- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #12.021
Benim bebişlerim şu an bile aşırı hareketli yatırdığım yerde durmuyorlar kendilerini kaydırıyorlar. 1 yıl zor olur sanki aynı yatakta. Birbirlerini rahatsız ederlerSelam kızlar. İkizleriniz için nasıl beşik düşünüyorsunuz danışmak istedim. Ben 70*130 ölçüsünde tek beşik alıp ikisini bir beşikte 1 yıl kadar yatırıp sonra yatak odalarına almak istiyorum. Bir yandan da iki ayrı beşik mi almak gerekir bilmiyorum kararsız kaldım. Sizler nasıl yaptınız?
Merhaba biz bozayı 30 kişi falan denedik hiç öyle gaz sorunu yaşamadık bozadan ama belli olmaz tabi Malt içeceklerde öyle mayalı en iyi sütü de onlar yapıyor balık da güzel yapıyor tarhana çorbası mayalı o da cok güzel süt yapıyorYalniz bozanin ufak ! bir sorunu var, feci gaz yapar bebekte, mayali icecek olmasi nedeniyle....
Yastik soyle birsey olabilir mi? Trendyolda Sarac cushion adiyla da bulabilirsiniz, onun bel kismi bunun gibi guzel oturmuyor.
Canım mamayı yavaş yavaş düşürebilirsin kaka günde 10 da normal 1 de normal mideleri avuçları kadar bebeklerin cok alınca da hızlı büyüyor mide bez sayısı sana fikir verir yetip yetmediği konusunda bir de emmeyi sadece fiziksel açlık için yapmıyorlar psikolojik doyum güvende hissetme için de merak etme obez olmazlar çok erken bunu düşünmek için zaman metabolizmaları hızlı çalışıyorKızlar selam yardımınıza ihtiyacım var yoksa delireceğim gerçekten. 1 hafta önceye kadar bebekler iki veya üç emzirme yapıp 60 cc mama veriyordu. Ve 2-3 saat uyuyorlardı. Doktor sonra 90a cık artık demişti. Bende denemiştim ve genelde ictiler 90 cc. Bir iki gündür 90 cc içiyorlar bir saat sonra emmek istiyorlar saat başı emziriyoeum. Dedim sütüm gelmiyor heralde sağarak deneyeyim. Bu sefer de 110 cc falan anne sütü içiyorlar max bir buçuk saat sonra yine istiyorlar. Uyku namına bisey kalmadı. Bir de her beslenme sonrası kaka yapıyorlar hatta beslenme esnasında genelde yapıyorlar. E mecbur alt degistiriyorum uyku iyice gidiyor. Normal mi bu kadar sık acıkma sizce? Ya da napmam lazım ben bu beslenme düzenini oturtamiyorum öneriniz var mıarkadaşım geldi böyle obez olur bunlar dedi iyice modum düştü. E ama ac çocuk nasıl beslemeden durayım vermeyince susmuyorlar ki.
Yok canım emzirebilirsin sadece verem aşısında banyo yaptırmıyoruz diğer aşılarda serbest o daKızlar bebişler bugün bütün aşılarını oldu. Aşıdan sonra emzirilmez gibi bir durum var mı? Sormamışım hemşireye
İnşallah canımCanim yarin ben de kontrole gittigimde bu kremi yazdirtayim. Dogumdan sonraki süreçte 1 ayda geciyor diye okudum bir yerlerde. Umarim bizlerde de kalici olmaz.
Ben aldım çünkü lazım dedilerKızlar günaydın ben haftaya doğun yapıcam ama hala süt sağma makinası almadım ikizlerde şart demi almaö gerekiyor
Hangi marka aldın canımBen aldım çünkü lazım dediler
Kabızlık denemez ama her öğün verince günde 1 kere kaka yapmıştı sonra 2 öğün verip 1 öğün vermedim düzeldi. Şimdi her öğün veriyorum yine ama arada 1 çay kaşığı zeytinyağı ekliyorum. Sütle kullanıyorum ben. Sizde kabızlık mı yaptı canım?PembeAnkaKusu thickener kabızlık yapmış miydi?
Canım ben mamayı bayağı azalttım işte yetip yetmediğini kestiremiyorumm göğüslerimden süt de fışkırmıyo yaniBen de aynı şeyi istiyorum ama bebişler küçük çekebilirler mi o kadar emin değilim. Bir de çekseler ne kadar gelecek göğüslerden o da soru işareti bende.
