2022 ikiz annesi olacaklar

Sağol canım bilgilendirdigin için eve sağlıkçı çağırdık riske atamadım sendede olmusmuydu düşük riski?
6+4 de oldu maalesef yarım saat içerisinde pet dolacak kadar yoğun ve kırmızı. 5 kat inip çıkmam gerekti dinlenerek hareket ettim ama çok iyi olmuş eve çağırman için rahat olsun

6+4 de oldu maalesef yarım saat içerisinde pet dolacak kadar yoğun ve kırmızı. 5 kat inip çıkmam gerekti dinlenerek hareket ettim ama çok iyi olmuş eve çağırman için rahat olsun
Erken dönemde olmuş seninki aslında ben öğün istifra ettim zorlamadan oldu diye düşündüm çünkü öncesinde hiç birşey yoktu çıkardıktan 1saat sonra lekelenme oldu.progestan gün aşırı 2doz yapıyordum şimdi hergun iki doza çıkardılar mahvoluyorum ya her tarafım dokuluyor ağrıdan.sendede oldumu bu tarz durum

Benmde yarın randevum var içim içimi yiyo inş iyilerdir sürekli kendimde belirti arıyorum
Benim hiç belirtim olmadi ne bulantı ne kusma ne tiksinme. Böyle olunca insan daha da endişe duyuyor 13 hafta oldum rahat edemiyorum birtürlü kontrol dışında. Ama iyiler bu belirtisiz sıkıntısınız hamilelikte bize bir hediye gibi düşünelim

Kizlar bugun doktorda randevum vardi 12 haftligim biri 1 hafta geriden geliyor kesesi kücükmüs riskli gebelikler uzmanina yönlendirdi beni.. bunun bi caresi yokmu toparlanirmi sonradan

Ben böyle hep sorularla geliyorum ama :) bu sefer de aşıyı sorucam aşı olan ya da olacak olan var mı? Benim doktorum önermiyor Sizin doktorlar ne diyor??

Pamuğa kolonya döküp iğnenin yapıldığı yere bırak canım ve kolonya soğuk olsun bunun yanı sıra buzda bırakabilirsin hemşire bana öyle demişti ve hergün masaj yapmayı ihmal etme iyi geliyor bezeler için

Ben toplamda 4-5 kere anca istifra etmişimdir o da kokudan kaynaklı bulantım sabahları oldu sadece çubuk krakerle bastırdım. Vücut ağrım kanamanın olduğu gün çok şiddetliydi harici pek zorlamadı.Benim kanama alanı oluşmuş ondan kaynaklı yaşadım. Sen şu an kaçıncı haftadasın? Umarım bir an önce kesilir Allah yardımcın olsun.

Ben beze ağrısından çok vücut ağrısı çekiyorum anlayamadım ilacın yan etkileri de yazıyor ama bu kadar olurmu bilemedim

Ben böyle hep sorularla geliyorum ama :) bu sefer de aşıyı sorucam aşı olan ya da olacak olan var mı? Benim doktorum önermiyor Sizin doktorlar ne diyor??
Şöyle 24. Haftaya bi gelelim dedi doktorum tetanoz için de 23-24 üncü haftayı beklemeni isteyeceğim aynı şey covid aşısı için de geçerli şu an için erken dedi ama ben çok kararsızım

Herkese merhaba 8 temmuzda tek embriyo transferi oldum. Bayram sonrası kontrolde keseyi gördük, ancak kalp atışı için 7.haftada gittiğimde iki kalp atışı duyduk. Tek yumurta ikizi fakat aralarında perde gibi birsey olması gerektiğinde bahsetti doktor. O olmaz ise sorunlu bir gebelik olabilir( birbirlerinden kan çalma, siyam ikizi gibi...) sıkı kontrolde olacağım.
Bu durumu bilen yaşayan var mı?
9 yasinda bir de normal yolla dünyaya gelmiş bir kızım var. Umutlu değilim doğrusu. Ama çıkmadık candan da umut kesilmez.

Şöyle 24. Haftaya bi gelelim dedi doktorum tetanoz için de 23-24 üncü haftayı beklemeni isteyeceğim aynı şey covid aşısı için de geçerli şu an için erken dedi ama ben çok kararsızım
Benim doktorumda tetanoz aşısı için 20. haftadan sonra yaptırabilirsin dedi covid aşısı yaptırmayı düşünüyor musun peki

Benim de pek bulantım olmadı bir kere sadece ağır geldi yediğim ama iştahsızlık var hafiften yani içten içe bi bulantı rahatsızlık gibi. Hatta ben de kafaya taktım çünkü herkesin oluyor ve sağlıklı gebelikte bulantı olur gibi boş laflar ediyor çevredekiler. Benim annemin de hiç doğru düzgün bulantısı olmamış öğrenince rahatladım biraz ablam da ben de sağlıklıyız çok şükür sen de kafana takma kuzum Halsizlik uyku ve tansiyon düşmesi yaşadım ama o da zormuş yeter ki sağlıklı olsunlar herşeye razıyız

Kizlar bugun doktorda randevum vardi 12 haftligim biri 1 hafta geriden geliyor kesesi kücükmüs riskli gebelikler uzmanina yönlendirdi beni.. bunun bi caresi yokmu toparlanirmi sonradan
Benim ilk gebeliğimde yine ikizmiş canım ama teke düşmüş diğeri içinde kesesi küçük demişti bir hafta sonra kalbi durmuştu ama bunun nedeni için kese küçüklüğü demedi kan pıhtılaşma sıkıntısı yada genetik anomali olabilir demişti ama sonrasında internette bu konuyla alakalı bayağı birşey okudum kesesi küçük olup dünyaya gelen bayağı bir bebiş var inşallah sende sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucağına alırsın canım

Tek plasenta mı oluyor yani canım? O biraz riskli oluyor diye duymuştum çok bilgim yok ama inşallah sorunsuz geçer gebeliğin

Benim doktorumda tetanoz aşısı için 20. haftadan sonra yaptırabilirsin dedi covid aşısı yaptırmayı düşünüyor musun peki
Çok kararsızım ya ne yapmam gerekiyor hiç bir fikrim yok. Doktorum kesin yaptır ya da yaptırma demedi yaptırmak istersen 24. Haftayı bekle dedi sonraki randevuda bir daha sorcam

merhabalar nasıl heyecanlı bir süreçtir eminim hepinize dua ediyorum kızlar sağ salim gelsin bebişler benimde bir oğlum var hayalim ikiz annesi olmak anneannemin iki kere ikiz bebekleri olmuş bir ihtimal belki rabbim nasip eder Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin her birinize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…