Gunaydin tatlı anneler
bende yaşadıklarımi anlatayım dün
tup bebek dr tavsiyesiyle aynı hastanede surecimi devam edecek dr gittim ben bekliyorum ki hersey guzel gidecek neyse adam işte rutin şeyleri sordu surat bes karış tabi niye ikiz koydun ikiz demek erken doğmak demek 30 haftalarda doğruluyor çok zor hatta sağlıklı olacakmi belli değil bir tanesini bile kucağına alamiyabilirsin 37-38 haftaları görmen lazım ama yok keske tek koysaydın falan saçmaladı neyse güya iki taramaya gitmişiz bir kere bakıyor görüntü çok kötü engelliyor bende ayıptır söylemesi tedavi falan kilo aldım
dedim karnım yağlı ondan mı onunda etkisi var ama bebeklerin plesantasi üstte engelliyor ilerleyen aylarda hiç net göremeyeceğiz ne olacak dedim duzelmezmi bakacağız sonra biri hareket etmedi bana kalp atışı falanda göstermiyor korktum vuruyor vuruyor etmiyor hocam bu niye etmiyor hareket dedim yüzüme bakıyor bilmem diyor neyse bebisim hareket etti içim rahatladı nasıl korktum anlatamam bebeklerle ilgili ne boy ne kilo ne hafta yalım yamalak cevaplar verdi bi iyi haber burunları gördüm sorun yok dedi esımle yanından çıktık neye uğradığımızi sasirdk hemen tup bebek dr gittim anlattım herseyi bırakıyoruz onu dedi uslup çok yanlış dedi başka dr bakarız dedi