2022 ikiz annesi olacaklar

Selam kızlar biliyorsunuz c.tesi kanamayla uyanıp pruluton vurulmustum dr a gitmiştim tam dun rahat ettim derken bugün öğleden sonra gene kanamam oldu apar topar geri dr a gittim bana sendeki yerleşmeye bağlı ve kan sulandiricidan dolayı da cok oluyor artık anladın mı pruluton sana göre bir ilaç değil dedi ve beni eve geri gönderdi sizce dr değiştirmem lazım mı bilmiyorum kafam karışık siz olsanız napardinz
Başka doktora görünmende fayda var canım rabbim şifa versin

Selam kızlar biliyorsunuz c.tesi kanamayla uyanıp pruluton vurulmustum dr a gitmiştim tam dun rahat ettim derken bugün öğleden sonra gene kanamam oldu apar topar geri dr a gittim bana sendeki yerleşmeye bağlı ve kan sulandiricidan dolayı da cok oluyor artık anladın mı pruluton sana göre bir ilaç değil dedi ve beni eve geri gönderdi sizce dr değiştirmem lazım mı bilmiyorum kafam karışık siz olsanız napardinz
Bence başka bir doktora daha görün canım ama iyice araştır alanında gerçekten iyi ve güvenilir biri olsun hani sana dediği birşeyle kafandaki bütün sorulara cevap verebilen biri olsun

Bence başka bir doktora daha görün canım ama iyice araştır alanında gerçekten iyi ve güvenilir biri olsun hani sana dediği birşeyle kafandaki bütün sorulara cevap verebilen biri olsun
Bulunduğum şehirde oyle bir dr yok canm en yakın 3 saat adanada var onada yolculuk suan yapamam dye gitmiyorum bunu dinleyim bakalim ya herkez buna çok iyi diyor

Saat 5 den sonraydi o yüzden başka dr a gidemedim onun muayenehanesi var acıktı ona gittim canm yani bilmiyorum ne yapmam lazım ikizve tup bebek diye kanaman okuyor yerlesiyorlar diyor ama 9 hafta bitti hala neden yerleşme kanaması olur ki
Olabiliyor canım yakın çevremde de gördüm bunu kanama alanı olmaması güzel bir şey için rahat etmeyecekse sen yine farklı bir doktora görün istersen

Keseleri gösterdi kanama alanı yok bebeklerin kalbini dinledik şükür atıyor bana denilen şu bebekler yerleşiyor normalde leke olur sen hem oksapar hem coraspin içtiğin için byle oluyor

Olabiliyor canım yakın çevremde de gördüm bunu kanama alanı olmaması güzel bir şey için rahat etmeyecekse sen yine farklı bir doktora görün istersen
Kuzum bulunduğum şehir gelişmemiş oyle cok bilgili dr falan yok gecen hafta başka dr da gittim oda dedi sıkıntı yok suan yerleşmeye bağlı kanama olabilir falan dedi şimdi mesela o doktoru arıyorum telefona bakan eden yok

Bulunduğum şehirde oyle bir dr yok canm en yakın 3 saat adanada var onada yolculuk suan yapamam dye gitmiyorum bunu dinleyim bakalim ya herkez buna çok iyi diyor
Aynen canım gitmen riskli olur o kadar uzun yola doktoru dinlemekten başka yapacak birşey yok gibi görünüyor inşallah tez zamanda sıkıntılarını atlatırsın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Keske soyle hepimizi bir siteye koysalar evlerimiz yanana olsa birbirimize destek olurduk
Aynen yaaa ne güzel olurdu zaten beni anlayanları bir tek kk de buluyordum çevremde arkadaşlar akrabalar hemen hamile kaldı benim 1.5 yıl olmadı resmen kısır muamelesi gördüm acıma gördüm bu beni daha çok yıprattı rabbim yıllar yıllar sonra bile mucizesini veriyorken sabır gerekiyorken bir de insanların davranışları dayanlmazdı şükür oldu hem de rabbim iki tane vermiş inşallah sağlıkla ilerler hepimizin

Aynen yaaa ne güzel olurdu zaten beni anlayanları bir tek kk de buluyordum çevremde arkadaşlar akrabalar hemen hamile kaldı benim 1.5 yıl olmadı resmen kısır muamelesi gördüm acıma gördüm bu beni daha çok yıprattı rabbim yıllar yıllar sonra bile mucizesini veriyorken sabır gerekiyorken bir de insanların davranışları dayanlmazdı şükür oldu hem de rabbim iki tane vermiş inşallah sağlıkla ilerler hepimizin
Insallah kuzum Rabbim emeklerimizi görsün insallah korkuyorum bebeklerime bir şey olacak dye hele şu kanamalar beni bitirdi

Canım öncelikle geçmiş olsun umarım tekrar etmez gecer gider 🤲🏻 kan sulandiriciyi neden kesmiyor peki hani vurulman gereklimi pıhtılaşman mi var ? Şunu söyleyeyim bazı okuduğum sayfalarda 4 ayına kadar kanaması olanlar olmuş sağlıkla kucaklarına almışlar bebeklerini ailende hamileliginde böyle olan varmiydi bazen genetikde oluyor fakat bence başka bir dr görün derim ne kadar yerleşmede olsa pruloton bizde çok önemli benim bildiğim kadariyla

Kızlar mide bulantılarınız ne durumda ben de 7 haftalık ikizlere gebeyim hayat kalitem sıfır doktor ilaç verdi pek kullanmak istemiyorum ama mecbur kalıyorum :KK43:
Canım bende 13. Haftamin içindeyim hala var malasef ve bende içiyorum sadece önceden 2 tane alıyordum 1 re düşürdüm umarım bir an önce bulantilar geçerde bizlerde bir rahat ederiz cidden sürekli böyle olmak çok zor 😔

X