Doktor, beslenme için minimum değer hesaplaması için şu formülü söyledi.
Bebeğin kilosu x 150 x günlük beslenme adedi
Eğer bir gün içerisinde her 3 saatte bir besleme yapılıyorsa günlük beslenme adedi 8 oluyor.
3 saate bir beslenen 2,5kg luk bir bebek için her öğün alması gereken süt/mama miktarı yaklaşık 47cc oluyor.
İşte memeden gelen süt miktarını da bilsek süper olur. Ben emziriyorum sonra sağdığım sütten biberon ile veriyorum, yetmezse mama.
Ben 2 adet park beşik aldım onlara ayrı oda yapmadim ikiside küçük zaten nasıl ayrı odada kalabilir ki?Selam kızlar. İkizleriniz için nasıl beşik düşünüyorsunuz danışmak istedim. Ben 70*130 ölçüsünde tek beşik alıp ikisini bir beşikte 1 yıl kadar yatırıp sonra yatak odalarına almak istiyorum. Bir yandan da iki ayrı beşik mi almak gerekir bilmiyorum kararsız kaldım. Sizler nasıl yaptınız?
Maşallah kuzulara.. aşının yan etkisi oldu mu canımBugun asi gunuydu, huysuzluk ates mode on
Cmt rotarix yapildi. Bugun Hepatit b 2.doz, verem, karma, pnomokok yapildi.
Canli asi var, bu gece uzun olacak :))
Biri 3800, digeri 3400 gr olmus masallah.
Park beşik en iyisi ben iki tane park beşik aldım zaten 3 4 sene kullanılıyormuşSelam kızlar. İkizleriniz için nasıl beşik düşünüyorsunuz danışmak istedim. Ben 70*130 ölçüsünde tek beşik alıp ikisini bir beşikte 1 yıl kadar yatırıp sonra yatak odalarına almak istiyorum. Bir yandan da iki ayrı beşik mi almak gerekir bilmiyorum kararsız kaldım. Sizler nasıl yaptınız?
Benimkiler premature oldugu icin simdi gecis mamasindalar Aptamil PDF.Gerçekten tam olarak anlattığın gibi. 45 dakika uyumak mucize gibi. Emerlerse hele yarim saat emxirme suruyor surekli emzirip gaz cikariyorum. Yordular beni. Benimkiler 20 gunlukken 3800du. 20 gunde 750 gram falan almislardi doktor normal dedi.
Biz 90a yeni geçmişken hemen yükseltmek istemedim zaten biraz fazla versem De zaten yeniyorlar ki. Sık beslenmek istiyorlar. Acaba açlar mi gerçekten yoksa meme de ki durmak istiyorlar ben anlayamıyorum. Kilo alımları şu an için normal gidiyordu. Bir de ben hipp kullanıyorum acaba tok mu tutmuyor diyorum. Siz ne kullanıyorsunuz?
Biraz ates yapti biri 38, digeri 38.5, biraz da huysuzlar uykuya tam dalmiyorlar.Maşallah kuzulara.. aşının yan etkisi oldu mu canım
Lansinoh 2li elektrikli aldım 700 TL 2 ay önce..şimdi 1200 TL olmuşHangi marka aldın canım
Bende öyle yapıcam 1 tane park beşiğim var 1 tane daha alıcam Eylül gibiBen 2 adet park beşik aldım onlara ayrı oda yapmadim ikiside küçük zaten nasıl ayrı odada kalabilir ki?bir tanesini oturma odasına koyacağım diğerini yatak odasına uyanık olanı oturma odasında uyutup yatak odasındaki yatağa birakirim ikisi asla aynı yatakta olmaz zaten
Sağ salim yavrularına kavuş inşallah canım Allah'ın izniyle.Arkadaşlar bu akşam 10 da doğuma alıyorlar dua edin bana sağ salim kavusayim yavrularına. 31+6 bugun. Açılmam 2 cm i geçmiş sancılar çoğaldı kendime gelince haberleşiriz Allah in izniyle
Ben dolaptan aldım kısa zamanli temiz kullanılmış olanlar var idare edebilirsin iki bebek aynı odada olmaz biri uyurken diğeri ağlar bu sefer ikisiyle uğraşmak zorunda kalırızBende öyle yapıcam 1 tane park beşiğim var 1 tane daha alıcam Eylül gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?