2022 ikiz annesi olacaklar

Maatt hayirli olsun canim birbirleriyle oynayacaklar ama biraz siddet icerikli olacak en korktuğum şey benim de bir oglum var bu ikisi de oglan olursa ne yaparim diyorum. Rabbim kolaylığını verir inşallah sağlıklı olsunlar da

Sağ ol canım herkesin başına gelmez böylesi bir tane kızın olur umarım 3 erkek çocuk bir koca bir de erkek köpek var bende

Sağ ol canım herkesin başına gelmez böylesi bir tane kızın olur umarım 3 erkek çocuk bir koca bir de erkek köpek var bende
insallah kocan iyi huyludur ya benim oğlum da eşime benziyor çok zorluyorlar beni bir miktar uslu akıllı nazik olsalar eyvallah dicem. bu arada muhtemelen benimkiler de erkek olacak eşim tarafta sülale boyu kız bebek yok

Dun sabah kanamaya uyandım kizlar apar topar hastaneye gittik iğneler sorunlar yatış verildi bugun sabah kendi doktoruma gittim o da baktı dedi ki 8. Hafta olabilir bise olmaz git evde yat dedi

Dun sabah kanamaya uyandım kizlar apar topar hastaneye gittik iğneler sorunlar yatış verildi bugun sabah kendi doktoruma gittim o da baktı dedi ki 8. Hafta olabilir bise olmaz git evde yat dedi
Geçmiş olsun canım benim hiç olmadı olmadı 16.haftada oldu. Fitilini kullan dedi ben yine dr dinlemeyip proluton iğnemi yaptırdım sonra uzandım hep. Bir hafta oluyor olduğu gün kesilmişti şükür. Kanamadan önceki gün banyoyu yıkadım üzerine duş aldım oturarak biraz uzun kaldım sanırım ondan olmuş

Bende pruluton 3 gunde 1 ol dedi acildeki hekim yazdı reçete etti bugün kendi doktorum gerek yok yaptırma yat dinlen dedi ama riske atmak istemiyorum acildeki doktor da oparetordu pratisyen değildi o doktoru dinleyeceğim riske etmeyeceğim kendi doktorum yaptırma bence ama sen bilirsin dedi

gecmis olsun ben de 6. ve 10. haftalarda yaşadım. evde sürekli yatiyorum tekrarlamasin diye

Geçmiş olsun korkmayın bende de oldu 8.haftada 13 haftaya kadar leke şeklinde devam etti çok şükür kesildi şimdi iş yapmamaya dikkat edin yatin dinlenin

Çok geçmiş olsun yaşamayanımız çok az herlde. Elde değil panik yapmamak ama olabildiğince sakin kalmaya çalış

Aşkımsın dinleniyorum hiç is yapamıyorum tup bebek ya zaten ama arada evde geziyorum mutfağa gidiyorum mesela meyve falan almaya onu da mı yapmışım

Aşkımsın dinleniyorum hiç is yapamıyorum tup bebek ya zaten ama arada evde geziyorum mutfağa gidiyorum mesela meyve falan almaya onu da mı yapmışım??
O kadarı nı bnde yapıyordum canm kahvaltımı da kendim hazırlıyodum bu arada bnmde tüp bebek sağlıkla alırız inş yavrularımızı kucagimiza

Evet fitil bende kullanıyorum pruluton bende söyleyeceğim doktoruma haftada 1 vurulsam mi diye zaten bana serkraj yapilmaliymis tup bebek doktorum oyle dedi
serklaj neden önerdiler size? benim doktorum erken doğum öyküm olmadığı icin ve rahim agzi uzunlugu normal ciktigi için serklaja suan gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…