- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #11.841
canim siz thickener mi kullaniyordunuz gaviscon mu? kilo aliminda fark oldu mu? kizimin birinin reflusu var ama cok kusmuyor. sanirim az beslenmesine sebep oluyor bu.Çok geçmiş olsun allah şifa versin canımBizim bebişler erken doğduğu için çok gazlı olunca ben nurse harveys gaz damlasını sormuştum o bitkisel diye biliyorum kullanın demişti doktor sonra biri kabız gibi olmuştu onun yerine sab simplex kullan dedi. Özel aşılar konusu da biz 3 doz olan rotavirüs aşısını yaptırdık 2 aylıkken. 4 ve 6 ayda da birer doz var başka yapılmadı. Diğerlerini vakti geldikçe söylüyor doktor. Biz de oğlumu 90 cc ye çıkardık 2buçuk 3 saatte bir ama kızımın reflüsü var o yüzden 2 saatte bir 70 cc ye çıkarabildik çok veremiyoruz az ve sık. Sen kaç saatte bir veriyorsun? Hangi doktora götürüyorsun bir de?
Bekliyorum bende kuzum suan zaten hastalar zor tek bakabilmem ins ek gida gecersen sanirsam daha da duzen oturur umit ediyorumIns canim hayirlisiyla saglikla atlatirlar ins benim
Kuzum suan cooook kuzukler bu gunlerde yapabilecegin en buyuk sey sabir gostermek gececek 9 ay milat biraz sabir gecmez gibi geliyor ama zaman hizliBeyaz_lale_
Vucut yeni hormonal duruma uyum sağlamaya çalışıyor. Dahiliye uzmanina gidip kan testlerini yaptirin bence. Bu şikayeti cok duymuştum ben.Kızlar doğumdan sonra benim saçım aşırı dökülmeye başladı. Öyle ki hem duşta hem de sonrasında taradığımda inanılmaz çok dökülüyor. Sizde durumlar nasıl. Ne yapayım fikirlerinize açığım
Canım reflü ilacı başladığın kızında belirtiler neydi? Benim kızım da az az kusuyor gün içinde, nadiren de fışkırtarak kusuyor. Henüz doktora götürmedim reflüsü mü var acabakızlarımin biri az kilo almis 680 gram ona reflu ilaci başladı doktor gaviscon. cok aglayan kizim icin de mommys bliss gripe water diye bir gaz ilaci
60. gunlerinde biri 4 kilo biri 4850 ayni doğmuşlardi halbuki
benimkiler de ara ara kusuyorlar reflusu olan kizim gaz sıkıştırinca fiskirarak kusuyor ama 2-3 gunde bir diyebilirim. mama icerken bogulur gibi oluyor ve dilinde surekli kusmuk artiklari oluyor. agzina kadar gelip geri yutkunuyor dilini öne cikarip temizlemeye çalışıyor bir seyler çiğner gibi hareketler yapiyor. epey de hickirigi var. mama icerken bir anda aglayarak kesip kalanını icmiyor kilo alimi düşük oldugu icin ilac basladi doktor. en basindan beri reflu yatagi kullaniyorum epey dik besliyorum cocuklari ama yeterli olmadi onun icin demek ki.Canım reflü ilacı başladığın kızında belirtiler neydi? Benim kızım da az az kusuyor gün içinde, nadiren de fışkırtarak kusuyor. Henüz doktora götürmedim reflüsü mü var acaba
benimkiler yeni yeni dokulmeye basladi zamanla artarKızlar doğumdan sonra benim saçım aşırı dökülmeye başladı. Öyle ki hem duşta hem de sonrasında taradığımda inanılmaz çok dökülüyor. Sizde durumlar nasıl. Ne yapayım fikirlerinize açığım
Doktora bi gitsen mi ki canım, benim başlangıçta hissetmediğim kasılmalar bile açılmaya sebep oldu çünkü . Gerçi senin haftanın maşallahı varCanım bugün daha iyiyim ama hala sancılı kasılmalarım var böyle ay sonuna kadar gidebilir miyim bilmiyorum
Kusma hepimizin problemi galiba. Doktora gitmeyede korkuyorum. Cok zor oluyor ikisiyle. Siz giderseniz burayada yazar misiniz doktorun ne dediginiCanım reflü ilacı başladığın kızında belirtiler neydi? Benim kızım da az az kusuyor gün içinde, nadiren de fışkırtarak kusuyor. Henüz doktora götürmedim reflüsü mü var acaba
Kıyamam kuzuya çok geçmiş olsun canım çok Detaylı anlatmışsın teşekkür ederimbenimkiler de ara ara kusuyorlar reflusu olan kizim gaz sıkıştırinca fiskirarak kusuyor ama 2-3 gunde bir diyebilirim. mama icerken bogulur gibi oluyor ve dilinde surekli kusmuk artiklari oluyor. agzina kadar gelip geri yutkunuyor dilini öne cikarip temizlemeye çalışıyor bir seyler çiğner gibi hareketler yapiyor. epey de hickirigi var. mama icerken bir anda aglayarak kesip kalanını icmiyor kilo alimi düşük oldugu icin ilac basladi doktor. en basindan beri reflu yatagi kullaniyorum epey dik besliyorum cocuklari ama yeterli olmadi onun icin demek ki.
