2022 ikiz annesi olacaklar

Sağ ol cevap için canım doktor prilam değil de dramaderm diye bi hap verdi zerre etkili olmadı hatta onu içtikten sonra kustum bugün

Arkadaşlar ikizleriniz arasında fark varmı varsa kaç gün?irade düşük tehlikesi de sureklimi yatiliyor her gün iğne için 3.kattaki evinden merdiven inmem gerek sorun olurmu sizce başka zaman sadece yatiyorum

Arkadaşlar ikizleriniz arasında fark varmı varsa kaç gün?irade düşük tehlikesi de sureklimi yatiliyor her gün iğne için 3.kattaki evinden merdiven inmem gerek sorun olurmu sizce başka zaman sadece yatiyorum
Biri gününden 1 gün ileri diğeri 1 hafta ileri gösteriyor ama doktor hiç sorun etmedi. 2 hafta ileri, geri normal görülüyor diye biliyorum emin olmamakla beraber. Olabildiğince dinlenerek ağır hareket et bence bir şey olmaz

Kizlar bebekler arasinda gelisim farki 2 haftaya kadar normal goruluyor endiselenmeyin
Hareketlerini de hissetmeniz 24u buluyor ondan once hissettileriniz minik minik bebis hareketleri ve barsak hareketleri oluyor

Sağ ol cevap için canım doktor prilam değil de dramaderm diye bi hap verdi zerre etkili olmadı hatta onu içtikten sonra kustum bugün
Beybi kusmaya engel değil ki ben hala kusuyorum sadece şöyle düşün; gün 24 saat ilaç 20 saat rahat etmeni sağlıyor, 4 saat yine kötüsün. Misal benim afedersin saatim akşam 8-10 arası sonra rahatlıyorum sonra uyuyorum. Prilamı sağlık ocağı yazıyor sanırsam onu bi dene olmazsa dr danışıp zofer kullan en etkili bunlar

Adete göre 16.haftayken bebeklerimin biri 17ydi biri 16+3tü. Bir haftaya kadar bile değişiyor. Yavaş ve dikkatlice inersen günde bir defaya mahsus bişey olmaz bence ama yine doktoruna danış

Kizlar bebekler arasinda gelisim farki 2 haftaya kadar normal goruluyor endiselenmeyin
Hareketlerini de hissetmeniz 24u buluyor ondan once hissettileriniz minik minik bebis hareketleri ve barsak hareketleri oluyor
Yazan ellerin dert görmesin Bebişlerinden fırsat buldukça bizi bilgilendirir misin arada. Alışveriş yapayım diyorum ama ne alacağımı bile bilmiyorum

Selam canım anneler bende her randevuya kadar kaygılanan bir tek ben miyim ? Kafayı mı sıyırdım diye düşünüyordum çok şükür yalnız değilmişim insan elinden gelse hergün herşey yolunda mı diye bakmak istiyor

Merak ettiginiz akliniza takilan herseyi sorabilirsiniz ben zamaninda tecrubelilerden cok cevap aradim kendim de yardimci olmak isterim
Valla çok saolasın. Ya en işime yarayacakları alayım derken saçmalamaktan korkuyorum mesela reflü yatağı gerekli mi ? Puset kesin almalı mıyım
Anne yanı mı, park yatak mı ?
En çok zıbın gerekli diyorlar kaç tane alayım abartıp giydirmeden küçülsün de istemiyorum
Bende soru çok aklıma geldikçe sorayım

Reflu yatagu reflusu olmasa bile kusma ihtimaline karsi icim rahat etsin alayim denen bi esya ama dogumdan sonra da alinabilir reflu durumuna gore alirim yoksa almam dersen
Puset battaniyeyle hic kullanisli degil seninkiler de kis bebegi olacak yaza dogru alirsin ihtiyac duyarsan ama mutlaka portbebe almalisin hastaneden cikarirken ben pusetleri goturdum pisman oldum zaten kat kat battaniye pusette yamuk yumuk oldu bebekler asla battaniye bebegine uygun degil
Anne yani olabilen park yatak tercih edebilirsin olcusu 70x110 oldukca ideal ayni yatakta en fazla 3 ay yatabiliyolar
Zibin ve agiz mendili pecete gibi tukeniyor bol bol al

Canım inan diyorum 12 saat iyi 12 saat kötü olayım benim 24 saat de kötüydü bu akşam biraz iyi oldum ilaç işe yaradı az da olsa buna da şükür bebişlerimiz için değer o kadar bekledikkk

Portbebe neymiş onu hiç duymadım bak. Zaten gelecek eşyayı düşündükçe ruhum daralıyor bir de saçmalamayayım. Çok saolasın Aklıma geldikçe darlarım seni

Adete göre 16.haftayken bebeklerimin biri 17ydi biri 16+3tü. Bir haftaya kadar bile değişiyor. Yavaş ve dikkatlice inersen günde bir defaya mahsus bişey olmaz bence ama yine doktoruna danış
Tamam canım sağol progestan iğne kullaniyormuydun ? Kullanıyorsan dozu neydi?

Sağol canım bilgilendirdigin için eve sağlıkçı çağırdık riske atamadım sendede olmusmuydu düşük riski?

Bizim de az kaldı ona da razıyım az birşey de olsa birşeyler hissetmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…