• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Nasil bisey yasiyordun canim,tarif edermisin. O sertlesme bende de var. Uzun zamandir da idrar tahlili vermedim. Baska bi belirti oldu mu enfeksiyona dair
Canım karnım baya sertleşiyordu yürütmekte zorlanıyordum sağlık ocağında doktor magvitalden dolayı dedi aslında ona.. öylesine bi acile gittim her şey normaldi idrarda enfeksiyon var dedi öyle bi belirtim yoktu yani

Canım karnım baya sertleşiyordu yürütmekte zorlanıyordum sağlık ocağında doktor magvitalden dolayı dedi aslında ona.. öylesine bi acile gittim her şey normaldi idrarda enfeksiyon var dedi öyle bi belirtim yoktu yani
Canım bende de sertleşme oluyor o normal diye biliyorum ikizlerde daha erken görülen yalancı kasılmalarmış. Peki idrara sıkıştığında mı sertleşme oluyordu senin? O zamanlar daha çok oluyor sanki tuvalete gidince geçiyor.

Canım bende de sertleşme oluyor o normal diye biliyorum ikizlerde daha erken görülen yalancı kasılmalarmış. Peki idrara sıkıştığında mı sertleşme oluyordu senin? O zamanlar daha çok oluyor sanki tuvalete gidince geçiyor.
Yok canım yemek yedikten sonra ve özellikle magvitalden sonra oluyordu benimm.. normalde enfeksiyon yoktu bende 1 ay öncesine kadar üzüldüm ya bi arkadaşta bayağı sıkıntı yaratmıştı bu durumm korktum açıkçası :(

Canlar hastaneden geliyorum çok sertleşme oluyordu bende idrarda enfeksiyon çıktı :KK43:
Bende de ayakta kaldığım zaman oldu bugün baya sertlesti hatta geçen gün dr dedi sert karnın badem yağı sur dedi de ben sürmedim nolur nolmaz korktum ama idrar enfeksiyonu için tekli şase antibiyotik var onu kullanınca geçiyor

Hastane cantami 2-3 haftaya yapacagim insallah. Bebeklerle karismamasi icin onlara minik bir kabin bavul, kendime de minik bir spor cantasi yapmak niyetindeyim.
Kendime: 2 gecelik, 1 pijama takimi, 2 sabahlik, corap, seyahat boy gunluk kozmetiklerim, tarak, depend, 3 kilot, cikis gunu icin elbise ya da beli yumusak hamile esofmani, terlik, pestemal, minik el havlusu, emzirme ortusu, emzirme yastigi. (Karton bardak, termos ve pipet (dogrulmak zor oldugu icin cok is gormustu) Benim goguslerim hassas degildir, krem-kapak vb ihtiyac duymadigim icin kullanmiyorum. Gerekirse hastanede garmastan pomat bulunuyor zaten.
Refakatci: pijama, terlik, yedek giysi, camasir, maske, kolonya, kagit havlu
Bebislere: 1 paket 0 numara bez, yenidoganlar icin olan temizlik mendili, 2 kucuk biberon, "ic zibin-corap-kendinden eldivenli tulum-sapka" seklinde setler halinde kilitli posetlerde paketlenmis 5er takim giysi (3 gece kalacagimi dusunuyorum), 3 muslin(kundak gibi yapmak icin), 2 orgu battaniye(cikis icin), kirli torbasi, agiz mendili, emzik, alt acma ortusu, pisik kremi, tedbiren 1 adet banyo havlusu (bezden taşan mekonyum kaynakli mecburi popo yikamalari icin)

Araba icin pusetler.
Bos yere pompa goturmuyorum, gerekirse hastane veriyor. Mama kafama gore almiyorum premature olabilecekleri, yutkunma, gaz gibi farkli sorunlari olabileceklerini dusundugumde uygun marka ve iceriktekini pediatrist yonlendirmesine gore eczaneden alirim. Lohusa serbeti hastanede var. Süs- püs, misafir vb. olmayacak, gerekmedikce eve cikana kadar kimseye haber vermeyi dusunmuyoruz. Gecen sefer gelen gidenden 2dk dinlenemedim, rahat emziremedim vb.
Eksigim var ise hatirlatmalariniza sevinirim. 💚💚💚
Aslında en büyük eksiği unutuyoruz kuzum herkeze dokunmayın onlar daha yeni dogdu konuşmayın o daha yeni dogurdu diyecek bir yiğit 😃😃 ben bu görevi esim yapamaz diye sanırım kiz kardeşime vereceğim:)

Canim merhaba o yogun kanaman kac gun surmustu :KK43: benimde suan iki gundur cok siddetli bir kanamam var.😭 igne ve istirahatla durdurmaya calisiyoruz.
Canim kanama kişiye göre değişiyor mesela bende adet gibi birden boşandı kimisinde kahverengi gelmiş ama hepsine dr aynı şeyleri söyler bol.su bol yatak istirahati stresten uzak ikinma kabiz olma ve progestan takviyesi çoğumuz pruluton vurulduk kanama icin sende uzulme inşallah bana direk yatış verdiler hastanede yani çoğumuz yattık da hani sen olumlu ol insallah Rabbik bizimle

Yok canım yemek yedikten sonra ve özellikle magvitalden sonra oluyordu benimm.. normalde enfeksiyon yoktu bende 1 ay öncesine kadar üzüldüm ya bi arkadaşta bayağı sıkıntı yaratmıştı bu durumm korktum açıkçası :KK43:
Magvital magnezyum değil mi ben de magnezyum kullanıyorum ama kullanmadan önce de oluyordu sertlikler. Aynı zamanda yamuluyor dimi göbeğin böyle tuhaf bir hal alıyor. Benim de baya oldu idrara bakılalı hiç belirtim yok ama inşallah yoktur. Çok fazla mı çıktı kendi doktoruna attın mı sonucunu canım?

