2022 ikiz annesi olacaklar

Canım ölçüm milim kaysa fark ediyor ayrıca benim doktorum İkizler arasında fark olabilir demişti hatta bende bir kere birinin kalp atışı niye farklı diye sormuştum önde ki daha net duyulur her zaman arkadakinim daha geriden gelmesi normal demişti o yüzden hiç korkma büyüdükçe daha netleşir ve birbirlerini yakalarlar inşallah

İnşallah canım benim de aynen arkada kalanın uzaktan geliyor gibi oluyor doktor da öyle dedi haftaya biraz daha büyür hatları daha belirgin olur dedi rabbim ömür versin inşallah ikisine de

Evet çok haklısın endişelenmekte canım ama anlattıklarına göre biri daha geç döllenmiş gibi geldi bana. Yani herşeyi geriden geliyorsa aralarında fark olması normal değil mi? İnşallah güzel olur her şey

Evet canım geç tutundular biraz
Aralarında fark olmasını takmıyorum kafaya bir hafta hatta 10 güne kadar normalmiş o. Sadece küçük olanın işte 5 günde 2 günlük büyümesine üzüldüm. Yoksa diğerinden küçük olması sorun değil biliyorum. Gelişim sıkıntısı mı var acaba diye düşünmeden edemiyor insan. İnşallah Çarşamba gününe 4 günlül gelişmiş olur o da

Belki bir öncekinde yanlış ölçmüştür eşit deyip geçmiştir minicik oynatsa değişiyor arkadaşın da dediği gibi çarşamba bize de haber ver muhakkak dualarımız seninle

Belki bir öncekinde yanlış ölçmüştür eşit deyip geçmiştir minicik oynatsa değişiyor arkadaşın da dediği gibi çarşamba bize de haber ver muhakkak dualarımız seninle
Çok teşekkürler canım belki de öyle olmuştur şuan her ihtimale açığım haberleşiriz inşallah

Kizlar ikizlere aralarında 2 hafta farka kadar normal kabul ediyorlar benimkilerden de biri büyük bir kucuk

Kizlar detaylı usg yi ne zaman yaptırıyorsunuz ben ikili testten önce diyorum yaptırsam perinatologa gitsem mi gerek var mı sizce kendi dr umun 4 boyutlu usgsi var zaten hani bilemedim bebeklerin resmini falan çekip veriyor elimize ama 12. Haftada ikili test yaptırdınız mi detaylı usg yanıldınız mi

Canım detaylı ultrason 20. Haftalarda diyebiliyorum. İkili testten önce bebeğin herşeyi tamamlanmadığı için detaylı ultrason doğru sonuç vermeyebilir. Ben ikili test yaptırmadım. Nifty testi verdik sonuç bekliyoruz.

Bilmiyorum kafam çok karışık ikili test işine girersem çoğul gebeliklerde zaten riskli çıkma olasılığı yüksek diyorlar belkide sadece usg baktırmak diye düşünüyorum nifyt de yanlış çıkan bir kiz yazmıştı bebehim sağlıklı göründü ama down olduğu doğunca ortaya çıktı diye

Sanırım sokar ya da tarih verir kendi yapıyor mu doktorun detaylı ? 20+0 dı gittim yaptırayım dersen 22 de git kalbi zor görülüyor garanti olsun dedi bana
Önce gel ben bakayım sorun görürsem yönlendiririm dedi bana bakım nolcak inşallah her şey temiz olur

Detaylı 20-24 haftalar arası diye biliyorum. İçin rahat etmiyorsa git ama kendi doktorun bakıyor zaten. Bir de bebeğin organ gelişimi 20. Haftalarda tamamlandığı için sana ne kadar yardımcı olabilir bilemedim.İnsan tedirgin oluyor tabiki ama bence şu an bunun için para harcama. İkili tarama yapmadı benim doktorum bu yurt dışına gönderilen testler için aldırmak gibi bir niyetin yoksa hiç paranı harcama dedi saolsun

Önce gel ben bakayım sorun görürsem yönlendiririm dedi bana bakım nolcak inşallah her şey temiz olur
Bana da bi 10 dk baktı organlarını saydı bence gerek yok gitmene ama için rahat etmeyecekse git tabiki dedi bir sıkıntı görmezse sana bırakabilir senin doktorda. İçini ferah tut Allah’ın izniyle her şey temiz çıkar inşallah

Dogru demis doktorun Rabbim beni de kimseyi de böyle bir sınava tabii tutmasın buguun eşimle konuştuk ve karar aldım ikili bende yaptırmayı düşünmüyorum doktorum ısrarcı olursa bilmem ama suan için böyle bir karar aldık

Bende o haftalarda düşünüp duruyordum nasıl olacak ne yapsam diye kaygılanmakta haklısın. Sonra kızdım kendime düşünüp duruyorsun kötüyü çağırma diye. Bir de belki bu stresin zararı oluyor istemesekte o yüzden oluruna bıraktım Allah’a emanet olsunlar aklına kötüyü getirme. Dediğin gibi doktorun seni yönlendirr zaten

Canım ben de 2 li tarama yerine panorama testi yaptırdım sonuç bekliyorum. Çift yumurta ikizlerinde nifty nin de oranı düşüyormuş dediler yani tamamen iki bebeğin dna sına ayrı ayrı bakamıyormuş da biraz varsayımsal yaklaşıyormuş o yüzden sonuçlar yanlış çıkabiliyormuş. Ayrı ayrı bakabilen sadece panoramaymış amerikada doktorum da ona yönlendirdi. Senin tek yumurta ikizi miydi?

Cok haklısın canım benm iste tup bebek tedaviler falan zor bulduk Rabbim aratmasın kimseye insaAllah sağlıkla sahirla alalım bizde kucağımıza yani korkuyorum evde tek kalmaktan bunlara sardım

kizlar bu haftalarda cati agrisi normal mi? bacaklarimi hareket ettirince vajinanin etragindaki kemik ve etler çürümüş gibi agriyor. bu sebepten paytak yurumeye başladım. merdiven çıkamıyorum mesela agridan. ilk gebeligimde son aylarda olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…