2022 ikiz annesi olacaklar

canim siz thickener mi kullaniyordunuz gaviscon mu? kilo aliminda fark oldu mu? kizimin birinin reflusu var ama cok kusmuyor. sanirim az beslenmesine sebep oluyor bu.

Ins canim hayirlisiyla saglikla atlatirlar ins benim
Kuzum suan cooook kuzukler bu gunlerde yapabilecegin en buyuk sey sabir gostermek gececek 9 ay milat biraz sabir gecmez gibi geliyor ama zaman hizli Beyaz_lale_
Bekliyorum bende kuzum suan zaten hastalar zor tek bakabilmem ins ek gida gecersen sanirsam daha da duzen oturur umit ediyorum yani kendi evin duzeni mutfagin hani bunlar kendin yaptigin gibi olmuyor ama bebisler kucuk birseyde yapamiyorum ama dedigin gibi buyuyunce hersey daha iyi olacak ins calisana kadar idare edecgiz buyukleride

Kızlar doğumdan sonra benim saçım aşırı dökülmeye başladı. Öyle ki hem duşta hem de sonrasında taradığımda inanılmaz çok dökülüyor. Sizde durumlar nasıl. Ne yapayım fikirlerinize açığım

Vucut yeni hormonal duruma uyum sağlamaya çalışıyor. Dahiliye uzmanina gidip kan testlerini yaptirin bence. Bu şikayeti cok duymuştum ben.

kızlarımin biri az kilo almis 680 gram ona reflu ilaci başladı doktor gaviscon. cok aglayan kizim icin de mommys bliss gripe water diye bir gaz ilaci
60. gunlerinde biri 4 kilo biri 4850 ayni doğmuşlardi halbuki
Canım reflü ilacı başladığın kızında belirtiler neydi? Benim kızım da az az kusuyor gün içinde, nadiren de fışkırtarak kusuyor. Henüz doktora götürmedim reflüsü mü var acaba

Canım reflü ilacı başladığın kızında belirtiler neydi? Benim kızım da az az kusuyor gün içinde, nadiren de fışkırtarak kusuyor. Henüz doktora götürmedim reflüsü mü var acaba
benimkiler de ara ara kusuyorlar reflusu olan kizim gaz sıkıştırinca fiskirarak kusuyor ama 2-3 gunde bir diyebilirim. mama icerken bogulur gibi oluyor ve dilinde surekli kusmuk artiklari oluyor. agzina kadar gelip geri yutkunuyor dilini öne cikarip temizlemeye çalışıyor bir seyler çiğner gibi hareketler yapiyor. epey de hickirigi var. mama icerken bir anda aglayarak kesip kalanını icmiyor kilo alimi düşük oldugu icin ilac basladi doktor. en basindan beri reflu yatagi kullaniyorum epey dik besliyorum cocuklari ama yeterli olmadi onun icin demek ki.

Kizlar ben de bir sey oldu. Inanilmaz acıkıyorum. Kendime engel olamıyorum. Ciger geliştirici igneden 1 gun sonra ki halim bu. Su an 30. Hafta bitmek uzere 31. Haftaya giriyorum. Bundan sonra hep böyle iştah mi olacak?

Canım bugün daha iyiyim ama hala sancılı kasılmalarım var böyle ay sonuna kadar gidebilir miyim bilmiyorum
Doktora bi gitsen mi ki canım, benim başlangıçta hissetmediğim kasılmalar bile açılmaya sebep oldu çünkü . Gerçi senin haftanın maşallahı var

Kusma hepimizin problemi galiba. Doktora gitmeyede korkuyorum. Cok zor oluyor ikisiyle. Siz giderseniz burayada yazar misiniz doktorun ne dedigini

Kıyamam kuzuya çok geçmiş olsun canım çok Detaylı anlatmışsın teşekkür ederim Benim kızım da 2-3 günde bir fışkırarak kusuyor bir kere Onun dışında her gün beslemeden sonra çok az çıkarıyor. Yutkunma hareketleri falan yok, kilo alımı da iyi gibi ama bakalım

kızlarımin biri az kilo almis 680 gram ona reflu ilaci başladı doktor gaviscon. cok aglayan kizim icin de mommys bliss gripe water diye bir gaz ilaci
60. gunlerinde biri 4 kilo biri 4850 ayni doğmuşlardi halbuki
Bende de aynısı var ana doktorum mama değiştirdi reflusu azaldı kusmasi yani kilo da normale döndü

Ay olsun ya az kalmış..doktorunuz ne zaman alıcak..sağlıcakla doğma zamanları gelmiş bide biz ğelseydik
İnşallah canım tek yaptığım şey yatmak oldu doktorum yatmana gerek yok desede yattım valla buradakileri okuyup korktum iyikide yatmışım 28 nisan gün verdi sıpalar önceden gelmezlerse

Doktora bi gitsen mi ki canım, benim başlangıçta hissetmediğim kasılmalar bile açılmaya sebep oldu çünkü . Gerçi senin haftanın maşallahı var
Canım bugün iyiiym 2 gün magnezyum içmedim sancılı kasılma ondan mı oldu acaba diyorum yatın canım bol bolbaşka türlü olmuyor valla

Bakalim biz de o günlere gelecek miyiz? Ne guzel az kalmış. Kacinci haftada alınmayı planlıyorlar?
Canım doktor 37+0 da alırıx diyor ama dururlar mı bilmiyorum çünkü kasılmalarım çok fazla oluyor bugünüde atlattık şükür diyorum hergün bizim için kar

İnşallah canım tek yaptığım şey yatmak oldu doktorum yatmana gerek yok desede yattım valla buradakileri okuyup korktum iyikide yatmışım 28 nisan gün verdi sıpalar önceden gelmezlerse
Eee çok az kalmış hadi hayırlısı inşaallah..bende genelde hep uzanıyorum valla burayı okudukça ...

Canım sende ailende çok güçlüsünüz maşallah size Rabbim eşinede annenede şifa versin bunlar son sınavlarınız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…