2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar herkese merhaba, inşallah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız 💙🤲 ben 2 agustos da cift embriyo transferi oldum. Çok şükür dün 16 ağustos da 2 adet kese gördüm. Transferin 14.günüydü. Kendi doktoruma gidemedim o yüzden çok bi açıklama yapmadi bu doktor. Keseler 4mm idi yolk kesesi oluşmuş dedi. Sizce herşey yolunda mı, kese boyutlarınız sizin nasildi hatırlıyor musunuz ? Şimdiden teşekkür ederim 🌸

Kızlar herkese merhaba, inşallah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız 💙🤲 ben 2 agustos da cift embriyo transferi oldum. Çok şükür dün 16 ağustos da 2 adet kese gördüm. Transferin 14.günüydü. Kendi doktoruma gidemedim o yüzden çok bi açıklama yapmadi bu doktor. Keseler 4mm idi yolk kesesi oluşmuş dedi. Sizce herşey yolunda mı, kese boyutlarınız sizin nasildi hatırlıyor musunuz ? Şimdiden teşekkür ederim 🌸
hayırlı olsun insallah sağlıklı ilerler. benim hcg 5000 civarlarinda iken kesemi 7mm olcmustu ve yolk gözükmüyordu ama karindan ultrasonla bakti. ikinci keseyi görmemiştik bile.

Sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🏻 Bende transferden sonra 17. gün gitmiştim iki kese görünmüştü ama herhangi bir değer falan birşey söylememişti

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻💙🐣🐣

Merhaba kızlar umarım herkes hayırlı bir şekilde evlatlarını kucağına alır ins 🤲🏻 şuan 11+4 oldum bende ins ikiz annesi olacağım bu cumartesi randevum var ikili test durumu içinde sanırım ama nasıl oluyor emin olamadım bizlerde pek olmuyor dendi ama aranızda giren oldumu dr hangi yolu izledi ne dedi merak ettim bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz 🥰🤗

Merhaba kızlar umarım herkes hayırlı bir şekilde evlatlarını kucağına alır ins 🤲🏻 şuan 11+4 oldum bende ins ikiz annesi olacağım bu cumartesi randevum var ikili test durumu içinde sanırım ama nasıl oluyor emin olamadım bizlerde pek olmuyor dendi ama aranızda giren oldumu dr hangi yolu izledi ne dedi merak ettim bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz 🥰🤗
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻 İkiz gebeliklerde ikili taramayı önermiyorlar sağlıklı bir sonuç vermiyormuş sanırım daha çok fetal dna öneriyorlar diye biliyorum benim doktorum ikili taramayı önermedi bende yaptırmadım inşallah sağlıklı bir şekilde gebeliklerimiz ilerler 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Merhabalar kızlar ikizlerin kalp atışlarını ve bebekleri aynı anda mı gördünüz ? Suan benim bir kesem bebek var diğerinde kese ve yolk kesesi var ancak bebek görünmüyor bu durumu yaşayan var mı

Benm doktorum yaptırma dedi yanlma çok oluyo dedi bn yaptırmadım

merhaba ben de 11+0im şuan beni de doktor cumartesi çağırdı. bebekler birkac gun ondeymis sanirim cumartesi 12+0 oluyor onun hesabina göre. bana ikili testle ilgili bisey soylemedi sadece bebeklerin ensesine ve burnuna bakicam bu bizim icin önemli dedi. anladigim kadariyla kan almayacak.

merhaba ben de 11+0im şuan beni de doktor cumartesi çağırdı. bebekler birkac gun ondeymis sanirim cumartesi 12+0 oluyor onun hesabina göre. bana ikili testle ilgili bisey soylemedi sadece bebeklerin ensesine ve burnuna bakicam bu bizim icin önemli dedi. anladigim kadariyla kan almayacak.
valla canım ben en son bayramdan sonra kontrole gittim dr tatile cıktı sonra 12. haftaya randevu verdiler ikili tarama için iyi olur dedi sekreteri dr konuşmadım hiç bende ne yapacak nasıl olacak kan alacakmı bilemedim canım ? ins sende o gün güzel haberler alırsın canım benim :)

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻 İkiz gebeliklerde ikili taramayı önermiyorlar sağlıklı bir sonuç vermiyormuş sanırım daha çok fetal dna öneriyorlar diye biliyorum benim doktorum ikili taramayı önermedi bende yaptırmadım inşallah sağlıklı bir şekilde gebeliklerimiz ilerler 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
bende öyle duydum canım benim ama benim dr isteyecekmi bilmiyorum sekreter verdi ikili diye dr görüşemedim hiç olacakmi olursa nasıl olur sonuç genelde iyi olmuyor diyorlar dr isterse nasıl olacak merak ettim bende ama bilemedim ?
aminnnn ins hepimizin saglıklı bir şekilde ilerlesin hamileliği inş canım benım :)

Merhaba canım ben de 11+2 yim 10+4te gittim en son ikili tarama çok sağlıklı olmuyormuş ama yine de yapacaktı doktorum genetik testi sorunca daha iyi olur dedi yapan bazı firmaların broşürlerini verdi biz de inceledik aradık konuştuk içimize panorama diye bir test sindi. Anne kanından çift yumurta ikizlerinin DNAsını bir tek o test ayırabiliyormuş. Gittiğim gün özel bir laba kan verdim amerikaya gönderdiler. Bir haftaya sonucum çıkacak. Hayırlısı olsun sizin de inşallah sağlıkla gelsin bebişleriniz 💙

X