- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 83
- 31
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #12.041
Ben dolaptan aldım kısa zamanli temiz kullanılmış olanlar var idare edebilirsin iki bebek aynı odada olmaz biri uyurken diğeri ağlar bu sefer ikisiyle uğraşmak zorunda kalırızallah bakma gücü versin bize
diyorki biri uyandığı zaman 10 dakka sonra eğer öbürü uyanmıyorsa Onuda uyandırın..düzenleri aynı olsun..yoksa anne hiç dinlenemez ki
Canim sorun yokmus. Mayısın sonuna doğru dogum dusunuyor doktor. Hastqne ile görüşüp fiyat alicaz.
Yatışa devam canım, farklı bir gelişme yok şükür
Çok şükür, benimde haftaya cuma randevum var doğum için gün alınacak mayısın ortası düşünüyor doktorCanim sorun yokmus. Mayısın sonuna doğru dogum dusunuyor doktor. Hastqne ile görüşüp fiyat alicaz.
Sağlıkla bebeklerinize kavuşun inşallah. Allah yardımcınız olsun hem sizin hem bebeklerinizin.Arkadaşlar bu akşam 10 da doğuma alıyorlar dua edin bana sağ salim kavusayim yavrularına. 31+6 bugun. Açılmam 2 cm i geçmiş sancılar çoğaldı kendime gelince haberleşiriz Allah in izniyle
Sağ salim kucağınıza alın inşallahArkadaşlar bu akşam 10 da doğuma alıyorlar dua edin bana sağ salim kavusayim yavrularına. 31+6 bugun. Açılmam 2 cm i geçmiş sancılar çoğaldı kendime gelince haberleşiriz Allah in izniyle
dun gece basladim henuz kaka yapmadı. 3 gunde bir yapiyor zaten ama kabiz diyemem bakalim thickener uzatacak mi sureyi simdiden zeytinyağı koydum ben deKabızlık denemez ama her öğün verince günde 1 kere kaka yapmıştı sonra 2 öğün verip 1 öğün vermedim düzeldi. Şimdi her öğün veriyorum yine ama arada 1 çay kaşığı zeytinyağı ekliyorum. Sütle kullanıyorum ben. Sizde kabızlık mı yaptı canım?
Rabbim sağlıklı sihhatli kucağınıza aldiginiz günleri göstersin insallahArkadaşlar bu akşam 10 da doğuma alıyorlar dua edin bana sağ salim kavusayim yavrularına. 31+6 bugun. Açılmam 2 cm i geçmiş sancılar çoğaldı kendime gelince haberleşiriz Allah in izniyle
Allah yardımcınız olsun inşallah, sağlıkla alın evlatlarınızı kucağınıza, dualarım hem sizinle hem de bebişlerinizle. Güzel haberlerinizi bekliyor olacağız burdaArkadaşlar bu akşam 10 da doğuma alıyorlar dua edin bana sağ salim kavusayim yavrularına. 31+6 bugun. Açılmam 2 cm i geçmiş sancılar çoğaldı kendime gelince haberleşiriz Allah in izniyle
Canım güzel haberlerini bekliyoruz sağsalim kavuş yavrularına Allahın izniyleArkadaşlar bu akşam 10 da doğuma alıyorlar dua edin bana sağ salim kavusayim yavrularına. 31+6 bugun. Açılmam 2 cm i geçmiş sancılar çoğaldı kendime gelince haberleşiriz Allah in izniyle
Ben ikisini aynı odada yatiriyorum hiç ayirmadim birbirlerinin seslerine alışkın olsunlar diye çokta iyi oldu biri ağlarken diğeri uyuyosa istifini bile bozmuyor uyuyan alışkın çünkü artık sese ayırmak işleri dahada zorlastira bilir.Ben dolaptan aldım kısa zamanli temiz kullanılmış olanlar var idare edebilirsin iki bebek aynı odada olmaz biri uyurken diğeri ağlar bu sefer ikisiyle uğraşmak zorunda kalırızallah bakma gücü versin bize
Sik sik Kontrol edin, 15 dk gibi. Iki parca tulum giydirin, 37.4 sonrasi alti cikarin. El ve ayaklar, burun buz gibi ise ates cikacak demektir. Sik sik emzirin, bol cs yapacaklardir bezi sık degistirin. 38 ve uzeri icin doktorunuzun yazfigi surubu kullaninBugünkü aşılardan sonra şuan her ikisininde ateşi vartecrübesiz ve telaşlı bir ben gerçekten oturup ağlamak istiyorum düşürmeye çalışıyorum. Neler yapmalıyım ne önerirsiniz sizler
Allah yardımcın olsun, hem senin hem bebeklerininKızlar hayırlı geceler akşam 6 da doğumdan çıktım durumum pek iyi değil 2. Ameliyata alabilirler dualarınızı bekliyorum lütfen
( 33+3 bebekler entübe suanda )
Benimkiler 4 haftalık ayrı ayrı besiklerde yatıyorlar ve kaymaya başladılar. Beşiğe bırakıyorum kendi kendine ayak ucuna kadar geliyor ya da kenara geliyor. Bence ikisi aynı yerde çok kısa yatırılabilir. Sonrası bana riskli olur gibi geliyor.Selam kızlar. İkizleriniz için nasıl beşik düşünüyorsunuz danışmak istedim. Ben 70*130 ölçüsünde tek beşik alıp ikisini bir beşikte 1 yıl kadar yatırıp sonra yatak odalarına almak istiyorum. Bir yandan da iki ayrı beşik mi almak gerekir bilmiyorum kararsız kaldım. Sizler nasıl yaptınız?
Ayrı odalar uyusa bile çok zor olur muhtemelen kamera almanız gerekir ama yine de önerilmiyor. Çünkü ilk aylar çok çabuk uyanıyorlar, kusuyorlar kendilerini kurtaramıyorlar. Amerikan pediatri akademisi ani bebek ölümü sendromunda yalnız yatan bebeklerin ölüm oranını arttırdığını söylüyor. Ilk 6 ay yanında biriyle aynı oda da uyumayı öneriyor. Allah korusun bence diğer türlüsü tehlikeli. Bir de ikizler birbirini uyandırmıyor bence merak etmeyin onlar birbirlerinin seslerine alışık oluyorlar. En azından bizde durum bu çiğlik atsa bile diğeri asla tepki vermiyorBen 2 adet park beşik aldım onlara ayrı oda yapmadim ikiside küçük zaten nasıl ayrı odada kalabilir ki?bir tanesini oturma odasına koyacağım diğerini yatak odasına uyanık olanı oturma odasında uyutup yatak odasındaki yatağa birakirim ikisi asla aynı yatakta olmaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?