2022 ikiz annesi olacaklar

Aynı şeyi bnde yasıyorum cuma kontrolum var günler geçmek bilmiyor çok korkuyorum sürekli göğüslerme bakıyorum şişliği gitmiş gibi geliyo Kasiklarimda ağrı oluyodu oda yok şuan çok korkuyorum
Ben de sıcaklarda çok su içmekten kilo verdim karnım yumuşadı korkuyorum hep kontrolüm 18 inde beklemek çok zor.

Ohooo bu hareketler neden bu kadar geç yaa iki kız harika

Ben hala aynı durumdayım Aklıma kötü getirmek istemiyorum ama engel olamıyor insan. Herkes hamileliğin tadını çıkar diyor ama nerdeeee.
Herhangi bir şeye 2 gram mutlu olsam bebekler iyi mi bakalım diye mutlu olduğum her neyse kursağımda kalıyor. Biz öyle hamileliğin tadını çıkaranlardan olamayacağız herhalde

Herhangi bir şeye 2 gram mutlu olsam bebekler iyi mi bakalım diye mutlu olduğum her neyse kursağımda kalıyor. Biz öyle hamileliğin tadını çıkaranlardan olamayacağız herhalde
Biraz da kendimize yapıyoruz ama yaşadıklarımız kolay şeyler değil. Ben elimden geldikçe farklı şeylere odaklanıyorum olabildiğince yalnız kalmıyorum. Geçecek bu günler keşke keyifini çıkarsaydık diyeceğiz eminim ama olmuyorrrr işte

Dün kontrolüm vardı bugün 18+0 ım doktor 15 güne kadar hissedersin dedi bende merakla bekliyorum cinsiyetleri öğrendim çok şükür iki kız geliyor dedi ama birinden tam emin olamadı 15 gün sonra kontrole çağırdı o zaman kesinleşir herlde
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım çok saol. Amin cümlemiz sağlıcakla, zamanında kucağımıza alalım inşallah

Ay canım ne güzeeel maşşallah kızçelere 18 haftada hala neden emin olamamış göstermiyor mu kendini nazlı bebişler nazlı

Ay canım ne güzeeel maşşallah kızçelere 18 haftada hala neden emin olamamış göstermiyor mu kendini nazlı bebişler nazlı
Duruş pozisyonlarına göre değişebiliyormuş ilkine kız dedi çok net sırtüstü yatıyordu diğeri yüzüstüydü elleriyle suratını kapatmış dizlerini karnına çekmiş

Selamm kızlar nasipse ben de ikiz annesi olacağım 6. Haftada öğrendim ama 4 gündür bitmek tükenmek bilmeyen hayat kalitemi nerdeyse sıfıra düşüren bulantılarım baş dönmelerim var bunun için neler yapabilirim 24 saat böyle uyurken bile sık sık uyanıyorum

Duruş pozisyonlarına göre değişebiliyormuş ilkine kız dedi çok net sırtüstü yatıyordu diğeri yüzüstüydü elleriyle suratını kapatmış dizlerini karnına çekmiş
Minnoşun heyecan yaratmak istiyor demek ki annesi

Benim 5. haftada başlamıştı henüz geçmedi ama korkma genelde 12den sonra kimisinde de 16dan sonra bitiyor. Benim biraz şanssızlığım etkili. Yatmadan önce 2 prilam iç hafifletirsin doktorlar bu ilacı günde 4e kadae verebiliyor. Yatmadan 2 sabah aç karnına 1 öğle aç karnına 1 şeklinde. Kullandığın hormon ilacı varsa o da bulantı yapar dayanacaksın yani meyve tüketebilirsen tüketmeye çalış ben su ve enerji ihtiyacımı üzüm ve erikten karşılıyordum. İnşallah hemen geçer

Hareket ettikleri zaman rahat edicez biran önce 4 5 aylık olalım:)
Ben 16+3üm. Birkaç gündür düz yattığımda bazen sertlik hissediyorum göbeğim yamuluyor ve bir tepecik oluşuyor baskı hissi gibi. Bebikler buraya toplandı diyorum Sertlik-baskı hissi dışında bir şey hissetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…