- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #12.821
masallah ne guzel kilo almislar. benim kizlardan bir tanesi iştahsız şekilden sekile giriyoruz icirebilmek icin ama icmiyor. yarin doktor kontrolu var insallah 500 gramdan fazla almistir 60 gunlukken 4 kiloyduPrematüre doğdular 35 haftalık. Yine de vereyim mi? Nasıl veriyorsunuz siz? Şu an biri 5 buçuk kilo diğeri 4850
Bizimkilerde oguruyor yaa bilmiyorum napacagimievet ya bizim ev de emzik dukkani gibi hiçbir sekilde tutmadilar. bir tanesi parmak emecek gibi insallah alışmaz farkettirmeden elini çıkarıyorum agzindan. büyük cocugum da 4 aylikken emzik tutmustu ama bunlar gibi öğürmuyordu o
22yıllık sağlıkçıyım 2. Kez topuk kanı testinde hastalık tespit i ni duydum diğer arkadaşım maraşta yaşıyordu adanaya sevk etmişlerdi topuk kanında sıkıntılı çıkanlara ait bir poliklinikmiş bizi kapıda karşıladılar dedi arkadaş testleri yenilediker bizede genetik testi yaptılar dedi sonuçlar çıkıncada bi hap başlamışlar , buna şükür ki tedavidi var zekayı etkilemiyor .ömür boyu cihaz a makinaya bağlı yaşayanlar ne yapsın halinize şükür inşallah yanlış çıkmıştır .çıkmadıysa da rabbim tez zamanda şifa versin inşallahTestin yanlis olacaginu sanmiyorum. Sonucta kan testi. Neyse o çıkmıştır. Umarim o anlık bir sonuçtur diye dua ediyorum. Omur boyu ilac kullanması gerekecek sanırım. Simdi bizi endokrin ile birlikte genetige mi sevk ederler bilginiz var mi sizin?
Daha önce paylaşmıştın favorilerimde bekliyor bu arabaIkiz arabasi bence cok iyi, Prego 2071 kullaniyorum. Bebek arabasi govdesi bagajda duruyor, evde ana kucaklari var hazirlanip cikiyoruz.
Hastane ziyaretlerinin disinda artik her gun oglen yuruyuse cikiyorum, tek sikintisi milletin cok garip birsey gibi "aa ikiz" diye sasirmasi, ona alisamadim bir tek.
Bir tane de baston ikiz puset alacagim, 6.aydan sonra yurtdisina cikmaya baslarim, kabine girebilen birsey iyi olacak, malum ikizde cok sansimiz yok...
Ay gündüz uyumayan tek benimkiler değilmiş demekki toplasam 1 saat uyumuyorlar hâlbuki bizimkilerin ayında 1.5 saat uyanık kalıp 1 saat uyumaları gerekirmişEvde duvarlar üzerime geliyor resmen o yüzden atiyorum kendimi disariya. Ama twbi susturamayip ağlayarak eve geldiğim çok oluyor
Sende mi tek kaldin kuzum ben annen var sanıyordum.
Benimkiler sabah 6 kadar uyuyorlar. Ama gündüz 5 dk uyuyup uyanıyorlar bu ara napabilirim tavsiyen var mi
Kraft connect ikiz arabası aldım aşırı memnunum. Çok pratik açılıp kapanıyor. Araba bagajına sığıyor. Ve sürüşü çok hafif kendi gidiyor resmen. 0 aydan itibaren kullanilabikiyir. Uyku konusu ise ben napacagimi şaşırdım ya gündüz toplasan 1 saat uyumuyorlar ve sürekli mizikliyorlar
Canım geçmiş olsun inşallah yanlış birşey çıkmıştır ilk yapıldığında nasıl çıkmıyor da sağlık ocağında çıkıyor o da enteresan inşallah tekrar alındığında herşey normal olmuş olsunKizlar bjr sey sorcam. Bugun saglik ocagindan arandim. Bebeklerden birinin topuk kanında bir sorun cikmis. Bebegi hastaneye sevk ettikler. Konjenital adrenal hiperplazi suphesi var yazılmış. Bu topuk kanı sonucu tekrar alındığında normal çıkabilir mi?
