2022 ikiz annesi olacaklar

Çok haklısın canım, bu süreci şeffaf bir şekilde sürdürmek bizim en doğal hakkımız

Benim de öyle kuzum mide bulantısı desen pek yok ama iştahsızlık var oysaki ben yemek yemeyi çok seven biriyim hamile kalayım da istediğimi yiyebileyim diyordum evet 15 ile 20 kilo alınması lazım diyorlar bir de hangi ara alacağız p kadar merak içindeyim

Canlar size bir sorum olacak şimdi ben 24. Haftada idari izne ayrılacağım sat a göre 11 haftalık ama erken döllenme olmuş doktor ölçünce 12 haftalık ben 11 e gmre mi izne ayrılacağım 12 de mi inanın 1 hafta bile önemli benim için aşı olmadım hala olmayı düşünmüyor gibiyim erken ayrılırsam iyi olur benim içinn

Kilonun çoğu 2.trimesterda alınıyor. O arada yediniz yediniz sonra mideye baskı yapıyor bebekler

Cok degilse korkmayin, yasamayanimiz cok az. Artmazsa, rengi koyulasirsa sorun yok. Su icin dinlenin

Doktor kanama alanı gördü mü keselerde daha önce canım.. hastaneye gitme şansın varsa git devamı olmaz inşallah geçmiş olsun
Wc ye gittigimde peceteye geliyor. Pazartesi doktordaydim kanama alani demedi. Ama vajinal bayagi bi bakti. Ondan olmamistir heralde. Acik kirmizi cunku. Cok korkuyorum walla. Yarin hemen doktora gidecegim

Yerim yerim yemek deyince akan sular durur
15-20 kiloya da takılı kalma canım herkesin vücudu farklı sen 5 kilo alıp doğuma girersin yeterli gelir başkası 25 kilo alır taşıyamaz
Izinler de sata göre veriliyor doktorundan sat tarihini değiştirmesini isteyebilirsin

Kesinlikle ben de. Bu arada ben hep göbekten uyguluyorum iğneleri top top oluyor dağılmıyor bazen 2-3 gün öyle devam ediyor. Sence iğne dağılmadığında o günkü dozu almamış mı oluyorum?
Aslında iğne dağılmıyor değil o her türlü dağılır sadece bazen o bölge de ödem oluyor o hissettiğiniz ilaç değil odem endiselenmeyin

Kuzum ben de öyle biliyordum ama ikizlerde farklı olunuyormuş internetten araştırdığım kadarıyla almak lazım gibisinden

Benim doktorum bebeklere göre satı değiştirmişti canım geç döllenmeydi benim de. Hafta da ona göre hesaplanıyor yani 12 çıkıyorsa 12dir bebişler. Doktora sen özellikle hatırlat satımı değiştirecek misiniz ona göre idari izinli olucam de ayarlar o zaten

Tamam canımm 20 den sonra söylerimm artık teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…