Bende de ayakta kaldığım zaman oldu bugün baya sertlesti hatta geçen gün dr dedi sert karnın badem yağı sur dedi de ben sürmedim nolur nolmaz korktum ama idrar enfeksiyonu için tekli şase antibiyotik var onu kullanınca geçiyor
Evet kuzum doktor verdi kullan dedi benim doktorum değil ama kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım.. benim doktor da izinde

Magvital magnezyum değil mi ben de magnezyum kullanıyorum ama kullanmadan önce de oluyordu sertlikler. Aynı zamanda yamuluyor dimi göbeğin böyle tuhaf bir hal alıyor. Benim de baya oldu idrara bakılalı hiç belirtim yok ama inşallah yoktur. Çok fazla mı çıktı kendi doktoruna attın mı sonucunu canım?
Evet canım magnezyum bilmiyorum ki onu çok bilmiş bi aile hekimimiz var o söyledi.. valla canım sertleşiyor böyle yürümekte zorlanıyorum ama mesela maden suyu içiyorum iyi geliyor... acil doktoru çok önemli değil dedi kuzumm 8 çıkmış işte 4 e kadar normalmiş.. doktorum izinde 10 gün sonra gideceğim işte ilaç verdi kullansam mı bilemedim de

Canım uzanınca geçiyorsa sıkıntı yokmuş benim geçiyor sadece ayakta rahatsz oluyorum

Evet kuzum doktor verdi kullan dedi benim doktorum değil ama kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım.. benim doktor da izinde
Kullan canım benimde 1 ay önce çıkmıştı. Orada çıkınca kültür de istedi doktor. Tek kullanımlık antibiyotik verdi onu içtim. Sonra bir iki güne kültür sonucları cıktı onlar temiz çıkınca başka antibiyotik vermedi. Çıkmasaydı verecektim dedi. Ama o sertleşme bence enfeksiyondan olmuyor bende de var yemekten sonra yazılana göre çoğu kişi de var. Enfeksiyonda tedavisi olan bisey üzülme. Kendi doktoruna da at sonucları belki kültür ister o da

Evet canım magnezyum bilmiyorum ki onu çok bilmiş bi aile hekimimiz var o söyledi.. valla canım sertleşiyor böyle yürümekte zorlanıyorum ama mesela maden suyu içiyorum iyi geliyor... acil doktoru çok önemli değil dedi kuzumm 8 çıkmış işte 4 e kadar normalmiş.. doktorum izinde 10 gün sonra gideceğim işte ilaç verdi kullansam mı bilemedim de
İzinde olsa da yazınca cevap verir aslında canım ya bi sor istersen. Ben acil bir şey olunca yazıyorum pazar da olsa akşam da olsa cevap veriyor görünce.

Genelde monurol ismi de hatta onu veriyorlar gebelerde enbiya için bilemedim bol.su ic sarimsak pişmiş ama olması şartıyla tüket bu şekilde inşallah geçer yani suan test yaptirsak cogumuzda çıkabilir enfeksiyon ama klimidya hpv uçuk vs. Onlar olmadıkça korkma

Aslında en büyük eksiği unutuyoruz kuzum herkeze dokunmayın onlar daha yeni dogdu konuşmayın o daha yeni dogurdu diyecek bir yiğit 😃😃 ben bu görevi esim yapamaz diye sanırım kiz kardeşime vereceğim:)
Ben hastanede esimle yalniz olacagim, yani kimse yok. Covid dolayisi ile eve 2 yildir ana babamiz dahil kimseyi kabul etmiyoruz, esim cok sıkıdir o konuda. Duyana gelmeyin diyecektir, hastaneler zaten misafir almiyor mis :)) Kendisine guvenim tam

Canim kanama kişiye göre değişiyor mesela bende adet gibi birden boşandı kimisinde kahverengi gelmiş ama hepsine dr aynı şeyleri söyler bol.su bol yatak istirahati stresten uzak ikinma kabiz olma ve progestan takviyesi çoğumuz pruluton vurulduk kanama icin sende uzulme inşallah bana direk yatış verdiler hastanede yani çoğumuz yattık da hani sen olumlu ol insallah Rabbik bizimle
Bende de adet gibi oldu iki gun boyunca sonrasinda azaldi simdi elim karnimda korkuyorum Rabbime siginiyorum. 🙏🏼Bana da prolutan vurdular bitane progestan dex gobekten gunde bitane birde progestan fitil verildi. Ama dr um o kadar ilgisiz ki yani kanama olana kadar hersey cok iyiydi kanamadan sonra zaten dusecek diye iletisime bile gecmiyor. İnsallah bir an once bu durum biter🙏🏼

Back