2022 ikiz annesi olacaklar

Canım beni sağlık ocağından aradılar illa gel diye. Neyse gittim, bi kayıt açtılar. Özelde yaptırdığım kan sonuçlarını yolladım, yoksa bir de kan alalım diye tutturdular. Sanırım tetanoz gibi aşılar orda yapılacak. Onlar arıyolarmış güya.

Yataşa bakmıştım. Finns baby bakmadım hemen bakayım ona bende böyle kibar biseyler istiyorum dediginiz gibi herşeye uyum sağlayabilecek.
Sizin aldığınız da çok güzelmiş güle güle kullansınlar inşallah

Nereden biliyorlar hamile olduğunu, beni kimse aramadı valla.

Ayy hiç sevmem öyle doktorları benim aile hekimi beni aramadı bile ne aşı için ne bise icin bağımsız yaşıyoruz birbirimizden :)
Yok kuzum benimki de aramadı ben tetanoz için gittim kafamı şişirdi benim doktorumun verdiği ilaçları sordu ve kendi kafasına göre değiştirdi düşünebiliyor musun ben diyorum benim doktorum çok iyi bi doktor zoruna gitti adamın diyo iç hastalıklarını bilemez sanki kendisi iç hastalıkları uzmanı değişik yaa değiştirecem rezil etmemek için zor tuttum kendimi

Ayy canım bugün benim aile hekimim bana kızdı gitmem lazımmış ama hiç hoşuma gitmedi yaptıkları her doktor öyle değildir tabii de benim hekim kendini tüp bebek uzmanından daha iyi doktor yapıyor resmen ona gitmemizi istiyor. Yani ben senin dediğin tahlilleri yapmak ilaçları kullanmak zorunda mıyım

Canım arkadaş benim durumla ilgili yazmış bende öyle bşr sorun vardı doktor baktı muayenede bi şey çıkmadı rahim ağzı uzunluğu açıklık falan normal ben de anlamadım idrar tahlili de istedi onda enfeksiyon çıktı bizde ona bağladık ben de sormayı unuttum açıkçası devlet aciliydi zaten doktor çok da ilgilenemiyordu

Aile hekimim komsum, sagolsun iyidir, onunla bir derdim yok da gebe izlem hemsireleri beni boguyor.
O nedenle mecbur kalmadikca gitmiyorum. 18.haftada tetanozu yaptirmak icin mecburen gittim , tutturdular gebe izlemi diye. Zaten jinekolog gozetimindeyiz herseye bakiliyor, aranizda ebe yok, kadin dogumcu yok ne isine yarayacak kan degerlerim? Ister istemez kalabalik, maske takmiyorlar, hapsiran-oksuren var, ben covidden tirsiyorum cikip gideyim istiyorum; kan degeri diyorlar, tahlil zamanim degil diyorum inanmiyorlar vb vb..
Ikinci dozu da 22.haftada olup bi daha uzuuuun bir sure gitmem :))

Garipmis cidden

Farkettim onu canım. Demek istediğim idrar yolu enfeksiyonun bunlarla bir ilgisi yok bunlar belirti değil yani hepimizde oluyor sertleşme vs. Çok geçmiş olsun

Kızlar ben bez olarak sleepy yeni doğan aldım gerçekten de avuç içi kadar küçük bir bez. Bir paket aldım hata mı yaptım acaba boyut olarak. Oğlumda hep prima kullandım bir sorun yaşamadım ama sleepy de iyi geldi bana bunu deneyeyim dedim. Diğer bezlerden her numarası daha küçük diyorlar. 2 numarada aldım bir paket. Daha da almayayım bari. Gerçi bizimkiler ikiz hemen biter bir paket bez. Oğlum hiç pişik olmamıştı tabi kremler de kullanıldı az bir pişik başlangıcı görünce. Ama diyorum acaba sleepy pişik yapar mı

Farkettim onu canım. Demek istediğim idrar yolu enfeksiyonun bunlarla bir ilgisi yok bunlar belirti değil yani hepimizde oluyor sertleşme vs. Çok geçmiş olsun ben

Farkettim onu canım. Demek istediğim idrar yolu enfeksiyonun bunlarla bir ilgisi yok bunlar belirti değil yani hepimizde oluyor sertleşme vs. Çok geçmiş olsun
Canım ben de sertleşme sorunuyla gittim idrar tetkiti yaptı anlamadım ben de ama iyi ki yaptı en azından sorun varsa da önlem almış olacağız çok teşekkür ederim

Canım bana da çok küçük dendi o ben 2 ve 3 numara aldım şimdilik iyi mi değil mi bilemiyorum kötü yorumlar da vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…