• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Dursunlar da vallahi başka bir şey istemiyorum. Şu ara 1 kilo 200 gr lar bunlar da abileri gibi şişko😄 perinatolog şişkolar diye şaşırıp gününü tekrar hesaplamıştı 😄 hayırlısı bakalım hepimiz için 🙏
Masallah kuzum nasıl besleniyorsun nelere ağırlık vererek yani bizimle paylaşır mısın rica etsem mesela hergun olmazsa olmaz yediklerin neler

ben de artık kendim icin olan hastane cantasini hazırlayacagim son siparislerimi verdim. bebekler erken de gelse o süt sagilacak o hastanede yatilacak. bebek cantasini hazırlamak icin ise vakit var onlar simdi dogsa kuvoze girer anca 33 haftadan sonra bebek cantasina ihtiyac olur. o zamana kadar hazirlasam yeterli.

dün ve bugün bebeklerin hareketleri cok canimi acitiyor zaten yatağa yapışmış durumdayim. üsttekinin bir hareketinde resmen eklem hareketini bile anladım ya kolunu kivirdi ya bacagini içim bi tuhaf oldu :110:

Dursunlar da vallahi başka bir şey istemiyorum. Şu ara 1 kilo 200 gr lar bunlar da abileri gibi şişko😄 perinatolog şişkolar diye şaşırıp gününü tekrar hesaplamıştı 😄 hayırlısı bakalım hepimiz için 🙏
Maşallah kiloları güzel kaç haftaliksiniz ben 28+3 kızım 1220 oğlum 1340 gram

kizlar koca koca listeler var hastane için 😅 siz sorun gerekli mi diye oyle cevaplayalim
Benim bir sorum olacak ben ilk kontrolümü özel hastahane de yaptırdım devlet hastanesinde perinatolojiye gitmem için bir kadın doğum uzman doktordan onay gerekiyor sanırım. Özeldeki doktor devlet hastahanesi için yönlendirme yapabilir mi yani bu onayı verebilir mi acaba

Benim bir sorum olacak ben ilk kontrolümü özel hastahane de yaptırdım devlet hastanesinde perinatolojiye gitmem için bir kadın doğum uzman doktordan onay gerekiyor sanırım. Özeldeki doktor devlet hastahanesi için yönlendirme yapabilir mi yani bu onayı verebilir mi acaba
hayir veremez

Hastane cantami 2-3 haftaya yapacagim insallah. Bebeklerle karismamasi icin onlara minik bir kabin bavul, kendime de minik bir spor cantasi yapmak niyetindeyim.
Kendime: 2 gecelik, 1 pijama takimi, 2 sabahlik, corap, seyahat boy gunluk kozmetiklerim, tarak, depend, 3 kilot, cikis gunu icin elbise ya da beli yumusak hamile esofmani, terlik, pestemal, minik el havlusu, emzirme ortusu, emzirme yastigi. (Karton bardak, termos ve pipet (dogrulmak zor oldugu icin cok is gormustu) Benim goguslerim hassas degildir, krem-kapak vb ihtiyac duymadigim icin kullanmiyorum. Gerekirse hastanede garmastan pomat bulunuyor zaten.
Refakatci: pijama, terlik, yedek giysi, camasir, maske, kolonya, kagit havlu
Bebislere: 1 paket 0 numara bez, yenidoganlar icin olan temizlik mendili, 2 kucuk biberon, "ic zibin-corap-kendinden eldivenli tulum-sapka" seklinde setler halinde kilitli posetlerde paketlenmis 5er takim giysi (3 gece kalacagimi dusunuyorum), 3 muslin(kundak gibi yapmak icin), 2 orgu battaniye(cikis icin), kirli torbasi, agiz mendili, emzik, alt acma ortusu, pisik kremi, tedbiren 1 adet banyo havlusu (bezden taşan mekonyum kaynakli mecburi popo yikamalari icin)

Araba icin pusetler.
Bos yere pompa goturmuyorum, gerekirse hastane veriyor. Mama kafama gore almiyorum premature olabilecekleri, yutkunma, gaz gibi farkli sorunlari olabileceklerini dusundugumde uygun marka ve iceriktekini pediatrist yonlendirmesine gore eczaneden alirim. Lohusa serbeti hastanede var. Süs- püs, misafir vb. olmayacak, gerekmedikce eve cikana kadar kimseye haber vermeyi dusunmuyoruz. Gecen sefer gelen gidenden 2dk dinlenemedim, rahat emziremedim vb.
Eksigim var ise hatirlatmalariniza sevinirim. 💚💚💚

ben de artık kendim icin olan hastane cantasini hazırlayacagim son siparislerimi verdim. bebekler erken de gelse o süt sagilacak o hastanede yatilacak. bebek cantasini hazırlamak icin ise vakit var onlar simdi dogsa kuvoze girer anca 33 haftadan sonra bebek cantasina ihtiyac olur. o zamana kadar hazirlasam yeterli.
Ben de bavul aldım bitane temiz temiz koyarım içine diye bakalım gelsin inşallah sığabilirim çok fazla şey varmış listeler kabarık 🤗 bebekler kuvöze girince kıyafet bez falan vermiyor muyuz

Ben de bavul aldım bitane temiz temiz koyarım içine diye bakalım gelsin inşallah sığabilirim çok fazla şey varmış listeler kabarık 🤗 bebekler kuvöze girince kıyafet bez falan vermiyor muyuz
yok canim vermiyorsun alt bezli üst ciplak yatiyor kuvozde. bezini de bizden mi istiyorlar kendileri mi karsiliyorlar bilmiyorum. sagilmis süt istiyorlar posetli.

İkizlere 11 li hastane çıkışı 2 tane 2 şer tane yedek 5 li hastane çıkışı toplam 6 tane ediyor
Bebek bezi tam 1 paket
Islak mendil
Poposunu silmek için henüz hashaslar diye temizleme bezi (e bebekte var )
Peçete yumuşak ve 1 kutu
Pişik kremi
Biberon yeni doğandan 2 tane
1 kutu mama sutumuz hemen gelmezse diye
Kasik mama ölçümü için
Anne için 2 tane hatta 3 tane kolay meme cikarabilir olan rahat hareket edeceği pijama takımı
Göğüs ucu için krem veya tercihe göre gümüş kapak
Hasta bezi
Kilot 5 tane
Atlet
Anne için serbet komposto da olabilir sütü gelsin diye
Bebegi odaya aldıkları zaman oda sedyeyi bebekler için onun içine
Battaniye altından ve üstünden koymak için toplam 4 tane ( kış bebeklerine) alt acma bezi
İnce örtü kirmizi veya sarı başını örtmek için cibinlik gibi
Bebeklere birer tane yastık nevresim
Aklıma gelenler bunlar
Süpersin canımm teşekkürler 😍😘

yok canim vermiyorsun alt bezli üst ciplak yatiyor kuvozde. bezini de bizden mi istiyorlar kendileri mi karsiliyorlar bilmiyorum. sagilmis süt istiyorlar posetli.
Aaa iyi ki söyledin canım 🤗 Ben 0 numara prima premium care aldım isterler diye belki de istemiyorlardır. Prematüre set de aldım küçük olurlarsa diye. Bakalım artık duruma göre koyarız. Mamaları o an söyleyince alırız eczaneler var hastanenin etrafında. En büyük şansım arabayla ev 5 dakika eşim eksik bir şey olursa gider gider alır artık tecrübesizlik zor ☺️ Sizin tecrübeleriniz çok önemli tatlı anneler 💙

Back