- 31 Temmuz 2020
- 660
- 475
- 33
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #4.001
Canım beni sağlık ocağından aradılar illa gel diye. Neyse gittim, bi kayıt açtılar. Özelde yaptırdığım kan sonuçlarını yolladım, yoksa bir de kan alalım diye tutturdular. Sanırım tetanoz gibi aşılar orda yapılacak. Onlar arıyolarmış güya.Kizlar hamilelikte aile hekimine gidiyor musunuz? Sanirim gebelikte kontrol altına alıp zamani gelince asilar yapiliyormus. Ben 11 haftalik hamileyim henuz asi hic olmadim. Aile hekimine de gitmedim.
Aşıların zamanını kontrole gittiğiniz doktorunuz mu soyluyor?
Yataşa bakmıştım. Finns baby bakmadım hemen bakayım ona bende böyle kibar biseyler istiyorum dediginiz gibi herşeye uyum sağlayabilecek.Funna baby uyku setleri cok guzeldir, kibar, nakislari vb kalitelidir. Cibinliginden perdesine, bez torbasindan abajuruna takim yapabilirsiniz. Bir de yatas iyi, 2 bebek ustune hala yeni gibi en ufak bir deformasyonu yok.
Bende cok nevresim vb. oldugundan bu kez sadece yan koruma alacaktim fiyatlar 170TL civari idi, baktim 220TL'ye uyku seti var, stokta da 2 tane kalmis, hadi dedim aldim. Biraz deneysel oldu, insallah iyi cikar, gorecegiz)
Nereden biliyorlar hamile olduğunu, beni kimse aramadı valla.Canım beni sağlık ocağından aradılar illa gel diye. Neyse gittim, bi kayıt açtılar. Özelde yaptırdığım kan sonuçlarını yolladım, yoksa bir de kan alalım diye tutturdular. Sanırım tetanoz gibi aşılar orda yapılacak. Onlar arıyolarmış güya.
Yok kuzum benimki de aramadı ben tetanoz için gittim kafamı şişirdi benim doktorumun verdiği ilaçları sordu ve kendi kafasına göre değiştirdi düşünebiliyor musun ben diyorum benim doktorum çok iyi bi doktor zoruna gitti adamın diyo iç hastalıklarını bilemez sanki kendisi iç hastalıkları uzmanı değişik yaa değiştirecem rezil etmemek için zor tuttum kendimiAyy hiç sevmem öyle doktorları benim aile hekimi beni aramadı bile ne aşı için ne bise icin bağımsız yaşıyoruz birbirimizden :)
Ayy canım bugün benim aile hekimim bana kızdı gitmem lazımmış ama hiç hoşuma gitmedi yaptıkları her doktor öyle değildir tabii de benim hekim kendini tüp bebek uzmanından daha iyi doktor yapıyor resmen ona gitmemizi istiyor. Yani ben senin dediğin tahlilleri yapmak ilaçları kullanmak zorunda mıyımKizlar hamilelikte aile hekimine gidiyor musunuz? Sanirim gebelikte kontrol altına alıp zamani gelince asilar yapiliyormus. Ben 11 haftalik hamileyim henuz asi hic olmadim. Aile hekimine de gitmedim.
Canım arkadaş benim durumla ilgili yazmış bende öyle bşr sorun vardı doktor baktı muayenede bi şey çıkmadı rahim ağzı uzunluğu açıklık falan normal ben de anlamadım idrar tahlili de istedi onda enfeksiyon çıktı bizde ona bağladık ben de sormayı unuttum açıkçası devlet aciliydi zaten doktor çok da ilgilenemiyorduSertlikle, göbekteki şekil değişikliklerini neden idrar yolu enfeksiyonuna bağladınız ki? Sertlik oluyor bebekler dönüyor sırtını dönüyor geriniyor vs şekil de aynen böyle. Sık idrara çıkmak bile idrar yolu enfeksiyon belirtisi olamaz bu haftalarda 5 dk da bir gittiğim oluyor bir damla yapıyorum. Sertleşme oluyor göbeğim şekilden şekile giriyor ama enfeksiyon yok.
Aile hekimim komsum, sagolsun iyidir, onunla bir derdim yok da gebe izlem hemsireleri beni boguyor.Kizlar hamilelikte aile hekimine gidiyor musunuz? Sanirim gebelikte kontrol altına alıp zamani gelince asilar yapiliyormus. Ben 11 haftalik hamileyim henuz asi hic olmadim. Aile hekimine de gitmedim.
Garipmis ciddenYok kuzum benimki de aramadı ben tetanoz için gittim kafamı şişirdi benim doktorumun verdiği ilaçları sordu ve kendi kafasına göre değiştirdi düşünebiliyor musun ben diyorum benim doktorum çok iyi bi doktor zoruna gitti adamın diyo iç hastalıklarını bilemez sanki kendisi iç hastalıkları uzmanı değişik yaa değiştirecem rezil etmemek için zor tuttum kendimi
Farkettim onu canım. Demek istediğim idrar yolu enfeksiyonun bunlarla bir ilgisi yok bunlar belirti değil yani hepimizde oluyor sertleşme vs. Çok geçmiş olsunCanım arkadaş benim durumla ilgili yazmış bende öyle bşr sorun vardı doktor baktı muayenede bi şey çıkmadı rahim ağzı uzunluğu açıklık falan normal ben de anlamadım idrar tahlili de istedi onda enfeksiyon çıktı bizde ona bağladık ben de sormayı unuttum açıkçası devlet aciliydi zaten doktor çok da ilgilenemiyordu
Ben de ilkini oldum ikinci için aramadılar kaldı öyleben hala tetanoz olmadim sağlık ocagina uc kat merdiven cikmam lazim sanirim olamicam o aşıyı.
Farkettim onu canım. Demek istediğim idrar yolu enfeksiyonun bunlarla bir ilgisi yok bunlar belirti değil yani hepimizde oluyor sertleşme vs. Çok geçmiş olsun ben
Canım ben de sertleşme sorunuyla gittim idrar tetkiti yaptı anlamadım ben deFarkettim onu canım. Demek istediğim idrar yolu enfeksiyonun bunlarla bir ilgisi yok bunlar belirti değil yani hepimizde oluyor sertleşme vs. Çok geçmiş olsun
Hay allah nasıl bir sertleşme bu? Taş gibi oluyor bölgesel benim de.Canım ben de sertleşme sorunuyla gittim idrar tetkiti yaptı anlamadım ben deama iyi ki yaptı en azından sorun varsa da önlem almış olacağız çok teşekkür ederim
Canım bana da çok küçük dendi o ben 2 ve 3 numara aldım şimdilik iyi mi değil mi bilemiyorum kötü yorumlar da vardıKızlar ben bez olarak sleepy yeni doğan aldım gerçekten de avuç içi kadar küçük bir bez. Bir paket aldım hata mı yaptım acaba boyut olarak. Oğlumda hep prima kullandım bir sorun yaşamadım ama sleepy de iyi geldi bana bunu deneyeyim dedim. Diğer bezlerden her numarası daha küçük diyorlar. 2 numarada aldım bir paket. Daha da almayayım bari. Gerçi bizimkiler ikiz hemen biter bir paket bez. Oğlum hiç pişik olmamıştı tabi kremler de kullanıldı az bir pişik başlangıcı görünce. Ama diyorum acaba sleepy pişik yapar mı
Canım ben yürüyemiyordum iki büklüm oluyordum öyle bir sertleşme inanHay allah nasıl bir sertleşme bu? Taş gibi oluyor bölgesel benim de.
Çok çok geçmiş olsun canım ilaç verdi mi tek kullanımlık şase geçiriyor ilk aylarda kullanmıştımCanım ben yürüyemiyordum iki büklüm oluyordum öyle bir sertleşme inan
Evet ya bir paket neyseki olmazsa kalır ne yapayım. Yaşayarak anlıycaz bakalım iyi mi kötü müCanım bana da çok küçük dendi o ben 2 ve 3 numara aldım şimdilik iyi mi değil mi bilemiyorum kötü yorumlar da vardı
Canım bana da çok küçük dendi o ben 2 ve 3 numara aldım şimdilik iyi mi değil mi bilemiyorum kötü yorumlar da vardı
Evet canım verdi çok teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun canım ilaç verdi mi tek kullanımlık şase geçiriyor ilk aylarda kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?