- 11 Aralık 2020
- 621
- 720
- 34
-
- Konu Sahibi Inquisitive
Inşallah çok teşekkür ederimGözün aydınnn sağlıcakla gelsinlerİyi 11 e bişey kalmamış
Hayırlı olsun canım ve Allah yardımcın olsunInşallah çok teşekkür ederimHepimizin inşallah
Sağ ol canım herkesin başına gelmez böylesiMaatt hayirli olsun canim birbirleriyle oynayacaklar ama biraz siddet icerikli olacak en korktuğum şey benim de bir oglum var bu ikisi de oglan olursa ne yaparim diyorum. Rabbim kolaylığını verir inşallah sağlıklı olsunlar da
insallah kocan iyi huyludur ya benim oğlum da eşime benziyor çok zorluyorlar beniSağ ol canım herkesin başına gelmez böylesibir tane kızın olur umarım 3 erkek çocuk bir koca bir de erkek köpek var bende
Ah bu erkeklerinsallah kocan iyi huyludur ya benim oğlum da eşime benziyor çok zorluyorlar benibir miktar uslu akıllı nazik olsalar eyvallah dicem. bu arada muhtemelen benimkiler de erkek olacak eşim tarafta sülale boyu kız bebek yok
Geçmiş olsun canım benim hiç olmadı olmadı 16.haftada oldu. Fitilini kullan dedi ben yine dr dinlemeyip proluton iğnemi yaptırdım sonra uzandım hep. Bir hafta oluyor olduğu gün kesilmişti şükür. Kanamadan önceki gün banyoyu yıkadım üzerine duş aldım oturarak biraz uzun kaldım sanırım ondan olmuşDun sabah kanamaya uyandım kizlar apar topar hastaneye gittik iğneler sorunlar yatış verildi bugun sabah kendi doktoruma gittim o da baktı dedi ki 8. Hafta olabilir bise olmaz git evde yat dedi
Bende pruluton 3 gunde 1 ol dedi acildeki hekim yazdı reçete etti bugün kendi doktorum gerek yok yaptırma yat dinlen dedi ama riske atmak istemiyorum acildeki doktor da oparetordu pratisyen değildi o doktoru dinleyeceğim riske etmeyeceğim kendi doktorum yaptırma bence ama sen bilirsin dediGeçmiş olsun canım benim hiç olmadı olmadı 16.haftada oldu. Fitilini kullan dedi ben yine dr dinlemeyip proluton iğnemi yaptırdım sonra uzandım hep. Bir hafta oluyor olduğu gün kesilmişti şükür. Kanamadan önceki gün banyoyu yıkadım üzerine duş aldım oturarak biraz uzun kaldım sanırım ondan olmuş
gecmis olsun ben de 6. ve 10. haftalarda yaşadım. evde sürekli yatiyorum tekrarlamasin diyeBende pruluton 3 gunde 1 ol dedi acildeki hekim yazdı reçete etti bugün kendi doktorum gerek yok yaptırma yat dinlen dedi ama riske atmak istemiyorum acildeki doktor da oparetordu pratisyen değildi o doktoru dinleyeceğim riske etmeyeceğim kendi doktorum yaptırma bence ama sen bilirsin dedi
Siz pruluton depot kullandınız mı pekigecmis olsun ben de 6. ve 10. haftalarda yaşadım. evde sürekli yatiyorum tekrarlamasin diye
Geçmiş olsun korkmayın bende de oldu 8.haftada 13 haftaya kadar leke şeklinde devam etti çok şükür kesildi şimdi iş yapmamaya dikkat edin yatin dinleninDun sabah kanamaya uyandım kizlar apar topar hastaneye gittik iğneler sorunlar yatış verildi bugun sabah kendi doktoruma gittim o da baktı dedi ki 8. Hafta olabilir bise olmaz git evde yat dedi
Aşkımsın dinleniyorum hiç is yapamıyorum tup bebek ya zaten ama arada evde geziyorum mutfağa gidiyorum mesela meyve falan almaya onu da mı yapmışım??Geçmiş olsun korkmayın bende de oldu 8.haftada 13 haftaya kadar leke şeklinde devam etti çok şükür kesildi şimdi iş yapmamaya dikkat edin yatin dinlenin
Çok geçmiş olsun yaşamayanımız çok az herlde. Elde değil panik yapmamak ama olabildiğince sakin kalmaya çalışDun sabah kanamaya uyandım kizlar apar topar hastaneye gittik iğneler sorunlar yatış verildi bugun sabah kendi doktoruma gittim o da baktı dedi ki 8. Hafta olabilir bise olmaz git evde yat dedi
evet hala her hafta vuruluyorum ve her gün progestan fitilSiz pruluton depot kullandınız mı peki
Aşkımsın dinleniyorum hiç is yapamıyorum tup bebek ya zaten ama arada evde geziyorum mutfağa gidiyorum mesela meyve falan almaya onu da mı yapmışım
O kadarı nı bnde yapıyordum canm kahvaltımı da kendim hazırlıyodum bu arada bnmde tüp bebek sağlıkla alırız inş yavrularımızı kucagimizaAşkımsın dinleniyorum hiç is yapamıyorum tup bebek ya zaten ama arada evde geziyorum mutfağa gidiyorum mesela meyve falan almaya onu da mı yapmışım??
İnşallah çektiğimiz cefa sonunu sefayla getirir kuzummO kadarı nı bnde yapıyordum canm kahvaltımı da kendim hazırlıyodum bu arada bnmde tüp bebek sağlıkla alırız inş yavrularımızı kucagimiza
Evet fitil bende kullanıyorum pruluton bende söyleyeceğim doktoruma haftada 1 vurulsam mi diye zaten bana serkraj yapilmaliymis tup bebek doktorum oyle dedievet hala her hafta vuruluyorum ve her gün progestan fitil
serklaj neden önerdiler size? benim doktorum erken doğum öyküm olmadığı icin ve rahim agzi uzunlugu normal ciktigi için serklaja suan gerek yok dediEvet fitil bende kullanıyorum pruluton bende söyleyeceğim doktoruma haftada 1 vurulsam mi diye zaten bana serkraj yapilmaliymis tup bebek doktorum oyle dedi