- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
-
- Konu Sahibi Inquisitive
Hamile kalmadan önce sıra gelseydi kesin yaptırırdım da şimdi düşünmüyorum inşallah sağlıklı bir şekilde bu dönemi geçirip bebişlerimizi kucağımıza alırızÇok kararsızım ya ne yapmam gerekiyor hiç bir fikrim yok. Doktorum kesin yaptır ya da yaptırma demedi yaptırmak istersen 24. Haftayı bekle dedi sonraki randevuda bir daha sorcam
İnsallh canim sivisi azmis korktugum basima geldiBenim ilk gebeliğimde yine ikizmiş canım ama teke düşmüş diğeri içinde kesesi küçük demişti bir hafta sonra kalbi durmuştu ama bunun nedeni için kese küçüklüğü demedi kan pıhtılaşma sıkıntısı yada genetik anomali olabilir demişti ama sonrasında internette bu konuyla alakalı bayağı birşey okudum kesesi küçük olup dünyaya gelen bayağı bir bebiş var inşallah sende sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucağına alırsın canım
Aynen sıra gelseydi hemen olurdum. Bir de şimdi kısıtlamalardan bahsetmiyorlar mı deli oluyorum. Tedavi gören herkesi aşılasalardı mademHamile kalmadan önce sıra gelseydi kesin yaptırırdım da şimdi düşünmüyorum inşallah sağlıklı bir şekilde bu dönemi geçirip bebişlerimizi kucağımıza alırız
Bende senin gibi düşünüyorum canım bişeyleri almak için erken daha biraz daha zaman geçsin öyle alayım diyorum bir yandan bu kısıtlamalardan bahsediyorlar nasıl olacak bilmiyorumAynen sıra gelseydi hemen olurdum. Bir de şimdi kısıtlamalardan bahsetmiyorlar mı deli oluyorum. Tedavi gören herkesi aşılasalardı madem
Çoğu şeyi netten de alırız da böyle dokunarak almak güzel olurdu. Kaçıncı haftadasın ? Yaz sonu bence tekrr gelecek kısıtlamalar tam doğum zamanı hastaneler dolacak Mevlam sonumuzu hayretsin inşallahBende senin gibi düşünüyorum canım bişeyleri almak için erken daha biraz daha zaman geçsin öyle alayım diyorum bir yandan bu kısıtlamalardan bahsediyorlar nasıl olacak bilmiyorum
Amin canım inşallahÇoğu şeyi netten de alırız da böyle dokunarak almak güzel olurdu. Kaçıncı haftadasın ? Yaz sonu bence tekrr gelecek kısıtlamalar tam doğum zamanı hastaneler dolacak Mevlam sonumuzu hayretsin inşallah
Amin canım biran önce bitsin kurtulalım inşallah. Aramızda bir gün varmış iyi oldu kafamıza takılan olduğunda paslaşalım. Doğum sonrası bebişleri konuştuğumuz günleri de görürüz inşallahAmin canım inşallah18+2 şu anda. Beşiği falanda görerek almak istiyorum inşallah o şekilde almak nasip olur şu hastalık biran önce bitsinde rahat bir nefes alalım ne rahatlıkla dışarıya çıkabiliyoruz ne birşeyler yapabiliyoruz evlerin içine tıkılıp kaldık
Amin canım inşallahAmin canım biran önce bitsin kurtulalım inşallah. Aramızda bir gün varmış iyi oldu kafamıza takılan olduğunda paslaşalım. Doğum sonrası bebişleri konuştuğumuz günleri de görürüz inşallah
Bende de koku hassasiyeti var bazen bazı yemeklerin düşüncesi midemi bulandırıyor ama yemeye gelince hiçbir şey yokBenim de pek bulantım olmadı bir kere sadece ağır geldi yediğim ama iştahsızlık var hafiften yani içten içe bi bulantı rahatsızlık gibi. Hatta ben de kafaya taktım çünkü herkesin oluyor ve sağlıklı gebelikte bulantı olur gibi boş laflar ediyor çevredekiler. Benim annemin de hiç doğru düzgün bulantısı olmamış öğrenince rahatladım birazablam da ben de sağlıklıyız çok şükür sen de kafana takma kuzum Halsizlik uyku ve tansiyon düşmesi yaşadım ama o da zormuş yeter ki sağlıklı olsunlar herşeye razıyız
Benim doktorum önermiyorum dedi ben de yaptırmam diyordum ama o kadar çok haber düşüyor ki önüme amerika da almanyada oluyorlar tarzında bakalım ben de çok kararsızımŞöyle 24. Haftaya bi gelelim dedi doktorum tetanoz için de 23-24 üncü haftayı beklemeni isteyeceğim aynı şey covid aşısı için de geçerli şu an için erken dedi ama ben çok kararsızım
Kızlar kayar gibi oluyor diyorlar erkekler pit pıt vuruyormuş:)) bakalımİnşallah canım 18den sonra net hissediliyormuş zaten bi de bizim ikiz olunca kesin hissederiz herhalde
InşallahHamile kalmadan önce sıra gelseydi kesin yaptırırdım da şimdi düşünmüyorum inşallah sağlıklı bir şekilde bu dönemi geçirip bebişlerimizi kucağımıza alırız
Hissetsek ya bi an önce ne güzel olurKızlar kayar gibi oluyor diyorlar erkekler pit pıt vuruyormuş:)) bakalım
Portbebeye netten bak ve mutlaka al canim kış bebeklerini pusette tasimak olmuyor battaniyeyle koyamiyosunPortbebe neymişonu hiç duymadım bak. Zaten gelecek eşyayı düşündükçe ruhum daralıyor bir de saçmalamayayım. Çok saolasın Aklıma geldikçe darlarım seni
Hayırlısı olsun kuzuuuumKızlar ben futbol takımı kuruyorum
Ikiside erkekbir tane10 yaşında oğlum var zaten abowww biri bile kız değil biri %99 diğeri %99.9 erkek dedi
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar ben futbol takımı kuruyorum
Ikiside erkekbir tane10 yaşında oğlum var zaten abowww biri bile kız değil biri %99 diğeri %99.9 erkek dedi
Gözün aydınnn sağlıcakla gelsinlerKızlar ben futbol takımı kuruyorum
Teşekkür ederim inşallah hepimizinGözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin