2022 ikiz annesi olacaklar

Kesinlikle ben de. Bu arada ben hep göbekten uyguluyorum iğneleri top top oluyor dağılmıyor bazen 2-3 gün öyle devam ediyor. Sence iğne dağılmadığında o günkü dozu almamış mı oluyorum?
Yok canım bişey olmaz ben kızımda 39 hafta göbekten vurdum, vurduktan sonra biraz masaj yap oraya yayılıyor genelde

Benimkiler 1 buçuk hafta önden gidiyor ona bakmıyor idari izin maalesef son adet tarihin önemli doktor ona göre rapor yazıyor önümüzdeki cuma çıkcam bende izne yoksa bu haftadan çıkmam lazımdı

Ay hamilelik çok güzel tadını çıkart ye gitsin doğumdan sonra her sey gaz yapıyor
Kuzu yiyorum baya aslında ama bende bir de 2bucuk yaşında yerinde durmayan bir bebis daha olunca alamadım kilo, ona hamileyken bu aylarda baya almıştım kilo neyse bebeklerim alsın da buna da şükür. İlk gebelik prenseslikmis, şu an köle izuara gibiyim

cumartesi olan randevumu bugüne aldim cok heyecan yaptım simdi cinsiyetleri belli olabilir onun dışında kalpleri atiyor mu bundan bile emin değilim. korku daha ağır basıyor. şöyle hareketlerini net olarak bi hissetsem... var biseyler ama hangisine ait yoksa tamamen yanılsama mi bagirsak orda olabilir mi hepsi muamma

yaa çok heyecanlı cinsiyet öğrenme hayırlsıı cnm inşallah bize de yaz mutlaka:)

Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle dönersin canım

Ikiz gebelik zaten zor bi de evde çocuk varsa tahmin bile edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…