2022 ikiz annesi olacaklar

amin insallah sagolun. 4 hafta önce alttan bakıp oclmuştu 4 cm çıkmıştı bu hafta üstten bakti 43 mm gördüm ekranda kendisi soylemedi iyi ve kapali dedi sadece
Bugün bana 35mm 3.5 cm iyi dedi ama fazlada araştırmak istemiyorum kafam karışıyor inşallah kısalık falan olmaz🤲

Merhaba kizceler
Bende 5 haftalik ikiz gebeyim 🤲😍 inş sag saglim kucagimiza alırız benimle ayni donem varmi aranızda henuz kalp atışını duyamadık çok küçükler ama ins en kisa zamanda duyacağız
Hoşgeldin hayırlısı olsun canım sağlıkla doğsun bebişlerin inşallah 🤲🏻💙

Hiç bı iş yapma imkanin varsa yardımcı tut bence ben cesaret edemiyorum hiç bı ise arayarak bulduk bu bebisleri 9yildir şuan en önce ayrintiya bile dikkat ediyorum 3aydir evden adım atmadım hastane harici.
Bende öyleyim inan bu oturduğum ev çok soğuk doğu marta gelecek inşallah ve bebekler hasta olursa ben mahvolurm zaten kuvez falan diyorlar iyi ce stres oluyorum bare dogalgaz li bir ev bulsam

Bende öyleyim inan bu oturduğum ev çok soğuk doğu marta gelecek inşallah ve bebekler hasta olursa ben mahvolurm zaten kuvez falan diyorlar iyi ce stres oluyorum bare dogalgaz li bir ev bulsam
Hiç belli olmuyor canım bazı ikizler 36 haftayı doldurup kuvoz ihtiyacı bile olmuyor inşallah bizimkilerde öyle olur yaşamadan bilemeyiz.evin soğuksa çok zor olur haklısın ama çok dikkat et.rabbime emanet bebekler

amin insallah hepimiz alalim sagol 💕 kontrolün ne zaman
kuzum benim bu çarşambaydı göstermedi keratalar poposunu döndüler 😂 bende şu testden vermiştim fetal dna artık orda herhalde belli olur haftaya inş bakalım saglık haberleride iyi gelsinde zaten ilk bebişlerim hepsine razıyız 🥰😇

X