Kusma bir de lanet olasıca gaz problemi beni mahvetti.Kusma hepimizin problemi galiba. Doktora gitmeyede korkuyorum. Cok zor oluyor ikisiyle. Siz giderseniz burayada yazar misiniz doktorun ne dedigini
Bizde de benim değil ama bebeklerin saçları dökülmeye başladı. Özellikle oğlum çok komik oldu yanlarda saç var tam ortası kel oldu yaşlı amcalar gibibenimkiler yeni yeni dokulmeye basladi zamanla artar
Bende de aynısı var ana doktorum mama değiştirdi reflusu azaldı kusmasi yani kilo da normale döndükızlarımin biri az kilo almis 680 gram ona reflu ilaci başladı doktor gaviscon. cok aglayan kizim icin de mommys bliss gripe water diye bir gaz ilaci
60. gunlerinde biri 4 kilo biri 4850 ayni doğmuşlardi halbuki
İnşallah canım tek yaptığım şey yatmak oldu doktorum yatmana gerek yok desede yattım valla buradakileri okuyup korktum iyikide yatmışım 28 nisan gün verdi sıpalar önceden gelmezlerseAy olsun ya az kalmış..doktorunuz ne zaman alıcak..sağlıcakla doğma zamanları gelmiş bide biz ğelseydik
Canım bugün iyiiym 2 gün magnezyum içmedim sancılı kasılma ondan mı oldu acaba diyorum yatın canım bol bolbaşka türlü olmuyor vallaDoktora bi gitsen mi ki canım, benim başlangıçta hissetmediğim kasılmalar bile açılmaya sebep oldu çünkü . Gerçi senin haftanın maşallahı var
Canım doktor 37+0 da alırıx diyor ama dururlar mı bilmiyorum çünkü kasılmalarım çok fazla oluyor bugünüde atlattık şükür diyorum hergün bizim için karBakalim biz de o günlere gelecek miyiz? Ne guzel az kalmış. Kacinci haftada alınmayı planlıyorlar?
Eee çok az kalmış hadi hayırlısı inşaallah..bende genelde hep uzanıyorum valla burayı okudukça ...İnşallah canım tek yaptığım şey yatmak oldu doktorum yatmana gerek yok desede yattım valla buradakileri okuyup korktum iyikide yatmışım 28 nisan gün verdi sıpalar önceden gelmezlerse
Canım sende ailende çok güçlüsünüz maşallah size Rabbim eşinede annenede şifa versin bunlar son sınavlarınız olsun inşallahHerkese selam kızlar yazılanlara anca goz atabildim. Nasılsınız? @Saripapatya22 iyi olmana çok sevindim yüreğimiz ağzımıza geldi
Kızlar daha önce bahsetmiştim size eşimin rahatsızlığından. Sonuç sürpriz olmadi doktorların beklediği gibi 4.evre Hodking Lenfoma tanısı kondu. Hosting lenfoma da tedavi edilebilir bir türmüs. Doktorlar 4.evre olması sizi korkutmasın tedaviye %70 cevap veriyor diyorlar. Aksini bizde hiç düşünmüyoruz. Pazartesi ilk doz kemoterapisini aldı. Çok şükür morali yerinde gucluyuz. Atlatacağız, aksini düşünmüyoruz. Bugünde annemin ameliyatı var. O da sürecin sonuna geldi artık inşallah herşey güzel olacak. Şimdi yanıma halam geldi. Bebeklere bakmıyor ama eşimin yeme içme düzeniyle ilgileniyor bende bebeklerle. O buradayken yardımcı arıyoruz. Maddi olarak tam zamanlı yardımcı bizi yoracak ben ücretsiz izine ayrılacağım için ama tek başıma hem eşim hem bebekler imkansız. Zaten kemoterapiye ben götürdüm en az 8 saatimiz hastanede geçiyor. Küçücük bebekleri oraya sokamam.
Neyse bu kadar hastalık yeterbebeklerin doktor kontorlu vardi. Gaz damlası vermedi. 20 günlük oldular ama küçükler dedi. Sizin doktorlarınızın bu konuda düşüncesi nedir? Gaz büyümenin parçası kolik olmadıkça damla önermiyorum sonuçta o da kimyasal bisey dedi. 3.ayda geçer dedi ama yordu bizi.
Özel aşılara 3.ayda başlayacağım dedi bu konuda sizler nasıl ilerleyeceksiniz ?
Son olarak ben genelde iki veya üç emzirme yapıyorum. Sonrasında mama veriyorum. Bebeklerin emme süresi yarim saate cıktı. Mama da 60 cc veriyorduk uyuyorlardı. Doktor 20 günlük bebek 90 cc yiyebilir artık dedi gelince90 denedim yediler. Biraz üzüldüm açıkçası ac mi bıraktım diye. Ben çok o dengeyi kuramadım öneriniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?