-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #1.181
Evet evet insallah ilaclarla bisey olmayacaktır sağlıkla kavuşalım bebislerimizeÇok geçmiş olsun. Bende şiddetli pcos var. Genetik test sonuçları çıkınca aslında bu rahatsızlığın da mutasyonlara bağlı olabileceğini düşündüm. İlaçları kullanmaktan başka da yapılabilecek bir şey yok sanırım.
Ya öyleymiş canım ya hele ilk zamanlar diyorlar çok bitiyor diye iyi olmus almışsın bencede cok haklisin çok bitecek birswy ins o popislerine iyi gelirde biter gider canım benimZaten kirlenecek atılacak sık sık değiştiririm diye düşünüyorum uyguna gelmesi iyi oldu kıyafet falan olsa neyse de bunlara gidince üzülür insanbakalım inşallah iyi gelir minnak popişleri rahatsız etmez kuzum
Kevgire dönüyoruz sadeceYanıtınız için teşekkürlerEvet bana da iğneyi kullanmaya devam etmem gerektiği söylendi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebekleri
Bende hergun oksapar ve coraspirin kullanıyorum alıştım galibaBen varım canım her gün kan sulandırıcı iğne+coraspin kullanıyorum. Ama benimki homozigot mutasyon yani daha kuvvetli
Cok zorlanmışsiniz kendinizi demek ki ikizler normal tekizlere göre daha riskli bence olduğunuz yerde bir acile gidip en azından usg ile bebekleri kontrol ettirin derim sonrasında biraz yatın kalkmayın dinlenin bol bol geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar 18+3 günlük hamileyim bugün 5 saatlik yolculuk yaptım birazda yürümüştüm akşam açık pembe lekelenmem oldu çok korktum geç diye doltorumu arayamadim sabah muayenem vardı herşey güzeldi oysa neden oldu bu lekelenme anlamadım aranızda yaşayan varmı
Lekelenme deyilmiş canm sabah fark ettim Dün akşam ilaçlarımı karanlıkta almıştım Progestan kapsül kullaniyorum vajinadan alıyorum karanlıktan omega3 pregnom ilacı almışım oda renkli pembe şekilde geldi çamaşırıma doktorumu aradım sıkıntı olmaz dedi çok korktum ama bundan sonra daha dikkat li olucamCok zorlanmışsiniz kendinizi demek ki ikizler normal tekizlere göre daha riskli bence olduğunuz yerde bir acile gidip en azından usg ile bebekleri kontrol ettirin derim sonrasında biraz yatın kalkmayın dinlenin bol bol geçmiş olsun
Şükür bunla geçmiş olsun canım Rabbim hepimizi zamanında sağlıklı sağlıkla kavuştursun bebeklerimizeLekelenme deyilmiş canm sabah fark ettim Dün akşam ilaçlarımı karanlıkta almıştım Progestan kapsül kullaniyorum vajinadan alıyorum karanlıktan omega3 pregnom ilacı almışım oda renkli pembe şekilde geldi çamaşırıma doktorumu aradım sıkıntı olmaz dedi çok korktum ama bundan sonra daha dikkat li olucam
ikisini de içmelisin zararli ilaclar degil zatenYa kızlar dr bana 2 tane hap verdi 13. Haftadayim biri gynoferon biri decavit 2 sorunum var 1. Sorun doymuyorum 2. Sorun yiyorum ama aşırı bulantim oluyor yani yemesem midem kaziniyor resmen yesem bulantı oluyor ilac kabiz eder diye yorumlar var ama 3 lt su içiyorum diğer aldığım sut ayran vs. Hariç sizce ne yapmalıyım
İçiyorum da kuzum bulanti yapiyor isteikisini de içmelisin zararli ilaclar degil zaten
Canım benimde progestan ile vitamin bulantı yapıyor o yüzden akşam yatmadan hemen önce içip yatıyorumİçiyorum da kuzum bulanti yapiyor iste
Amin canm inşallahŞükür bunla geçmiş olsun canım Rabbim hepimizi zamanında sağlıklı sağlıkla kavuştursun bebeklerimize
Cok degilse korkmayin, yasamayanimiz cok az. Artmazsa, rengi koyulasirsa sorun yok. Su icin dinleninArkadaslar bende de peceteyle silinirken acik kirmizi kan gordumprogestan alip yattim ama korkuyorum. Kanama yasayaniniz oldu mu
Doktor kanama alanı gördü mü keselerde daha önce canım.. hastaneye gitme şansın varsa git devamı olmaz inşallah geçmiş olsunArkadaslar bende de peceteyle silinirken acik kirmizi kan gordumprogestan alip yattim ama korkuyorum. Kanama yasayaniniz oldu mu
16. haftada anca verdiklerimi geri aldim benŞu iştah ne zaman açılacak acaba canlar yaaa 3 ayım bitecek 0 kilo
Valla benim öyle çok bulantım olmadığı halde -2ye düşmüştüm iştahsızlık vardı sadece iki hafta falan sürmüştü bayadır o da yok ama hala -1 deyim. Şu ikiz gebeler ilk üç ayda 2,5-5,5 kilo alır diye bilgiyi kim uydurmuş anlamadımŞu iştah ne zaman açılacak acaba canlar yaaa 3 ayım bitecek 0 kilo