- 8 Mart 2020
- 5.293
- 26.265
- Konu Sahibi Inquisitive
- #12.661
Benim sütüm hala çok az bestlak damla kullanıyorum sizin kullandığınız damladan alayım bende çoğunluk mama iciyor bebeklerimTecrubelerimi yazmak istedim kizlar bugun 2 ay 10 gün oldu doğum yapalı sütüm gelir mi gece uyanır miyim bebek üşütür mü hasta olur mu aklımda bir dolu soru vardi 2 oğlum oldu
1 sütüm gelir mi derdim çöktü hatta kocakarı tarifleri falan bulmuştum galactago damlayla iş tamam çılgınlar gibi sut geliyor 2 gaz bebeklerim de evet gaz sorunu var ama sıcak tuttum ve bununla yendim şükür çok sorunumuz olmadı 3 çok kustular sevibebe nin reflu yatağını aldim ve az da olsa önüne geçtik daha akiijiza takılan olursa cevaplarim canmlar
Gaz bizdede çok aptamil conformil kullanıyoruz 1 kutu mama bi gün gidiyor sütüm olmadigi için
Kızım sakin bi bebek oglum çok mizmiz sürekli kucak sürekli memede kalmak istiyor çok yoruluyorum tek bakıyorum akşam olup eşim gelince biraz rahatlıyorum
Bide çocuk nörolojisine götürdünüz mu bebisleri kaçıncı ayda gitmeleri gerekiyor çocuk Doktirumuz aceleci yok dedi
Çok şükür rop muayenesinden gectik 6ay sonra göz Dr muayenesine gidersiniz dediler