- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #1.221
Canım benim sebepsiz olmadı 1.5 yıl oysaki ilk gebeliğim 1. Ayda olmuştu.. sonra içime doğdu acep dedim aşılama olacam da ikiz mi olacak cidden öyle oldu aşılama yaptırdım ikiz olduBende ikiz bebek sahibi olmak istiyorum puf noktasi var mi kizlar
Asilama ile yani normal deilCanım benim sebepsiz olmadı 1.5 yıl oysaki ilk gebeliğim 1. Ayda olmuştu.. sonra içime doğdu acep dedim aşılama olacam da ikiz mi olacak cidden öyle oldu aşılama yaptırdım ikiz oldu
Biri 2160 biri 2170 gram dogdular 34.haftada20 kilo muuumaşallah bebişler kaç kilo doğdu acaba
Erkenden söyle de değiştirsin benim 11.haftada değiştirmişti canımTamam canımm 20 den sonra söylerimm artık teşekkürler
Normali bilmiyom canımAsilama ile yani normal deil
Sonucta oda normal ama
Ben normal sartlarda olmak istiyorum
Maşallah canım hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlarBiri 2160 biri 2170 gram dogdular 34.haftada
Yani esinle birliktelik yasadinda mi oldu yoksa catlatma asilama falan miNormali bilmiyom canım
Progestan bile bu kadar kötü yapmadi beni inan canCanım benimde progestan ile vitamin bulantı yapıyor o yüzden akşam yatmadan hemen önce içip yatıyorum
Yok canım bişey olmaz ben kızımda 39 hafta göbekten vurdum, vurduktan sonra biraz masaj yap oraya yayılıyor geneldeKesinlikle ben de. Bu arada ben hep göbekten uyguluyorum iğneleri top top oluyor dağılmıyor bazen 2-3 gün öyle devam ediyor. Sence iğne dağılmadığında o günkü dozu almamış mı oluyorum?
Ben de şimdiye kadar 2bucuk kilo aldım ama bundan sonra 18 kilo alabilirimYok kız ben 24.haftaya kadar 20 kilo aldım doktor az daha terlik fırlatacaktı. Doğuma kadar adam yeme deyip durdu
Canım aşılama oldum ben.. ilaçlarla 2 yumurtam oluşmuştu ikisi de tutmuş. Normal şartlarda iki yumurta nadir görülür ya da tek yumurta ikiye ayrılır ikiz öyle olur zor bir ihtimalYani esinle birliktelik yasadinda mi oldu yoksa catlatma asilama falan mi
Darısı başımaBen de şimdiye kadar 2bucuk kilo aldım ama bundan sonra 18 kilo alabilirimboğazım boş durmuyor artik
Benimkiler 1 buçuk hafta önden gidiyor ona bakmıyor idari izin maalesef son adet tarihin önemli doktor ona göre rapor yazıyor önümüzdeki cuma çıkcam bende izne yoksa bu haftadan çıkmam lazımdıCanlar size bir sorum olacak şimdi ben 24. Haftada idari izne ayrılacağım sat a göre 11 haftalık ama erken döllenme olmuş doktor ölçünce 12 haftalık ben 11 e gmre mi izne ayrılacağım 12 de mi inanın 1 hafta bile önemli benim için aşı olmadım hala olmayı düşünmüyor gibiyim erken ayrılırsam iyi olur benim içinn
Ay hamilelik çok güzel tadını çıkart ye gitsinBen de şimdiye kadar 2bucuk kilo aldım ama bundan sonra 18 kilo alabilirimboğazım boş durmuyor artik
Kuzu yiyorum baya aslında ama bende bir de 2bucuk yaşında yerinde durmayan bir bebis daha olunca alamadım kilo, ona hamileyken bu aylarda baya almıştım kiloAy hamilelik çok güzel tadını çıkart ye gitsindoğumdan sonra her sey gaz yapıyor
yaa çok heyecanlı cinsiyet öğrenme hayırlsıı cnm inşallah bize de yaz mutlaka:)cumartesi olan randevumu bugüne aldim cok heyecan yaptım simdicinsiyetleri belli olabilir onun dışında kalpleri atiyor mu bundan bile emin değilim. korku daha ağır basıyor. şöyle hareketlerini net olarak bi hissetsem... var biseyler ama hangisine ait yoksa tamamen yanılsama mi bagirsak orda olabilir mi hepsi muamma
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle dönersin canımcumartesi olan randevumu bugüne aldim cok heyecan yaptım simdicinsiyetleri belli olabilir onun dışında kalpleri atiyor mu bundan bile emin değilim. korku daha ağır basıyor. şöyle hareketlerini net olarak bi hissetsem... var biseyler ama hangisine ait yoksa tamamen yanılsama mi bagirsak orda olabilir mi hepsi muamma
Ikiz gebelik zaten zor bi de evde çocuk varsa tahmin bile edemiyorumKuzu yiyorum baya aslında ama bende bir de 2bucuk yaşında yerinde durmayan bir bebis daha olunca alamadım kilo, ona hamileyken bu aylarda baya almıştım kiloneyse bebeklerim alsın da buna da şükür. İlk gebelik prenseslikmis, şu an köle izuara gibiyim