- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 34
- Konu Sahibi Inquisitive
- #1.261
Kaç çıktı servikal olcum boyutunuz?hayırlı olsun sağlıkla gelsin prensesler.amin insallah her seyden önemlisi o. rahim agzi iyi çıktı 4 hafta sonra kontrol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç çıktı servikal olcum boyutunuz?hayırlı olsun sağlıkla gelsin prensesler.amin insallah her seyden önemlisi o. rahim agzi iyi çıktı 4 hafta sonra kontrol
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin kızçelerinkızlarım olacakmış teyzeler baya acikti bacaklari net olarak gördük.
amin insallah sagolun. 4 hafta önce alttan bakıp oclmuştu 4 cm çıkmıştı bu hafta üstten bakti 43 mm gördüm ekranda kendisi soylemedi iyi ve kapali dedi sadeceKaç çıktı servikal olcum boyutunuz?hayırlı olsun sağlıkla gelsin prensesler.
amin insallah sagol canimHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin kızçelerin
Bugün bana 35mm 3.5 cm iyi dedi ama fazlada araştırmak istemiyorum kafam karışıyor inşallah kısalık falan olmazamin insallah sagolun. 4 hafta önce alttan bakıp oclmuştu 4 cm çıkmıştı bu hafta üstten bakti 43 mm gördüm ekranda kendisi soylemedi iyi ve kapali dedi sadece
Hayırlı olsun canım benim Rabbım sağ salim kucağına almayidq nasip etsin inş ben daha öğrenemedim bakalim nasip ne zamankızlarım olacakmış teyzeler baya acikti bacaklari net olarak gördük.
Hoşgeldin hayırlısı olsun canım sağlıkla doğsun bebişlerin inşallahMerhaba kizceler
Bende 5 haftalik ikiz gebeyim inş sag saglim kucagimiza alırız benimle ayni donem varmi aranızda henuz kalp atışını duyamadık çok küçükler ama ins en kisa zamanda duyacağız
Bende öyleyim inan bu oturduğum ev çok soğuk doğu marta gelecek inşallah ve bebekler hasta olursa ben mahvolurm zaten kuvez falan diyorlar iyi ce stres oluyorum bare dogalgaz li bir ev bulsamHiç bı iş yapma imkanin varsa yardımcı tut bence ben cesaret edemiyorum hiç bı ise arayarak bulduk bu bebisleri 9yildir şuan en önce ayrintiya bile dikkat ediyorum 3aydir evden adım atmadım hastane harici.
Ev buluyoruz hep dolandırıldik canim daha ev bulmuş bile değiliz inanayyy canım çok zor yardımcı olacak birileri var mı ? sen yorma kendini sakın.
canım çok geçmiş olsun. ama herşey düzelir inşallah sen unları kafana takıp kendini de bebeklerini de üzme.Ev buluyoruz hep dolandırıldik canim daha ev bulmuş bile değiliz inan
Saol cnm insallahGelmiş gecmis olsun umarım tekrarı olmaz
Hiç belli olmuyor canım bazı ikizler 36 haftayı doldurup kuvoz ihtiyacı bile olmuyor inşallah bizimkilerde öyle olur yaşamadan bilemeyiz.evin soğuksa çok zor olur haklısın ama çok dikkat et.rabbime emanet bebeklerBende öyleyim inan bu oturduğum ev çok soğuk doğu marta gelecek inşallah ve bebekler hasta olursa ben mahvolurm zaten kuvez falan diyorlar iyi ce stres oluyorum bare dogalgaz li bir ev bulsam
İkiz için bende görmedim happy mom gebelik takibi aslında ne kadar uygulama varsa indirdimhepsini okuyorumKizceler siz hangi uygulamayı kullaniyorsunuz ikiz gebelik takibi icin uygulama varmi ben bulamadım da
amin insallah hepimiz alalim sagol kontrolün ne zamanHayırlı olsun canım benim Rabbım sağ salim kucağına almayidq nasip etsin inş ben daha öğrenemedim bakalim nasip ne zaman
Canim inan üzülmemek elimde değil ki Rabbim hepimizi ve meleklerimizi korusuncanım çok geçmiş olsun. ama herşey düzelir inşallah sen unları kafana takıp kendini de bebeklerini de üzme.
Inan yerimden kalkmıyorum aman bir şey olmasın diye baya dikkat ediyorum Rabbim korusunHiç belli olmuyor canım bazı ikizler 36 haftayı doldurup kuvoz ihtiyacı bile olmuyor inşallah bizimkilerde öyle olur yaşamadan bilemeyiz.evin soğuksa çok zor olur haklısın ama çok dikkat et.rabbime emanet bebekler
İnşallah canım ev tasirkende aynı özeni göster birşey olmaz İnsallahInan yerimden kalkmıyorum aman bir şey olmasın diye baya dikkat ediyorum Rabbim korusun
kuzum benim bu çarşambaydı göstermedi keratalar poposunu döndüler bende şu testden vermiştim fetal dna artık orda herhalde belli olur haftaya inş bakalım saglık haberleride iyi gelsinde zaten ilk bebişlerim hepsine razıyızamin insallah hepimiz alalim sagol kontrolün ne zaman