Merhabalar ben de bu grubu ne zaman kuracaklar diye bekliyordum
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Ben de ikiz annesi olacak gibi görünüyorum 6 temmuz doğum günümde ikiz olduklarını öğrendim inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla doğar
![Palms up together: light skin tone :palms_up_together_tone1: 🤲🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932-1f3fb.png)
![Blue heart :blue_heart: 💙](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f499.png)
6 temmuzda biri 5+3 diğeri 5+2 iki kese vardı. Çift yumurta ikizi gibi görünüyor dedi doktorum. Riskli olacak gibi görünüyor çünkü bende çift rahim var ve ikisi de sağda yanyana yani dar bir alanda 2 bebek erken doğum riskim zaten vardı böyle olunca arttı… Allaha emanet artık
![Woman shrugging: medium-light skin tone :woman_shrugging_tone2: 🤷🏼♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f937-1f3fc-2640.png)
Tam o güne kadar iyi gelmiştim ama o gün kanama başladı nazar mı oldum artık ne oldum bilmiyorum ama ara ara olacak şekilde 2 gün sürdü sonra geçti progestan kullanıyorum her gece yatmadan. Bir de tsh 3,14 çıkınca hemen iç hastalıklarına gittim düşük doz tiroit ilacı da verdi. 2 yıldır bebiş istiyorduk 1 kaybımız oldu kasımda o yüzden kanama çok korkuttu beni
![Slightly frowning face :slight_frown: 🙁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f641.png)
arife günü randevum var inşallah güzel haberler alır ve kalp atışlarını duyarım
![Palms up together: light skin tone :palms_up_together_tone1: 🤲🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932-1f3fb.png)
Sizler nasılsınız?