Canim 2. Kez topuk kani testi degil bu. Dogumda hastanede alınan topuk kani sonucunu saglik ocagi soyledi. Bu teste gore kah hastasi olabilir bebek dedi cocuk endokrine sevk etti. Saglik ocaginda ayrica topuk kani alınmadı. Bir defa alindi topuk kani. O da dogumdan 9 gun sonra hastanede alınan topuk kani. Bu topuk kanının yanlis cikma ihtimali var mıdır bilmiyorum.22yıllık sağlıkçıyım 2. Kez topuk kanı testinde hastalık tespit i ni duydum diğer arkadaşım maraşta yaşıyordu adanaya sevk etmişlerdi topuk kanında sıkıntılı çıkanlara ait bir poliklinikmiş bizi kapıda karşıladılar dedi arkadaş testleri yenilediker bizede genetik testi yaptılar dedi sonuçlar çıkıncada bi hap başlamışlar , buna şükür ki tedavidi var zekayı etkilemiyor .ömür boyu cihaz a makinaya bağlı yaşayanlar ne yapsın halinize şükür inşallah yanlış çıkmıştır .çıkmadıysa da rabbim tez zamanda şifa versin inşallah
Biz 2.kez sağlık ocağında kan verdik neden 2.kez veriyoruz dedim hemşire ilk kan alımında yeni doğdukları için yanlış sonuçlar çıkabiliyor garantiye almak için 2.kez yapılıyor demişti inşallah seninki de öyle olmuşturCanim 2. Kez topuk kani testi degil bu. Dogumda hastanede alınan topuk kani sonucunu saglik ocagi soyledi. Bu teste gore kah hastasi olabilir bebek dedi cocuk endokrine sevk etti. Saglik ocaginda ayrica topuk kani alınmadı. Bir defa alindi topuk kani. O da dogumdan 9 gun sonra hastanede alınan topuk kani. Bu topuk kanının yanlis cikma ihtimali var mıdır bilmiyorum.
Cinsiyet işlev bozuklugu gibi seyler olabiliyormus sonucunda. Canımız çok sıkıldı acikcasi. Dogum yaptığım hastanede hic bir bilgi vermemişti. Yarin da devlet hastanesinde cocuk endokrine gidicez muhtemelen yeniden test yapilacak ya da direkt tedaviye baslanacak. Arasrirdigim kadariyla da bir tedavisi de yok.omur boyu ilac kullanması gerekiyor.
Umarım yanlış çıkma ihtimali vardır ve yarın güzel haberlerle aramıza gelirsiniz.Canim 2. Kez topuk kani testi degil bu. Dogumda hastanede alınan topuk kani sonucunu saglik ocagi soyledi. Bu teste gore kah hastasi olabilir bebek dedi cocuk endokrine sevk etti. Saglik ocaginda ayrica topuk kani alınmadı. Bir defa alindi topuk kani. O da dogumdan 9 gun sonra hastanede alınan topuk kani. Bu topuk kanının yanlis cikma ihtimali var mıdır bilmiyorum.
Cinsiyet işlev bozuklugu gibi seyler olabiliyormus sonucunda. Canımız çok sıkıldı acikcasi. Dogum yaptığım hastanede hic bir bilgi vermemişti. Yarin da devlet hastanesinde cocuk endokrine gidicez muhtemelen yeniden test yapilacak ya da direkt tedaviye baslanacak. Arasrirdigim kadariyla da bir tedavisi de yok.omur boyu ilac kullanması gerekiyor.
Favorilerinizde baska hangi araba var. Chicco ohlala ultra hafif diyor var mi kullanan?Daha önce paylaşmıştın favorilerimde bekliyor bu arabagittikçe de fiyatlar katlanıyor biran önce karar vermem lazım teşekkür ederim deneyimlerini paylaştığın için o garip aaaa ikizlermi demeleri kucakta iken de oluyor inanılmaz dikkat çekiciyiz hele biz bir kız bir erkek olunca oooooo deyişler havada uçuyor
trendyoldan cooker marka termos aldim iki adet vardi ben 24 saat termos kullandigim icin onlari eskittim üçüncüyü siparis verdim simdi. bu da iki ay gitse ek gidaya gecicem insallah sonra mama araliklari artacak termos kullanmayacagimKızlar termos öneriniz var mı? Dışarı çıkarken kolaylık olur diye bir tane almayı düşünüyorum da kullanıp memnun kaldığınız var mı?
Arada dogurduk tabi :))ben bu grupta sadece ikiz gebeler var sanıyorum :)
Migrostan 750lik touch me marka aldim, bi guzel cikti bayildim 120TL.Kızlar termos öneriniz var mı? Dışarı çıkarken kolaylık olur diye bir tane almayı düşünüyorum da kullanıp memnun kaldığınız var mı?
İnşallah almıştır ufaklık, Allahım sıkıntı vermesin bu güzellikleremasallah ne guzel kilo almislar. benim kizlardan bir tanesi iştahsız şekilden sekile giriyoruz icirebilmek icin ama icmiyor. yarin doktor kontrolu var insallah 500 gramdan fazla almistir 60 gunlukken 4 kiloydu
Canm ben e bebek deb aldm kendı termosunu babyme memnunum yeterli geldi sıcaklığı muhafaza edişi sadece boyult olarak büyük degol ama oda taşıma da rahatlık oluyrKızlar termos öneriniz var mı? Dışarı çıkarken kolaylık olur diye bir tane almayı düşünüyorum da kullanıp memnun kaldığınız var mı?
Buyuk gecmis olsun.Uzun zamandan beri covit ile ilgili bir konuşma olmadı burda ayıp olmasın covit e ben konuşayım kendisinibugün pozitif olduğumu öğrendim durduk yere nasıl oldu nerden geldi hiç bilmiyorum tek kaygım çocuklar doktorumuz emzirebilirsin dedi ama kucağıma almak bile korkutuyor emzirme döneminde covit olan oldu mu oldu ise neler yaptınız?