2022 ikiz annesi olacaklar

Prematüre doğdular 35 haftalık. Yine de vereyim mi? Nasıl veriyorsunuz siz? Şu an biri 5 buçuk kilo diğeri 4850
masallah ne guzel kilo almislar. benim kizlardan bir tanesi iştahsız şekilden sekile giriyoruz icirebilmek icin ama icmiyor. yarin doktor kontrolu var insallah 500 gramdan fazla almistir 60 gunlukken 4 kiloydu

Kızlar termos öneriniz var mı? Dışarı çıkarken kolaylık olur diye bir tane almayı düşünüyorum da kullanıp memnun kaldığınız var mı?

22yıllık sağlıkçıyım 2. Kez topuk kanı testinde hastalık tespit i ni duydum diğer arkadaşım maraşta yaşıyordu adanaya sevk etmişlerdi topuk kanında sıkıntılı çıkanlara ait bir poliklinikmiş bizi kapıda karşıladılar dedi arkadaş testleri yenilediker bizede genetik testi yaptılar dedi sonuçlar çıkıncada bi hap başlamışlar , buna şükür ki tedavidi var zekayı etkilemiyor .ömür boyu cihaz a makinaya bağlı yaşayanlar ne yapsın halinize şükür inşallah yanlış çıkmıştır .çıkmadıysa da rabbim tez zamanda şifa versin inşallah

Daha önce paylaşmıştın favorilerimde bekliyor bu araba gittikçe de fiyatlar katlanıyor biran önce karar vermem lazım teşekkür ederim deneyimlerini paylaştığın için o garip aaaa ikizlermi demeleri kucakta iken de oluyor inanılmaz dikkat çekiciyiz hele biz bir kız bir erkek olunca oooooo deyişler havada uçuyor

Ay gündüz uyumayan tek benimkiler değilmiş demekki toplasam 1 saat uyumuyorlar hâlbuki bizimkilerin ayında 1.5 saat uyanık kalıp 1 saat uyumaları gerekirmiş sabah 6 da ayaktayız bu arada gece 3 saatte bir uyanıyorlar

Canım geçmiş olsun inşallah yanlış birşey çıkmıştır ilk yapıldığında nasıl çıkmıyor da sağlık ocağında çıkıyor o da enteresan inşallah tekrar alındığında herşey normal olmuş olsun

Uzun zamandan beri covit ile ilgili bir konuşma olmadı burda ayıp olmasın covit e ben konuşayım kendisini bugün pozitif olduğumu öğrendim durduk yere nasıl oldu nerden geldi hiç bilmiyorum tek kaygım çocuklar doktorumuz emzirebilirsin dedi ama kucağıma almak bile korkutuyor emzirme döneminde covit olan oldu mu oldu ise neler yaptınız?

Canim 2. Kez topuk kani testi degil bu. Dogumda hastanede alınan topuk kani sonucunu saglik ocagi soyledi. Bu teste gore kah hastasi olabilir bebek dedi cocuk endokrine sevk etti. Saglik ocaginda ayrica topuk kani alınmadı. Bir defa alindi topuk kani. O da dogumdan 9 gun sonra hastanede alınan topuk kani. Bu topuk kanının yanlis cikma ihtimali var mıdır bilmiyorum.

Cinsiyet işlev bozuklugu gibi seyler olabiliyormus sonucunda. Canımız çok sıkıldı acikcasi. Dogum yaptığım hastanede hic bir bilgi vermemişti. Yarin da devlet hastanesinde cocuk endokrine gidicez muhtemelen yeniden test yapilacak ya da direkt tedaviye baslanacak. Arasrirdigim kadariyla da bir tedavisi de yok.omur boyu ilac kullanması gerekiyor.

Biz 2.kez sağlık ocağında kan verdik neden 2.kez veriyoruz dedim hemşire ilk kan alımında yeni doğdukları için yanlış sonuçlar çıkabiliyor garantiye almak için 2.kez yapılıyor demişti inşallah seninki de öyle olmuştur

Umarım yanlış çıkma ihtimali vardır ve yarın güzel haberlerle aramıza gelirsiniz.

Favorilerinizde baska hangi araba var. Chicco ohlala ultra hafif diyor var mi kullanan?

Kızlar termos öneriniz var mı? Dışarı çıkarken kolaylık olur diye bir tane almayı düşünüyorum da kullanıp memnun kaldığınız var mı?
trendyoldan cooker marka termos aldim iki adet vardi ben 24 saat termos kullandigim icin onlari eskittim üçüncüyü siparis verdim simdi. bu da iki ay gitse ek gidaya gecicem insallah sonra mama araliklari artacak termos kullanmayacagim

masallah ne guzel kilo almislar. benim kizlardan bir tanesi iştahsız şekilden sekile giriyoruz icirebilmek icin ama icmiyor. yarin doktor kontrolu var insallah 500 gramdan fazla almistir 60 gunlukken 4 kiloydu
İnşallah almıştır ufaklık, Allahım sıkıntı vermesin bu güzelliklere Gerçekten ikiz bakımı çok zormuş. Allah bizlere kolaylık versin. İshal sebebiyle benimkilerde iştahsız biraz. Su kaybetmeleri çok korkuttu beni. Mama mı süt müydü sizin? Ben ikisini de veriyorum yetmiyor süt.

Canm ben e bebek deb aldm kendı termosunu babyme memnunum yeterli geldi sıcaklığı muhafaza edişi sadece boyult olarak büyük degol ama oda taşıma da rahatlık oluyr

Buyuk gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…