- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
-
- Konu Sahibi Inquisitive
- #1.241
Ben de dusunememistim, bi de doğunca ohhh ev şenlik alanı olurIkiz gebelik zaten zor bi de evde çocuk varsa tahmin bile edemiyorum
Ikizlerin cinsiyetleri ne ?Ben de dusunememistim, bi de doğunca ohhh ev şenlik alanı olurve bir çok şeyi unutmuşum sanki ilk kez ana olacak gibiyim
Ne kadar çıktı uzunlukKizlar bugun dr a gittim çok ısrar ettim ama kacmayalim olcelim serviks boyunu dedi vajinal baktı ama rahmim arkaya doğruymuş çok o yüzden eliyle ölçüm yapti biraz acıdı ama sonra geçti eski bir doktor güveniyorum ama korktum size de tecrübe olsun diye yazmak istedim
Rabbim diğer kalan bebeğini sağlıkla hayırla kucağına al ayı nasip etsinKızlar merhaba, pazartesi günü bu konuyu açan arkadaşın artık takip etmediğini görmüştüm. Ben de adminlere konuyu bana taşıyabilir misiniz, diğer gruplardaki gibi ilk mesajda tablo oluşturayım, arkadaşlarla birbirimizi takip edelim demiştim. İlk defa da böyle birşeye niyetlendiydim buradaŞimdi farkettim ki taşımışlar.
Malum ben de bir 2022 ikiz annesi değilim artık
İsteyen bir arkadaş varsa konuyu benden alabilir
Soylemedi canim ısrarla sordum söylemedi rahim ağzı acikligina da baktı suan riskin görünmüyor dedi ama tabi birden acilmalar vs.olabilirmis ikiz ağır olur derler yaNe kadar çıktı uzunluk
Doktora gittim cnm. 10 gun rapor verdi. Ayakta kalma yat dinlen dedi. Birde pruluton igne verdi.progestani aksatma dedi
Gelmiş gecmis olsun umarım tekrarı olmazDoktora gittim cnm. 10 gun rapor verdi. Ayakta kalma yat dinlen dedi. Birde pruluton igne verdi.progestani aksatma dedi
Biri erkek biri kız kuzum, bir de kızım var.Ikizlerin cinsiyetleri ne ?
Tabloyu yapmadan birakmayiz :))Kızlar merhaba, pazartesi günü bu konuyu açan arkadaşın artık takip etmediğini görmüştüm. Ben de adminlere konuyu bana taşıyabilir misiniz, diğer gruplardaki gibi ilk mesajda tablo oluşturayım, arkadaşlarla birbirimizi takip edelim demiştim. İlk defa da böyle birşeye niyetlendiydim buradaŞimdi farkettim ki taşımışlar.
Malum ben de bir 2022 ikiz annesi değilim artık
İsteyen bir arkadaş varsa konuyu benden alabilir
Çok sağol canım aminRabbim diğer kalan bebeğini sağlıkla hayırla kucağına al ayı nasip etsinsenin için hayırlısı buymuş hiç üzülme rabbim bizi bizden daha iyi düşünür.
Yaaa seninkilerde mi kız olacak ne güzelkızlarım olacakmış teyzelerbaya acikti bacaklari net olarak gördük.
amin insallah her seyden önemlisi o. rahim agzi iyi çıktı 4 hafta sonra kontrolYaaa seninkilerde mi kız olacak ne güzelsağlıkla kucağına aldığın günleri görelim inşallah.
İkiz riskli ama rabbim bu şekilde uygun gördüyse kolaylığını verecektir inşallah.daha dikkat gerektiren bı hamilelik bizimkisi.Soylemedi canim ısrarla sordum söylemedi rahim ağzı acikligina da baktı suan riskin görünmüyor dedi ama tabi birden acilmalar vs.olabilirmis ikiz ağır olur derler ya
RabbimRabbim diğer kalan bebeğini sağlıkla hayırla kucağına al ayı nasip etsinsenin için hayırlısı buymuş hiç üzülme rabbim bizi bizden daha iyi düşünür.
Yaa Allahim hepimizi ve meleklerimizi korusun ben smdi bir de ev taşımak zorunda kaldım bana dua edin olur muİkiz riskli ama rabbim bu şekilde uygun gördüyse kolaylığını verecektir inşallah.daha dikkat gerektiren bı hamilelik bizimkisi.
seninde kontrol aralıkların açılmış. benimde iki hafta oldu haftaya gideceğim ama dayanamıyorumamin insallah her seyden önemlisi o. rahim agzi iyi çıktı 4 hafta sonra kontrol
Hiç bı iş yapma imkanin varsa yardımcı tut bence ben cesaret edemiyorum hiç bı ise arayarak bulduk bu bebisleri 9yildir şuan en önce ayrintiya bile dikkat ediyorum 3aydir evden adım atmadım hastane harici.Rabbim
Yaa Allahim hepimizi ve meleklerimizi korusun ben smdi bir de ev taşımak zorunda kaldım bana dua edin olur mu
ayyy canım çok zor yardımcı olacak birileri var mı ? sen yorma kendini sakın.Rabbim
Yaa Allahim hepimizi ve meleklerimizi korusun ben smdi bir de ev taşımak zorunda kaldım bana dua edin olur mu