-
- Konu Sahibi Inquisitive
Daha once geçirdiğim operasyonlar düşük kurtaj ve rahim ameliyatı oldum rahim genisletildiserklaj neden önerdiler size? benim doktorum erken doğum öyküm olmadığı icin ve rahim agzi uzunlugu normal ciktigi için serklaja suan gerek yok dedi
hayırlı olsun insallah sağlıklı ilerler. benim hcg 5000 civarlarinda iken kesemi 7mm olcmustu ve yolk gözükmüyordu ama karindan ultrasonla bakti. ikinci keseyi görmemiştik bile.Kızlar herkese merhaba, inşallah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınızben 2 agustos da cift embriyo transferi oldum. Çok şükür dün 16 ağustos da 2 adet kese gördüm. Transferin 14.günüydü. Kendi doktoruma gidemedim o yüzden çok bi açıklama yapmadi bu doktor. Keseler 4mm idi yolk kesesi oluşmuş dedi. Sizce herşey yolunda mı, kese boyutlarınız sizin nasildi hatırlıyor musunuz ? Şimdiden teşekkür ederim
Hcg transferden kaç gün sonra 5000 civarındaydı hiç hatırlıyor musunuz pekihayırlı olsun insallah sağlıklı ilerler. benim hcg 5000 civarlarinda iken kesemi 7mm olcmustu ve yolk gözükmüyordu ama karindan ultrasonla bakti. ikinci keseyi görmemiştik bile.
Sağlıkla kucağına al inşallahKızlar herkese merhaba, inşallah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınızben 2 agustos da cift embriyo transferi oldum. Çok şükür dün 16 ağustos da 2 adet kese gördüm. Transferin 14.günüydü. Kendi doktoruma gidemedim o yüzden çok bi açıklama yapmadi bu doktor. Keseler 4mm idi yolk kesesi oluşmuş dedi. Sizce herşey yolunda mı, kese boyutlarınız sizin nasildi hatırlıyor musunuz ? Şimdiden teşekkür ederim
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinler inşallahKızlar herkese merhaba, inşallah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınızben 2 agustos da cift embriyo transferi oldum. Çok şükür dün 16 ağustos da 2 adet kese gördüm. Transferin 14.günüydü. Kendi doktoruma gidemedim o yüzden çok bi açıklama yapmadi bu doktor. Keseler 4mm idi yolk kesesi oluşmuş dedi. Sizce herşey yolunda mı, kese boyutlarınız sizin nasildi hatırlıyor musunuz ? Şimdiden teşekkür ederim
tüp bebek değil benimki o yüzden gün söyleyemem ama sanirim catlamanin 17-18. gün civarlariydiHcg transferden kaç gün sonra 5000 civarındaydı hiç hatırlıyor musunuz peki
O zaman daha bebeğin görünmemesi normal, çok teşekkürler içime su serptinizSağlıkla kucağına al inşallahBende transferden sonra 17. gün gitmiştim iki kese görünmüştü ama herhangi bir değer falan birşey söylememişti
Çok teşekkür ederimtüp bebek değil benimki o yüzden gün söyleyemem ama sanirim catlamanin 17-18. gün civarlariydi
Diğer kontrolünde kalp atışlarınıda duyarsın canım Allah’ın izniyleO zaman daha bebeğin görünmemesi normal, çok teşekkürler içime su serptiniz
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahMerhaba kızlar umarım herkes hayırlı bir şekilde evlatlarını kucağına alır insşuan 11+4 oldum bende ins ikiz annesi olacağım bu cumartesi randevum var ikili test durumu içinde sanırım ama nasıl oluyor emin olamadım bizlerde pek olmuyor dendi ama aranızda giren oldumu dr hangi yolu izledi ne dedi merak ettim bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz
Benm doktorum yaptırma dedi yanlma çok oluyo dedi bn yaptırmadımMerhaba kızlar umarım herkes hayırlı bir şekilde evlatlarını kucağına alır insşuan 11+4 oldum bende ins ikiz annesi olacağım bu cumartesi randevum var ikili test durumu içinde sanırım ama nasıl oluyor emin olamadım bizlerde pek olmuyor dendi ama aranızda giren oldumu dr hangi yolu izledi ne dedi merak ettim bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz
Çok sağolun inşallahDiğer kontrolünde kalp atışlarınıda duyarsın canım Allah’ın izniyle
merhaba ben de 11+0im şuan beni de doktor cumartesi çağırdı. bebekler birkac gun ondeymis sanirim cumartesi 12+0 oluyor onun hesabina göre. bana ikili testle ilgili bisey soylemedi sadece bebeklerin ensesine ve burnuna bakicam bu bizim icin önemli dedi. anladigim kadariyla kan almayacak.Merhaba kızlar umarım herkes hayırlı bir şekilde evlatlarını kucağına alır insşuan 11+4 oldum bende ins ikiz annesi olacağım bu cumartesi randevum var ikili test durumu içinde sanırım ama nasıl oluyor emin olamadım bizlerde pek olmuyor dendi ama aranızda giren oldumu dr hangi yolu izledi ne dedi merak ettim bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz
valla canım ben en son bayramdan sonra kontrole gittim dr tatile cıktı sonra 12. haftaya randevu verdiler ikili tarama için iyi olur dedi sekreteri dr konuşmadım hiç bende ne yapacak nasıl olacak kan alacakmı bilemedim canım ? ins sende o gün güzel haberler alırsın canım benim :)merhaba ben de 11+0im şuan beni de doktor cumartesi çağırdı. bebekler birkac gun ondeymis sanirim cumartesi 12+0 oluyor onun hesabina göre. bana ikili testle ilgili bisey soylemedi sadece bebeklerin ensesine ve burnuna bakicam bu bizim icin önemli dedi. anladigim kadariyla kan almayacak.
anladım canım cogu ikiz gebeler öyle diyor benim dr ne diyecek tam bilmiyorum sekreter öyle verdi ikili tarama olur diye dr hiç görüsmedim bakalım ne olacak :)Benm doktorum yaptırma dedi yanlma çok oluyo dedi bn yaptırmadım
bende öyle duydum canım benim ama benim dr isteyecekmi bilmiyorum sekreter verdi ikili diye dr görüşemedim hiç olacakmi olursa nasıl olur sonuç genelde iyi olmuyor diyorlar dr isterse nasıl olacak merak ettim bende ama bilemedim ?Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahİkiz gebeliklerde ikili taramayı önermiyorlar sağlıklı bir sonuç vermiyormuş sanırım daha çok fetal dna öneriyorlar diye biliyorum benim doktorum ikili taramayı önermedi bende yaptırmadım inşallah sağlıklı bir şekilde gebeliklerimiz ilerler
Merhaba canım ben de 11+2 yim 10+4te gittim en son ikili tarama çok sağlıklı olmuyormuş ama yine de yapacaktı doktorum genetik testi sorunca daha iyi olur dedi yapan bazı firmaların broşürlerini verdi biz de inceledik aradık konuştuk içimize panorama diye bir test sindi. Anne kanından çift yumurta ikizlerinin DNAsını bir tek o test ayırabiliyormuş. Gittiğim gün özel bir laba kan verdim amerikaya gönderdiler. Bir haftaya sonucum çıkacak. Hayırlısı olsun sizin de inşallah sağlıkla gelsin bebişlerinizMerhaba kızlar umarım herkes hayırlı bir şekilde evlatlarını kucağına alır insşuan 11+4 oldum bende ins ikiz annesi olacağım bu cumartesi randevum var ikili test durumu içinde sanırım ama nasıl oluyor emin olamadım bizlerde pek olmuyor dendi ama aranızda giren oldumu dr hangi yolu izledi ne dedi merak ettim bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz