2022 ikiz annesi olacaklar

Evet monural canımm.. progestan kullanıyorum ondan mı oldu acaba bir ay öncesine kadar yoktu çünkü canım kaşıntı falan yok öyle şükür

Çorap ya ben bir kere ameliyat olmustum ayaklarım hep çok üşümüştü termal çorap yazdım bu sefer
Bir de takacaksan eğer lohusa tacı falan o var listemde farklı olarak fotoğraf için
Ben bebeklere emzik koyacağım ekstra bu kişiden kişiye değişen bir tercih sanırım ben vereceğim
Misafir bende kabul etmeyeceğim zaten ikizler daha küçük doğuyor enfeksiyon riskini de göze alamam.

Bi lohusa taci ayarlariz canim, kolu dantelli mavi sabahligim var neticede . Emzik konusunda ben de ayni fikirdeyim tutarsa verecegim, yanima almak niyetindeyim.
İnsallah vakitlerinde, uygun kiloda dunyaya gelirler de kuvozde cam ardinda korkuyla beklemeyiz, tacimiz kafada, bebeler kucakta tek derdimiz gaz ve meme olur :)) Hepimiz icin duam budur.
Bugun bir blogda gordum 20.haftalik ikiz, 26.hafta tek bebege denkmis, yavas yavas agirlastigimi hissediyorum, kizimdaki gibi degilim (e tabi bi 10 yas ve 15 kilo fark da var) sanki bol yatmali gunler ufukta gibi geliyor. Bugun besikler geldi, aksam kurulacak, yatak ve uyku setini de aldim alisveris isini kapattim

Çok âmin gerçekten bende hiç aksini düşünmüyorum bile kötü olmayacak öyle düşünelim bebekler yanımızda olacak
Bana doktorum hep kendini 4 hafta daha önde say belirtilerine bakarken diyordu.
Bende mobilyalarımı aldım çilekten 20 aralıkta kurulum var. Ki iyi ki almışım bende son 10 gunde muthis agirlastim. Zaten ev islerini falan yapmiyordum kendim su an hic enerjim kalmadi.
Yatak ben yataş aldım ama uyku seti ve yan koruma karar veremedim. Sizinde iki tane oglus geliyordu ne aldınız acaba önereceğiniz bir marka var mı?

Insallah canm kac haftalıksn suan

Evet monural canımm.. progestan kullanıyorum ondan mı oldu acaba bir ay öncesine kadar yoktu çünkü canım kaşıntı falan yok öyle şükür
Kaşıntı ve akinti olsa o mantar enfeksiyonu canm.monurol vermiyor ona demek ki sendeki başka bir bakteri mantar da ilaç ya vermiyor yada travazol sadece veriyor

Kaşıntı ve akinti olsa o mantar enfeksiyonu canm.monurol vermiyor ona demek ki sendeki başka bir bakteri mantar da ilaç ya vermiyor yada travazol sadece veriyor
Canım bana çok önemli değil dedi doktor lökosit diye görünüyordu. Kendi doktoruma da sordum yolladım sonucu kullan dedi ilacı zaten bir kerelikmiş

Funna baby uyku setleri cok guzeldir, kibar, nakislari vb kalitelidir. Cibinliginden perdesine, bez torbasindan abajuruna takim yapabilirsiniz. Bir de yatas iyi, 2 bebek ustune hala yeni gibi en ufak bir deformasyonu yok.

Bende cok nevresim vb. oldugundan bu kez sadece yan koruma alacaktim fiyatlar 170TL civari idi, baktim 220TL'ye uyku seti var, stokta da 2 tane kalmis, hadi dedim aldim. Biraz deneysel oldu, insallah iyi cikar, gorecegiz )

Eklentiler

• Screenshot_20211124-153228_Trendyol.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 54
Aynen 1 kerelik iste insan hamile olunca herseyden korkuyor ben 2 kere parol ictim wh bana sorrr
Canım ben de prilam kullanırken korkarak kullandım çok ama doktorlar veriyorsa bi sıkıntı yokkk yaaa benim aile hekimim aşırı karışıyor resmen kendini tüp bebek uzmanından iyi yapıyor benim verdiğim ilaçları iç diyor ben de tamam diyip içmiyorum

Çokkk tatlışşşş ama

Ayy hiç sevmem öyle doktorları benim aile hekimi beni aramadı bile ne aşı için ne bise icin bağımsız yaşıyoruz birbirimizden :)

Ben de bavul aldım bitane temiz temiz koyarım içine diye bakalım gelsin inşallah sığabilirim çok fazla şey varmış listeler kabarık bebekler kuvöze girince kıyafet bez falan vermiyor muyuz
Benim de her şeyim hazır yıkadım eksikleri aldım. Yarın ütüleyip bavulu hazırlıyorum Hazır dursun içim rahat etsin umarım erkenden gerekmez ama dursun bavul kenarda.

Kizlar hamilelikte aile hekimine gidiyor musunuz? Sanirim gebelikte kontrol altına alıp zamani gelince asilar yapiliyormus. Ben 11 haftalik hamileyim henuz asi hic olmadim. Aile hekimine de gitmedim.
Aşıların zamanını kontrole gittiğiniz doktorunuz mu soyluyor?

Sertlikle, göbekteki şekil değişikliklerini neden idrar yolu enfeksiyonuna bağladınız ki? Sertlik oluyor bebekler dönüyor sırtını dönüyor geriniyor vs şekil de aynen böyle. Sık idrara çıkmak bile idrar yolu enfeksiyon belirtisi olamaz bu haftalarda 5 dk da bir gittiğim oluyor bir damla yapıyorum. Sertleşme oluyor göbeğim şekilden şekile giriyor ama enfeksiyon yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…