2022 ikiz annesi olacaklar

Kizlar bugun dr a gittim çok ısrar ettim ama kacmayalim olcelim serviks boyunu dedi vajinal baktı ama rahmim arkaya doğruymuş çok o yüzden eliyle ölçüm yapti biraz acıdı ama sonra geçti eski bir doktor güveniyorum ama korktum size de tecrübe olsun diye yazmak istedim
Ne kadar çıktı uzunluk

Kızlar merhaba, pazartesi günü bu konuyu açan arkadaşın artık takip etmediğini görmüştüm. Ben de adminlere konuyu bana taşıyabilir misiniz, diğer gruplardaki gibi ilk mesajda tablo oluşturayım, arkadaşlarla birbirimizi takip edelim demiştim. İlk defa da böyle birşeye niyetlendiydim burada😅 Şimdi farkettim ki taşımışlar.
Malum ben de bir 2022 ikiz annesi değilim artık😔
İsteyen bir arkadaş varsa konuyu benden alabilir😅

Dr gittim bugün birtanesi %95kiz kesin gibi dedi diğer bebişim gostermedi iki hafta sonra bakalım dedi.rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.serviks uzunluğu 3.5cm mis 15+1bugun gebeliğim sizlerin kaç çıkmıştı bu haftalarda?

Kızlar merhaba, pazartesi günü bu konuyu açan arkadaşın artık takip etmediğini görmüştüm. Ben de adminlere konuyu bana taşıyabilir misiniz, diğer gruplardaki gibi ilk mesajda tablo oluşturayım, arkadaşlarla birbirimizi takip edelim demiştim. İlk defa da böyle birşeye niyetlendiydim burada😅 Şimdi farkettim ki taşımışlar.
Rabbim diğer kalan bebeğini sağlıkla hayırla kucağına al ayı nasip etsin 🤲 senin için hayırlısı buymuş hiç üzülme rabbim bizi bizden daha iyi düşünür.

Tabloyu yapmadan birakmayiz :))

Soylemedi canim ısrarla sordum söylemedi rahim ağzı acikligina da baktı suan riskin görünmüyor dedi ama tabi birden acilmalar vs.olabilirmis ikiz ağır olur derler ya
İkiz riskli ama rabbim bu şekilde uygun gördüyse kolaylığını verecektir inşallah.daha dikkat gerektiren bı hamilelik bizimkisi.

Rabbim diğer kalan bebeğini sağlıkla hayırla kucağına al ayı nasip etsin 🤲 senin için hayırlısı buymuş hiç üzülme rabbim bizi bizden daha iyi düşünür.
Rabbim
İkiz riskli ama rabbim bu şekilde uygun gördüyse kolaylığını verecektir inşallah.daha dikkat gerektiren bı hamilelik bizimkisi.
Yaa Allahim hepimizi ve meleklerimizi korusun ben smdi bir de ev taşımak zorunda kaldım bana dua edin olur mu

Rabbim

Yaa Allahim hepimizi ve meleklerimizi korusun ben smdi bir de ev taşımak zorunda kaldım bana dua edin olur mu
Hiç bı iş yapma imkanin varsa yardımcı tut bence ben cesaret edemiyorum hiç bı ise arayarak bulduk bu bebisleri 9yildir şuan en önce ayrintiya bile dikkat ediyorum 3aydir evden adım atmadım hastane harici.

X