmis. Moralim çok bozuldu. El kadar bebek nelerle uğraşıyor neden başımıza boyle seyler geliyor diye kahroluyorum. 30 mayısa tum tahliller cikmis olacak ve kontrole gideceğiz. Umarim bir çaresi olur bir tedavisi olur.

Sıkmayın canımınıZı yenidoğan da testler yanlış çıkabiliyor yada düzelebiliyor inşallah bebelerinde hiç sorun çıkmayacak sağlıkla büyüteceksin
Sende bu güzel günleri ke dine zehir ettiğinle kalacaksın

Genel olarak emziriyirum suda vermeye çalışıyorum. Gariplik yok öyle çok uykuluda değil herzamnki gibi geçen hafta grip olmuştu ondan beridir ishal günde 2 veya 3 defa yapiyor bnde hasta olduğu için ishal olmuştur diyordum grupta senin yazını görünce içime şüphe düştü son kakasi kivamliydi biraz belki düzelir düzelmezse goturcem bnde dr. Kızımda sıkıntı yok ama eğer bulaşıcı olsa 1 haftadır bulaşırdı heralde. Seninkiler kaç defa yapıyor günlük

Hele 2 saat oldu mu daha biberonlari yıkamamış oluyorum. Bu arada geçmiş olsun yavrum genel durumun nasıl
Aynen aynen biberonlar yıkanıp öyle mama yapılıyor kusma şeklinde değil ama süreli çıkarıyorlar ağızlarının yanından usulca sık yediklerinden diye düşünüyorum. Saol canım çok şükür iyiyim bir gün gece titredim ateş oldu sonra geçti hafif burun akıntısı var bugün bütün gün temizlik yaptım hatta çocuklar odamda uyuyordu bu vesile ile odalarına geçmiş oldular erken mi bilmiyorum ama.

Favorilerinizde baska hangi araba var. Chicco ohlala ultra hafif diyor var mi kullanan?
Başka yok canım gidip canlı canlı bakmam elimle kapatıp açmam lazım. Chicco da iyi diyorlar sanırım bir de mamas papas var ama biraz pahalı ikinci çocuk olayimiz olsa saklasak değer ama bizim durum için çok para vermeye değmez bence.

Kızlar yalnız bakanlar nasıl yapıyorsunuz nasıl aynı anda mı istiyorsunuz ve ağlayanı susturabiliyorsunuz Benim O şimdi şehir dışında gündüzleri annem destek oluyor fakat yaşlı olduğu için şimdi onu da uyandırmaya kıyamıyorum birini mememde birini yatağımda biberonla besliyorum aynı anda ağlıyorlar aynı anda uyanıyorlar acıkıyorlar nasıl bunu düzeni soktunuz önerileriniz nedir çok ihtiyacım var ir de hala İki buçuk üç saatte mi Sizinkiler de besleniyor Ne zaman saatler düzene girecek uzayacak ben ayni anda uyanmamalrir için birini i önceden kaldırmaya çalışıyorum ama yinede olmuyor en son beslenme aralarında 1saa olmuştur tabi .yinede en sin beslenen durmayıp öne geçiyor

Tek bakan arkadaslarin cok becerikli olduklarini dusunuyorum. Kisa bi sure tek baktim, ama o zmn uyuyolardi. Simdi yanimda biri olsa bile olmuyor yetmiyor, aglamalar krizlere girmeler kucaktan inmemeler ... bugun kucak falan da fayda etmedi, oyle bir agliyorki parmaklarini agzina takip yirtiyor resmen, gaz dan diye dusunuyorum. Araba gezisine ciktik sakinledi , uyusun diye cok gezmisiz bu seferde acliktan agladik eve gelene kadar.

Ben ilk eve geldikleri zamandan beri geceleri tek bakıyorum, son birkaç haftadır gündüzleri de tekim. Benimkilerden bir tanesi çok aşırı ağlıyor susturulmuyor o yüzden önce ona yediriyorum. Benimkiler hiç emmedi o yüzden hep biberon verdim. Bir de bizimkiler küvetsen çıktıklarından beri hep 2 saatte bir istiyor, bu sürenin kısaldığı oldu ama hiç uzamadı Başlarda seslerden o kadar rahatsız olmuyorlardı şimdi birbirlerinin mama yeme sesine uyanıyorlar. Önceden Daha sakin olana emzik verip ana kucağına koyuyordum, titreşimi açınca sakinleşiyordu. Şimdi ana kucağı küçük geliyor ve artık kanmıyorlar o yüzden birine kucağımda yedirirken diğerini koltuğa yatırıp yine emzik verip konuşuyorum. Artık sesime tepki verdikleri için biraz işe yarıyor. Hiç durmadıklarında biraz birine yedirip biraz diğerini aldığım da oldu ama emzirme olayıyla daha mi zor olur bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…